Wat doet ECO FRY?

ECO FRY is producent van frituurolie. Maar niet zomaar frituurolie, hoogwaardige 100% ecologische frituurolie vrij van palmolie en vrij van schadelijke E-nummers.

ECO FRY wil bijdragen aan duurzaam frituren in Europa. Alle horeca ondernemers kunnen bij ECO FRY duurzame frituurolie bestellen die garant staat voor perfecte en super knapperige snacks. Gebruikers van ECO FRY frituur olie zijn allemaal enthousiast en 1 voor 1 stappen ze over op ecologische frituurolie. Hieronder een aantal testimonials van de klanten van ECO FRY: 

  • Wolfram Fleisscher - Es ist das beste Fett was ich kenne wir nutzen es nur noch top Qualität und Top Service der Firma ECO FRY
  • Cheyenne van Van - Wij willen niks anders meer!!👌🏼 super olie! En super mensen😌

Samenwerking met groothandels

Steeds meer groothandels kiezen ervoor om ECO FRY op te nemen in hun assortiment. Partners als KING FOOD, Fontijn en UNIFRIT raden ECO FRY aan als hoogwaardige frituurolie bij hun klanten.

mobiele horeca shop voor ECO FRY

Wat konden wij van Crossmedia House doen voor ECO FRY?

Hoe hebben wij geholpen:

Na onderzoek hebben wij voor ECO FRY een nieuw logo en de huisstijl mogen vernieuwen. Afgestemd op de wensen van de klant, met een sterke focus op een ecologisch karakter. Er is gekozen voor het gebruiken van frisse kleuren zoals groen en geel, deze kleuren staan symbool voor duurzaamheid en gemak. Daarnaast hebben we de gehele website vernieuwd met een strak design en een klantenportal om direct bestellingen te kunnen plaatsen.

Gemakkelijk online bestellen: vooraf of op rekening:

Om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de klanten, is de shop omgeving ingebouwd in de nieuwe website. De prijzen van de producten zijn transparant en zijn direct online te bestellen met iDeal, EPS en Sofort banking voor Duitsland. Maar natuurlijk kan er ook op rekening worden besteld. Hierdoor kunnen alle klanten, met grote en kleine omzet, bestellingen plaatsen.

Affiliate systeem:

Hoe maak je een nieuw product zo snel mogelijk bekend in het hele land? Door te werken met een affiliate programma. Dankzij een affiliate uitbreiding in het systeem krijgt elke verkoper van ECO FRY zijn of haar eigen verkoop url. Bestellen via deze url geeft meteen de juiste commissie aan de verkoper. Super handig en de klant heeft er geen omkijken naar!

Koppeling Facebook shop:

Als ondernemer naast je webshop ook je producten op facebook plaatsen? Het kan! Dankzij een slimme koppeling kunnen we al je producten synchroniseren op je Facebook pagina. Zo kun je je producten ook op Facebook verkopen. Een extra kanaal waarmee je nog meer aandacht kunt geven aan je producten. ECO FRY heeft het! Jij binnenkort ook?

Recensie van de klant: Zeer te vreden absoluut een aanrader! Team ECOFRY

eenvoudig horeca producten online bestellen

Wat kan Crossmedia House voor jou doen?

Wil jij ook jouw website vernieuwen? Wij kunnen jouw gehele website op maat maken! Professioneel opgezet en gebruiksvriendelijk voor jouw klanten. Of wil jij meer winst maken door de efficiënte inzet van middelen? Net als ECO FRY Meer rendement door resultaatgerichte cros mediale marketing en communicatie campagnes? Maak dan gebruik van ons volledige online marketing pakket! Onze resultaten en aanpak op maat is waarom succesvolle ondernemers en marketingmanagers steeds weer aankloppen bij Crossmedia House. Wil jij meer weten over ECO FRY? Klik dan hier en maak vandaag nog een bewuste keus!

Bestel online via de website van ECO FRY