Home Diensten
Let’s collab

Here’s what
we can do for
you

Een herkenbare, consistente merkidentiteit en meetbare groei
diensten van crossmedia house

Ons proces

Design

Bij Crossmedia House gaat design verder dan coole vormgeving. Want een écht goed ontwerp is in de eerste plaats ook functioneel. Design zorgt dat we jouw (potentiële) klant de beste gebruikerservaring bieden. En natuurlijk zorgen we ervoor dat het eindresultaat er ook nog eens fantastisch uitziet ;-)

Develop

Onze codemasters zetten ieder idee om in soepel werkende digitale producten. Een gebruiksvriendelijke online ervaring op ieder device. Of het nu gaat om een converterende website, een technisch platform of een slimme shop.

Digital marketing

Boost jouw bedrijf met een kloppende digital marketing strategie. We plannen, begeleiden en analyseren doorlopend. Zodat jij altijd het optimale rendement haalt uit je investeringen.

Kennisdeling

Omdat de wereld van (online) marketing continu in ontwikkeling is, is het soms lastig om bij te blijven. Daarom delen we graag onze kennis met workshops en trainingen bij jou op locatie.

Design > Development > Digital marketing

Onze bewezen effectieve formule voor échte groei

Met een logo en bijbehorende visuele identiteit geven we je merk een herkenbaar gezicht. Dat vertalen we door in een pakkende online ervaring: een strakke website of conversiegerichte -shop.
Als die basis staat, stellen we een marketingplan op om je merk te activeren. SEO, online marketing, analytics en social media: alles wat er nodig is om écht te connecten met je doelgroep.

Resultaat? Groei op alle fronten: meer leads, meer omzet, meer sollicitaties.

Marketing diensten

Akad Demirdag

Digital Marketeer - Director

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan