Google analytics training

Wil je als marketingmanager werken met webstatistieken, dan is de training Google Analytics echt iets voor jou. Google Analytics is een waardevol en veel gebruikt programma op het gebied van webstatistieken. Als je deze tool goed beheerst, is het eenvoudig om de data te vertalen en zo je online marketing strategie daarop aan te passen.

Inhoud Google Analytics Cursus

Tijdens de training gaan we vrijwel direct aan de slag met Google Analytics: Hoe installeer je het, hoe werkt het en hoe ga je ermee om. Welke data is belangrijk voor jou en waar moet je op letten. We maken Analytics begrijpbaar zodat je als gebruiker waardevolle info uit dit programma kunt halen waarmee je de eigen website en/of webshop verbetert. Zowel qua beleving voor de websitebezoeker als qua conversie.

Resultaat na Google Analytics Cursus

Heb je de training Google Analytics gevolgd via Crossmedia House, dan ben je goed in staat om de statistieken van je eigen website en/of webshop te interpreteren en analyseren. Op basis daarvan lukt het je om het rendement van je website te verhogen en om online campagnes te verbeteren.

Voor wie is de training?

Schrijf je in voor deze training als je wilt leren hoe je webstatistieken leest en vertaalt naar praktische informatie. Op basis daarvan verhoog je het rendement van je eigen website en/of webshop.

Wat is de investering?

Je volgt de training in 1 dag. Trainingsmateriaal (naslagwerk), koffie/thee en eventueel een lunch, zijn inbegrepen.  

Tarief is € 595,- excl. btw per persoon.