Home Diensten Design Campagnes
Let’s collab

Opvallende marketingcampagnes met buitenreclame of direct mailings?

Overal worden we beïnvloed. Rondlopend op straat, scrollend in onze mailbox, surfend op het internet. Die invloed ontstaat bewust en onbewust. Met slimme marketingpsychologie maak je hier handig gebruik van. Crossmedia House helpt je vanuit die gedachte met marketingcampagnes die doelen halen. Hoe? We zetten alle mogelijke middelen offline én online in voor jouw succes. Want crossmediaal is onze taal.
Marketingcampagnes

Opvallen & scoren met buitenreclame en direct mailings

Zeker op straat tref je volop kansen om op te vallen en te scoren. Denk aan allerlei soorten buitenreclame, zoals busreclame en promotie via billboards. Wij hebben hier volop goede ervaring mee. Sterker nog, in 2021 stond maandenlang een verrijdbaar billboard van ons in de Hengelose binnenstad en op andere strategische plekken. Hierop wisselde de reclame van tijd tot tijd. Ook zakenrelaties maakten grif gebruik van deze mogelijkheid. Dat leverde hen veel op.

Zo maken we je succes meetbaar

Een handige manier om – een deel – van het bereik van (buiten)reclame te meten? Een speciale webpagina hiervoor vermelden op de uiting. Dankzij slimme web analytics zie je zo precies wanneer en waar mensen deze pagina opzochten. Vervolgens verbeteren we waar nodig die webpagina voor nóg meer succes. Hoe? Met conversie optimalisatie.

The basics

The basics

Goede campagnes beginnen met een aantal vertrekpunten. Waar is je doelgroep, welke boodschap past daarbij en hoe kleden we dat visueel aan? Wil je bijvoorbeeld meer naamsbekendheid? En een breed publiek bereiken? Tijdens een briefingsgesprek nemen we het door en ontdek je jouw mogelijkheden.

From plan to action

Jouw campagne komt tot leven dankzij een duidelijke marketingkalender. Hierin staat precies op welk moment we wie waar bereiken. En met wat natuurlijk. Zo werken we samen doelgericht aan jouw bedrijfssucces. Hierbij regelen we alles wat nodig is, van print media tot vergunning voor buitenreclame.

Follow-up

De beste campagnes krijgen een vervolg. Of het nu offline of online is, het succes zit in de verbinding en opvolging. Want de kans op zakendoen begint met gezien worden en wordt werkelijkheid als mensen vertrouwen in je krijgen. Wij zorgen dat jouw kennis en ervaring vaker onder hun aandacht komt.

Connection

De juiste folow-up hangt van je doelen af. In ieder geval vind je hiervoor bij ons alle mogelijkheden. Van e-mailmarketingcampagnes tot social media marketing. Het succes hiervan? Dat maken we zelfs meetbaar en tastbaar voor je. Zo weet je zeker dat je marketingbudget meer oplevert dan dat het kost. We make it happen!

stefan beheert Google Ads - Online marketing in Enschede

Why you wanna work with us

Bij Crossmedia House houden we niet van praatjes. En van dingen doen zonder doel. Wij bewijzen liever ons succes aan jou. Hoe? Via onder meer web statistieken en doorlopend finetunen en verbeteren van campagnes. Hiervoor werken we nauw samen met jou én met kennispartners; collaborative creations noemen we dat. En dat levert het beste resultaat op voor het scherpste tarief.

Wat daarbij meehelpt? Dat we alle mogelijkheden kennen, waar nodig afwegen en strategisch voor je marketingcampagnes inzetten. Voeg daarbij onze jarenlange ervaring en korte lijnen toe, dan weet je dat we super efficiënt naar jouw doel toewerken. Zodat je met het minste budget het meeste succes haalt.

Together we achieve great things!

Welke hulp wil jij?

 • Advies, vergunningen en begeleiding
 • Strategiebepaling, ontwerp en ontwikkeling
 • Partnernetwerk in exploitanten inschakelen

Kies jouw campagnevorm

 • Billboards
 • Busreclame
 • Bioscoopreclame
 • Direct mailings
 • Snelwegreclame
 • Sandwichborden
 • Treinstationreclame
 • Reclame op Schiphol
 • Bushaltereclame (abri)
 • Driehoeks/lantaarnpaalborden

Maken we jouw marketingcampagnes samen tot succes?

Succes start met de eerste stap: contact leggen en zo vertrouwen krijgen. Leg de plannen voor jouw campagnes aan ons voor; dan ontdek je snel hoe we elkaar hierin versterken.

Make the most of your marketing

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Floris Koop

Designer

Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan