Home Diensten Digital marketing Zoekmachine adverteren
Let’s collab

Zoekmachine adverteren met Google Ads uitbesteden!

Je hebt een webshop en wilt hiermee liefst direct extra verkoopdeals scoren. SEA helpt dan, maar hoe? De oplossing: Google Ads overlaten aan Crossmedia House. Spreek je doel en je budget af, dan krijg je van ons duidelijke resultaten. En weet je zeker dat je grip houdt op de kosten. Deal?
Zoekmachine adverteren sea en conversie optimalisatie en lokale seo

Google ads campagne beheer uitbesteden

Als je wilt adverteren, draait het om één ding: scoren. Daar zitten we bóvenop! Hiervoor beginnen we pas met Google ads als we precies weten wat je wilt bereiken: bijvoorbeeld binnen 3 maanden dubbel zo veel bezoekers op je beste productpagina. De campagnes houden we hiervoor doorlopend in de gaten. En sturen we geregeld bij.

120 euro cadeau met zoekmachine adverteren

Ga je voor het eerst aan de slag met zo’n zoekmachine-advertentiecampagne? En laat je het Google Ads beheer door ons als expert doen? Dan krijg je meteen 120 euro aan advertentiebudget cadeau. Onze manier om je te overtuigen dat het werkt.

Waar zit het addertje?

Zo maar campagnebudget cadeau klinkt misschien als een gevaarlijk lokkertje… Goed dat je voorzichtig bent, want er zijn genoeg partijen in ons vak die veel beloven en weinig waarmaken. Laten we je meteen geruststellen: wij zijn officieel Google Partner en krijgen dit budget weer cadeau van Google. Dat stellen we dus beschikbaar voor jouw succes.

Ons Proces

Van briefing naar plan

Wat zou jij willen bereiken? Dat nemen we eerst door. Jíj geeft duidelijke én haalbare doelen op. Dus niet: dat je meer webbezoekers krijgt. Wel: dat je beste productpagina binnen 3 maanden dubbel zo veel bezoekers trekt. En wíj noemen de strategie waarmee je dit bereikt en waarop je ons afrekent!

Campagne + verbeteren

De strategie zetten we om in een Google Ads-campagne. Vanaf de start verbeteren we die campagne doorlopend. Want het is een boeiende zoektocht om de juiste mensen te vinden en te verleiden. Wat werkt? Wat kan anders? We optimaliseren je advertenties doorlopend voor jouw beste score.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle Google Ads en verbeteringen hierin jou op? Dat bewaken we doorlopend voor je. Hiervoor krijg je ook elke maand een rapport. Zo zie je ook zelf de vooruitgang. Nou ja, die merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen, offerteaanvragen, belletjes of elk ander doel dat je hebt.

Google Shopping

Heb je een webshop? Dan is er nóg een prachtige kans voor meer bekendheid én meer omzet: Google Shopping. Niks droge tekst of geklungel met woorden, gewoon jouw productaanbod in beeld. En het leuke? Net als bij een Google Ads campagne zien mensen je product en kost het je niets als zij niet klikken! Ready? Set… Go!

stefan op zijn werkplek

Ask the expert. Ask the Google Partner. And learn from the best.

Je weet zeker dat je bij ons goed zit. Want wij zijn officieel Google Partner, Google Adwords Partner en gecertificeerd voor Google Shopping. Dat betekent dat we onze kennis bijhouden en altijd het beste voor jou eruit halen.

Wil jij ook handel halen uit beroemde internetplatforms zoals Bol.com of Beslist.nl? Dan helpen we je ook op deze en andere plekken met online adverteren.

Wat is Google Ads en SEA?

Google Ads is het advertentieplatform van Google. Advertenties die je hierin ziet, heten ook wel Google Ads, afkorting van advertisement. Je ziet deze ads bovenaan en onderaan op een pagina met zoekresultaten. Een campagne via Google Ads heet ook wel zoekmachine adverteren. In het Engels is dat Search Engine Advertisement. SEA dus.

Welke hulp wil jij?

 • Zoekmachine-campagnes
 • Google Shopping (webwinkels)
 • Remarketing: eerder bezoek her-verleiden
 • Display advertising: advertentiebanners
 • Video advertising: promotievideo’s
 • Mobile app advertising: van sms-notificatie tot in-app video
 • Doelen instellen op locatie, apparaat en branche (targeting)
 • Kwaliteitsscore-optimalisatie

Wat krijg je dan?

 • Campagnes waarmee je doelen haalt
 • Gratis € 75 advertentietegoed
 • Directe doelgroepbenadering
 • Meteen online zichtbaarheid
 • Maximaal aantal clicks
 • Meer resultaat met minder inzet
 • Sturing op conversie

Naar wens versterken we dit met andere zoekmachine-oplossingen. Zie SEO uitbesteden en SEO pakketten.

Wij gaan met Google adverteren altijd verder voor jou

Achterover leunen en ‘ons ding’ doen? Dat ontbreekt sowieso bij ons. Want wij gaan altijd door. Met vinden van nieuwe technieken. Met ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden. Met testen van nieuwe tools. Alles om het succes met jouw Google Ads campagne en Google Shopping te blijven overtreffen. Google Ads gaat bij ons dus stappen verder.

Google Ads Uitbesteden? Download brochure

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Klaar om te scoren met Google Ads?

Stefan Katalanc

Digital Marketeer - Director

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan