Nuchtere partner in marketing

Bij Crossmedia House geen bla, bla. We zijn nuchtere marketeers die resultaatgericht te werk gaan. Je bent bij ons aan het goede adres met al je wensen op het gebied van marketing en communicatie. We denken mee en communiceren ‘to the point’, maar ook een goede grap moet kunnen op z’n tijd. Dat is hoe wij graag werken.

Stefan Katalanc en Akad Demirdag:

 “Wij geloven dat effectieve communicatie geen eenrichtingsverkeer is maar een dialoog waarbij het doel centraal staat. Het volgen van een crossmediale aanpak en het omarmen van de juiste technologie, leiden tot het gewenste resultaat.”

Wat ons drijft

Het is ons ultieme doel om de naamsbekendheid en de omzet van onze klanten te laten groeien. Dit doen wij door als experts in crossmedia, bedrijven te helpen bij het proces van creatie, realisatie, sturing en optimalisatie van marketingcommunicatie. Onze integrale aanpak zorgt voor optimale inleving in de business van de klant. Op basis van kennis en ervaring sturen wij op het realiseren van meetbare resultaten.

Doelen halen op basis van drie sterke pijlers

Wij behalen de doelen van onze klanten door inzet van:

  • Offline diensten
  • Online diensten
  • Kennisdeling

Efficiënte netwerkorganisatie

Crossmedia House bestaat uit een vast team van marketingprofessionals en vele aanverwante communicatieprofessionals in het veld. Samen vormen we een efficiënte netwerkorganisatie die antwoord biedt op elke vraag. Zo komen we tot de beste resultaten tegen de laagste kosten. Want als klant betaal je alleen de inzet van professionals die nodig zijn voor het behalen van jouw doelen.

 

Stefan

Eigenaar

Klantrecensies

  • Hele prettige samenwerking met Crossmedia House. Verstand van zaken, reageren supersnel en denken voor je mee met je onderneming. Echt een toegevoegde waarde, zodat jij je met je eigen core business kan bezighouden. Super!
  • Professionele partij met oog voor de lange termijn. Wij communiceren prettig met Akad van Crossmedia House. Of het nu gaat om teksten of om een vertaling. Dankjewel!
  • Voor mijn bedrijf heb ik bij Crossmedia House een website laten ontwerpen en ontwikkelen. Zeer tevreden met het resultaat en vooral met de samenwerking! Akad en Stefan zijn professioneel, deskundig en staan altijd klaar om met je mee te denken. Ik raad Crossmedia House aan voor iedere ondernemer die aan de slag wil gaan met online marketing. Top!
  • Crossmedia House is een partij waarmee je snel kan schakelen en waardoor je ook altijd goed wordt geinformeerd. Sinds een jaar onze vaste partner die vanaf dag 1 ook op sommige vragen een duidelijke 'nee' durft te antwoorden. Een fijne partner waarmee wij de komende jaren verder gaan bouwen aan ons online bereik.
  • Wij kunnen veel in de ICT, maar websites bouwen en SEO/SEA, dat doen wij dan weer niet. Hierin hebben wij in Crossmedia House een perfecte partner gevonden en samen kunnen we de klanten goed helpen. We snappen elkaars wereld en weten waar de expertise van de ander ligt. Het samenwerken met Crossmedia House is dus top!