Op zoek naar een reclamebureau of communicatiebureau in Deventer?

Crossmedia House is een jong, fris en dynamisch reclamebureau uit Overijssel. Dat past perfect bij de jongste gemeente van Nederland dat meer dan 100.000 inwoners heeft, want dat is Deventer! Dankzij een volledig aanbod in offline en online marketing helpen wij als reclamebureau bedrijven uit Deventer bij meer naamsbekendheid en omzet.

Samen met een team van online marketeers, webdevelopers en grafische vormgevers laten wij bedrijven groeien! Wij gaan voor jou op zoek naar de beste combinatie van marketing en communicatie om bedrijfsdoelen te halen. Ons dienstenpakket bestaat uit online diensten en offline diensten. Met offline marketing slagen we erin om een strakke logo en huisstijl neer te zetten en daar aansluitend op online gebied een nieuwe website dat optimaal vindbaar is in Google.

 

Waar kun je ons voor inzetten als reclamebureau of communicatiebureau nabij Deventer?

 

Duidelijke afspraken en altijd daad bij woord, dat is Crossmedia House

Ons sterke eigenschap is dat we altijd goede afspraken maken met onze klanten en dat bij alles wat we voor klanten doen de afspraak geldt. Stel we mogen een offerte uitbrengen voor het ontwikkelen van een website en je gaat akkoord. Dan is dat onze afspraak en zullen we nooit achteraf meerwerk gaan vragen of extra kosten in rekening brengen. De beste service en kwaliteit voor de tevredenheid van onze klanten. Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen?

Lees hier de beoordelingen.

Ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl, website of wil je bijvoorbeeld online adverteren? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.