Home Magento of WooCommerce webshop
Let’s collab

Magento of WooCommerce webshop laten maken of bouwen?

Maak meer sales mogelijk met een webshop van Crossmedia House. Iedere webshop is anders en als je een webshop laat bouwen wil je dit graag goed doen, toch? Door de vele mogelijkheden zorgen wij voor de beste oplossing voor jou. Check hier hoe we jouw winkel veranderen in een échte saleskanon!
het verhaal van crossmedia house

Wat zijn de voordelen van het kiezen voor Crossmedia House voor het maken van een WordPress webshop met WooCommerce?

Als je op zoek bent naar de voordelen van het laten maken van een goed presterende nieuwe website, dan is Crossmedia House een uitstekende keuze. Of je nu een WordPress website, een WordPress webshop of een andere nieuwe applicatie nodig hebt, wij kunnen je helpen bij het maken van een professionele online site.

We hebben jarenlange ervaring met het maken van een WordPress website en webshops in WooCommerce. Ze staan bekend om hun expertise en kunnen een website maken die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook goed functioneert en gebruikersvriendelijk is. Daarnaast bieden we een persoonlijke aanpak, waarbij je tijdens het hele proces nauw contact hebt met het team.

Het aanvragen van een offerte is eenvoudig en tijdens dit proces kun je jouw specifieke wensen en doelen bespreken. Crossmedia House zorgt ervoor dat het hele traject, van het eerste contact tot aan het lanceren van de website, soepel verloopt. Met onze diepgaande kennis van WordPress webshop met WooCommerce kunnen we niet alleen een prachtige website voor je maken, maar ook een website die goed vindbaar is in Google en goede conversies gaat opleveren. Kortom, het laten maken van een WordPress webshop door Crossmedia House is meer dan alleen het creëren van een online winkel; het is het aangaan van een partnerschap dat je helpt om het maximale uit jouw online aanwezigheid te halen. Neem contact met ons op.

Juiste webshop CMS systeem

Voor het ontwikkelen van een webshop bestaat er een ruime keuze in verschillende CMS systemen waarmee je eenvoudig jouw webshop kunt beheren. Maar hoe weet je nu welk systeem het beste is voor jou? Het uitzoekwerk hebben wij gelukkig al gedaan waardoor de keuze makkelijker wordt. Er blijven namelijk nog 2 CMS systemen over. De meest verstandige keuze blijft in onze ogen een webshop in Magento of een WooCommerce laten maken.

Magento webshop ontwikkeling

Magento draait al tientallen jaren mee in de wereld van e-commerce en wordt gebruikt door de grootste bedrijven in zowel binnen- als buitenland. Magento biedt alle mogelijkheden die je mag verwachten van een webshop. Een klantenbestand, uitgebreide catalogus mogelijkheden, aanbiedingen met kortingscodes, voorraad beheer, monitoring en complete administraties voor jouw boekhouding. Een Magento webshop gaat vaak hand in hand met  diverse koppelingen zoals betaalsystemen, voorraad systemen, CRM pakketten en nog veel meer.

Magento webshop laten bouwen met vele functionaliteiten

 • productbeheer
 • productpresentatie
 • betaalmethoden
 • kortingen en acties
 • klantenbestand en beheer
 • verschillende talen, landen en valuta
 • logistiek
 • voorraad beheer
 • verzendmethoden
 • zoekmachine vriendelijkheid
 • koppelingen met externe systemen

WooCommerce webshop laten maken of bouwen

WooCommerce is een uitbreiding op het WordPress CMS systeem waarmee het mogelijk wordt gemaakt om online producten te verkopen. WordPress staat bekend om haar gebruikersvriendelijkheid en dat is doorontwikkeld in WooCommerce. Het was niet eerder zo eenvoudig om een webshop te beheren! Dankzij de uitgebreide extra extensies van WordPress kunnen we deze mogelijkheden ook gebruiken voor WooCommerce.

