Je online klant bereiken dankzij SEO in Apeldoorn

Stel, je woont en werkt in (regio) Apeldoorn. Een gemeente met ca. 155 duizend inwoners. En je hebt een onderneming waarmee je diensten en/of producten aanbiedt in de regio. Grote kans dat er mensen zijn die op zoek zijn naar jou, niet waar? Hoe kom je dan aan nieuwe klanten? Als ' het internet' een kanaal is waarmee je wilt scoren, dan vormt een website of webshop die goed vindbaar is in Google natuurlijk de basis. Maar hoe doe je dat?

Hier komen de SEO specialisten van Crossmedia House in beeld. Want met SEO kunnen wij jouw bedrijf in Apeldoorn goed vindbaar maken in Google op specifieke keywords. Welke keywords dat precies zijn, gaan we van te voren voor je onderzoeken. Want door eerst te meten hoevaak er gezocht wordt op jouw product of dienst kun je pas een strategie gaan bedenken dat ervoor zorgt dat je meer nieuwe klanten bereikt via het internet.

 

Wanneer is SEO nou nuttig voor mijn bedrijf?

We krijgen regelmatig de vraag wanneer zoekmachine optimalisatie nuttig of belangrijk is voor een organisatie. Het antwoord is simpel: altijd en voor iedereen. In Nederland gebruikt van alle internetgebruikers 97% een zoekmachine om iets te zoeken of om te kopen op het internet. Ruim 93% hiervan gebruikt Google als zoekmachine. Dat betekend dat nagenoeg iedereen online zoekt. Staat jouw website of webshop er niet tussen, dan loop je het risico dat de concurrentie je inhaalt. Er zijn immers online meer mensen actief, dan dat er mensen zijn die fysiek jouw bedrijf of winkel zien.

Profiteer hiervan en begin vandaag nog met het verbeteren van je zichtbaarheid op het internet. We bieden een gratis SEO scan aan dat je direct inzage geeft in de huidige markt. Wil je direct resultaat en bovenaan komen te staan in Google? Lees hier dan alles over AdWords en begin direct met gericht adverteren in Google.