Hoger in Google met SEO in Doetinchem

Je hebt ongetwijfeld wel gehoord dat SEO en SEA onmisbare marketing tools zijn voor je business. Maar waar hebben we het echt over? SEO staat voor Search engine optimization - vrij vertaald zoekmachine optimalisatie. SEO is onderdeel van zoekmachine marketing en het doel van SEO is om je website organisch goed vindbaar te maken in zoekmachines. In Nederland praten we ook wel over Google optimalisatie, omdat Google marktleider is in Nederland met een marktaandeel van ca. 97%.

Het hoger in Google staan gaat niet zomaar. Het is een langdurig proces en een ongoing proces. SEO is gericht op de lange termijn, terwijl met online adverteren soms een korte actiematige campagne gestart kan worden om snel gevonden te worden. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat het aantal kwalitatieve bezoekers op de lange termijn veel hoger is dan wanneer je besluit te adverteren. Daarom werken wij graag een lange termijn strategie uit zodat je veel langer goed gevonden wordt over een breed selectie aan zoekwoorden.

Vraag een gratis SEO scan aan

Wil je graag weten hoe jij ervoor staat in Google? Of je al goed gevonden wordt op je gewenste zoektermen? De gratis SEO scan van Crossmedia House brengt in kaart hoe het zoekgedrag is van jouw doelgroep en waar je kansen liggen. Deze scan is vrijblijvend en gratis.De volgende stap is dat je de SEO laat uitbesteden aan onze marketeers via onze handige SEO pakketten.

Iedere maand krijg je een rapportage en adviezen om resultaten te sturen en meer resultaat te behalen!

Ben je ontevreden over de vindbaarheid van je website? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om eens te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Of kom langs bij op ons kantoor, de koffie staat namelijk altijd klaar!