Hierdoor kunnen er koppelingen worden gemaakt met externe systemen zoals betaalsystemen, voorraad systemen, CRM pakketten en nog veel meer. Bij Magento bestaan deze koppelingen al vaak en zullen deze voor WooCommerce nog gemaakt worden vanuit bestaande API’s. WooCommerce is eenvoudiger en voordeliger te ontwikkelen dan Magento en dat maakt voor de meeste webshops de beste keus.

Ons proces

Lust voor het oog

Het oog wil ook wat, zo luidt het spreekwoord. Dat is dus de eerste stap in ons proces: zorgen voor een uitstraling om door een ringetje te halen. In de kleuren, vormen en lettertypes van je logo. Of voor een nieuw publiek wellicht eens in een heel ander jasje? Vertel ons je idee of laat je verrassen.

Technisch verbeteren

De techniek achter je webshop, daar wil je niets mee van doen hebben. Wij zorgen ervoor dat alles achter de schermen klopt. Van laadsnelheid van foto’s en pagina’s tot de omschrijving van je webpagina’s in Google (metatags). En van de structuur/paginavolgorde en werkende links tot beveiliging.

Passend voor ieder scherm

Je wilt dat je webwinkel er goed uit ziet op een tablet, smartphone, laptop en desktop. Zorgen we voor! Dat betekent een aangepaste indeling van je pagina per beeldschermtype en -grootte. Op die manier maak je elke gebruiker blij en vindt iedereen makkelijk zijn of haar weg in je webwinkel.

Testen & opleveren

Kies je ervoor een Wordpress of Magento webshop te laten maken door ons? Dan mag je erop vertrouwen dat we elk onderdeel testen. Op elk niveau. Van inloggedeelte en contactformulier tot bestelknoppen, klanthistorie en downloads. Het enige wat jij nog hoeft te doen? Je klanten helpen!

Magento of WooCommerce webshop laten maken of bouwen

WooCommerce & Crossmedia House

Het andere grote voordeel is dat wij 10 jaar ervaring hebben met WooCommerce sinds de lancering van het systeem. We kennen het systeem door en door en kunnen daarom de meest uiteenlopende webshops ontwikkelen. Heb je specifieke wensen die niet mogelijk of realiseerbaar zijn met je huidige systeem of marketingbureau? Grote kans dat wij het wel voor elkaar krijgen ;-) Laat een Woocommerce webshop bouwen door Crossmedia House.

Voordelen webshop ontwikkeling bij Crossmedia House

 • Webdesign op maat
 • Responsive webdesign
 • Social media koppelingen
 • Alle betaalmethoden
 • Zoekmachine vriendelijk (SEO)
 • Maatwerk uitbreidingen
 • API koppelingen
 • Koppelingen met externe software
 • Supersnelle REDIS caching techniek
 • E-mail en telefonisch support
 • Speciale WordPress hosting

Goed gevonden in Google!

Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw webshop goed gevonden wordt in Nederland en daarbuiten, omdat we werken aan een snelle en geoptimaliseerde website die hoog scoort in zoekmachines. Met onze service ben je zeker van een webshop die zowel goed werkt voor bezoekers als voor jou als eigenaar. Bekijk alle mogelijkheden en kosten en lees de ervaringen van andere klanten die al een webshop op maat hebben laten bouwen door Crossmedia House. Waarom zelf zitten knutselen met standaard templates en plugins als je voor een lage prijs een perfecte webshop op maat kunt laten bouwen door een echte specialist? Neem nu contact op en ontdek alle mogelijkheden voor jouw eigen webshop!

Helpdesk: bellen & mailen

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek om een webshop te laten maken? Wij helpen je graag verder! Onze medewerkers staan klaar via mail & telefoon om al je vragen te beantwoorden.

Check us out! Ask for your free concept design

google partner
Google Analytics
magento webshop
woocommerce webshop

Niek Heerink

Developer

Niek heerink
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan