Nuchtere partner in marketing

Bij Crossmedia House geen bla, bla. We zijn nuchtere marketeers die resultaatgericht te werk gaan. Je bent bij ons aan het goede adres met al je wensen op het gebied van marketing en communicatie. We denken mee en communiceren ‘to the point’, maar ook een goede grap moet kunnen op z’n tijd. Dat is hoe wij graag werken.

Stefan Katalanc en Akad Demirdag:

 “Wij geloven dat effectieve communicatie geen eenrichtingsverkeer is maar een dialoog waarbij het doel centraal staat. Het volgen van een crossmediale aanpak en het omarmen van de juiste technologie, leiden tot het gewenste resultaat.”

Wat ons drijft

Het is ons ultieme doel om de naamsbekendheid en de omzet van onze klanten te laten groeien. Dit doen wij door als experts in crossmedia, bedrijven te helpen bij het proces van creatie, realisatie, sturing en optimalisatie van marketingcommunicatie. Onze integrale aanpak zorgt voor optimale inleving in de business van de klant. Op basis van kennis en ervaring sturen wij op het realiseren van meetbare resultaten.

Doelen halen op basis van drie sterke pijlers

Wij behalen de doelen van onze klanten door inzet van:

  • Offline diensten
  • Online diensten
  • Kennisdeling

Efficiënte netwerkorganisatie

Crossmedia House bestaat uit een vast team van marketingprofessionals en vele aanverwante communicatieprofessionals in het veld. Samen vormen we een efficiënte netwerkorganisatie die antwoord biedt op elke vraag. Zo komen we tot de beste resultaten tegen de laagste kosten. Want als klant betaal je alleen de inzet van professionals die nodig zijn voor het behalen van jouw doelen.

 

Klantrecensies

  • Fijne samenwerking met Crossmedia House. Goed bereikbaar en denken graag mee met nieuwe ideeën en goede online marketing. Definitieve aanrader!
  • De samenwerking met Crossmedia House ervaar ik na ruim 3 jaar nog steeds als heel prettig. Ze weten het eindresultaat altijd naar een hoger level te brengen en letten op de details.
  • Ik was ontzettend groen en nieuw op het gebied van marketing. Crossmedia house heeft me ontzettend snel (precies op het juiste moment) pro-actief geholpen door me te wijzen op de interessante punten van aandacht (van vindbaarheid tot inhoud en alles daartussen).
  • Hallo, langs deze weg, wil ik Crossmedia House super bedanken voor jullie inzet. En vlotte afhandeling. Geweldige service en communicatie. Geweldig op maat gemaakt, wat bij mij past. Ik kom zeker terug om van jullie diensten gebruik te maken. Hartelijk dank!
  • Altijd daar... dat is het team van Cross Media House. Hoe simpel of ingewikkeld mijn vraag is antwoord ontvang ik altijd en snel ook. Zij weten moeiteloos het ontwerp wat in mijn hoofd zit om te zetten in een webdesign of mee te denken in een campagne. Het feit dat zij ook alle SEO, onderhoud en trends in de gaten houden maakt dat mijn bedrijf optimaal vindbaar. Een waardige samenwerking- en sparringpartner.