Home Diensten Development Webshop koppeling
Let’s collab

ERP, API of ander webshopkoppeling nodig? Ga slim automatiseren

Groeit het aantal online bestelling zo hard dat handmatig verwerken niet meer lukt? Ben je continu bezig met artikelen toevoegen, voorraadmutaties doorvoeren of handmatig facturen versturen? Dan is het de hoogste tijd om te automatiseren met Crossmedia House! Allerlei ERP-, API- en PIM-systemen integreren we dan naadloos in je webshop. Gemak dient de mens zullen we maar zeggen ;-)
Website ontwikkeling header

Work smarter, not harder

Tijd is geld. Zeker in een snel veranderende markt en tijdperk waarin je snel moet schakelen. Gelukkig zijn er softwareoplossingen en orderafhandelexperts die hierop goed inspelen. Hoe? Via een ERP- of CRM-oplossing die alle belangrijke informatie voor je verzamelt. Denk voor bekende leveranciers op dit gebied bijvoorbeeld aan AFAS, KING, EXACT, Picqer, Yuki en SAP.

We’re here for your online business

De ervaren developers in het team van Crossmedia House staan voor je klaar! Wij hebben de juiste expertise en ervaring om het koppelen van dit soort systemen met webshops mogelijk te maken. Daarbij bieden we volledige ondersteuning voor het webshopplatform WooCommerce.

Zo blijf jij zonder moeite up-to-date

Ontwikkel je een nieuwe webshop met een externe integratie zoals een ERP- of PIM-systeem? Dan zorgen wij ervoor dat deze altijd up-to-date is. Onze belofte daarbij aan jou? Wij de zorgen, jij het gemak van slimmer online ondernemen!

Ons proces

Trendy design

Het klinkt bijna te logisch voor woorden. Toch benoemen we graag dat je een aantrekkelijk design krijgt, als je door ons een zakelijke website wilt laten maken. In jouw huisstijl. Of misschien wel in een nieuw ontwikkelde look en feel die past bij een heel nieuw publiek voor jouw organisatie…?

Technisch maatwerk

Misschien heb je speciale wensen als het gaat om de pagina-indeling. Je wilt bijvoorbeeld terugkerende tekstblokken op alle pagina’s. Of bijzondere formulieren. Extra beveiliging. Verschillende call-to-actionknoppen (het moment om publiek in actie te laten komen). You name it, we take care of it.

Responsive; ideaal voor elk scherm

Een website laten bouwen betekent bij ons eigenlijk: 3x webontwikkeling. Want als wij klaar zijn, heb je een site die er anders uit ziet op een smartphone, tablet en pc. Waarom? Omdat de schermen verschillen in grootte. En dus heeft dat invloed op de indeling van je webpagina. Regelen we!

Technisch verbeteren

Kies je ervoor een Magento of Wordpress website te laten maken door ons? Dan weet je één ding zeker: als je die opgeleverd krijgt, is alles getest. Tot op de kleinste details. Van knoppen en menu tot Google-functies, downloads, pop-upschermen en meer. Zodra die live gaat, kun jij ermee schitteren.

Crossmedia House

Voordelen van je webshopkoppeling

  • Al je prijzen & voorraden altijd actueel
  • Updates of meldingen automatisch versturen
  • Facturen en klanteninformatie op één centrale plek
  • Alle informatie vanuit één online omgeving beheren
  • Klanten en orders aan elkaar gekoppeld (synchronisatie)

Webshop met API koppeling

Steeds vaker kom je een webshop met een API-koppeling tegen. Hiermee automatiseer je heel veel zaken. Zoals facturen ophalen. Of bestellingen verzenden naar een fulfilment partner. Of automatisch klantbeoordelingen opvragen ná een aankoop in je webshop.

B2B e-commerce

Met een business-to-business webshop creëer je jouw eigen zakelijke online verkoopkanaal. Ben je een grote handels- of productieonderneming? En bied je graag klanten de mogelijkheid om ze 24/7 te bedienen? Dan is een B2B webshop een must!

We bouwen je webshop dan klantspecifiek op. Resultaat? Elke klant ziet eigen prijzen en/of assortimenten! Ook schermen we naar wens productinformatie af. Die laten we bijvoorbeeld pas in beeld komen nadat iemand inlogt als gebruiker. En natuurlijk denken we aan de integratie met een ERP- of PIM-systeem voor bijvoorbeeld orderpicking en facturatie. Appelje-eitje!

Eén kassasysteem

Verkoop je je producten zowel online als fysiek in de winkel? En wil je dit integreren in één kassa? We’re on it! We maken dan een integratie tussen het kassasysteem die bestellingen in de winkel synchroniseert met de webshopvoorraad. Zo zien ook je online shopbezoekers altijd de actuele voorraden.

Het nieuwe tijdperk van e-commerce

Profiteer van de vele voordelen die een koppeling biedt met jouw webshop. En bestaat er geen koppeling voor jouw online store? Dan gaan onze developers voor jou een maatwerkkoppeling ontwikkelen. Wat je vraag ook is, Crossmedia House helpt je!

Zet ons aan de slag!

crazyegg
WordPress website ontwikkeling
google partner
Google Analytics

Niek Heerink

Developer

Niek heerink
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan