Home Diensten Kennisdeling Google analytics training
Let’s collab

Google Analytics-cursus: zo maak jij je site slimmer

Je denkt dat je website of webshop goed in elkaar zit. Maar is dat ook zo? Of merk je dat de site of shop niet oplevert wat je ervan verwacht? Volg dan de Google Analytics-training van Crossmedia House. Dan ontdek je in je webstatistieken alles over bezoekersgedrag én hoe jij dat gedrag gaat sturen voor online marketing die scoort.
Google analytics training

Jouw situatie centraal

Als je er nu echt serieus werk van wilt maken voor jouw organisatie, zit je helemaal goed bij deze Google Analytics-cursus. De reden hiervoor? Alle kennis die je hier opdoet, oefen je meteen voor jóuw organisatie. Zó gaat de leerstof leven. De basis voor de volgende stappen leg je hier al; de volgende dag ga je er zó mee verder. Hoe praktisch wil je het hebben?

Leren van pro’s

Iedere webbouwer heeft wel eens in Google Analytics gekeken. Maar is die dan ook meteen een analyse-expert? Wij weten wel beter; en jij nu ook. Want wij zijn officieel Google-partner. Je hebt dus een streepje voor met onze kennis, die we hebben van de bron zelf. Wel zo prettig…

Voor jou als je …

Vooral als je meer uit je website of webshop wilt halen, zit je hier goed. Ook als je de brei aan webstatistieken wilt ‘lezen’, begrijpen en opvatten als handreikingen om je website of webshop beter te maken.

Ons proces

Dit is hoe jij het laat werken

Wat wil jij weten en meten? Je gaat hiervoor in de analysetool van Google onder meer een dashboard instellen, zodat je snel de gegevens ziet die jij nodig hebt.

Met die gegevens bedenk je vervolgens slimme combinaties van marketingkanalen. Zo werk je toe naar acties die je webbezoek gaat nemen (conversie, zoals: bestellen, info opvragen, afspraak maken).

Dit is de cursusinhoud

In 1 dag leer je:

  • Google Analytics installeren
  • je weg vinden in de vele data
  • het analyseprogramma doorgronden zodat de informatie gaat leven
  • welke data belangrijk is
  • waar je op moet letten
  • wat er fout gaat in je site en hoe je dat verbetert; voor meer en langer bezoek én voor meer score (conversie)

Dit is je resultaat

Na de Google Analytics-cursus snap je precies waar je welke gegevens vindt. En je weet hoe je de cijfers te analyseren en uit te leggen. Hierdoor krijg jij het voor elkaar om betere keuzes te maken in je site of shop en in je marketingcampagnes. Zo lukt het je om het rendement op te krikken.

De Google Analytics-training levert je een schat aan kennis én een certificaat op.

Google optimalisatie door Akad

Wat je verder nodig hebt

Het is eigenlijk heel simpel: je hebt namelijk geen achtergrondkennis of ervaring nodig om mee te doen aan deze training. Een laptop meenemen is wel handig om gelijk aan de slag te gaan. Verder verwachten we dat je vooral een positieve mindset meebrengt.

Wat je investeert

Voor deze trainingsdag investeer je slechts €595 per persoon (exclusief btw). Bij dat tarief zit alles in voor je Google Analytics-training: je cursusmateriaal, naslagwerk, koffie/thee en lunch.

Google Analytics cursus: your match between knowing and doing

Google Analytics is de gratis tool van Google. Als je Google Analytics kunt lezen via je eigen dashboard, gaat er werkelijk een wereld voor je open. Je hoeft dan voortaan alleen nog maar in te loggen en er ontvouwt zich een schat aan informatie. Informatie die je zelf aangaf te willen verzamelen. En waarmee je conclusies trekt over gedrag van bezoekers en opbouw van je website.

De statistieken brengen alle successen én missers feilloos in beeld. Het analyseprogramma is dan ook jóuw bron om plannen op te baseren. Je website of webshop aan te scherpen. En je bezoekers beter te helpen te doen wat jij van ze verlangt.

Wij openen deze schat voor je dankzij deze Google Analytics-cursus. Dát is nou typisch wat we bedoelen met collaborative creations: samen verder komen.

Open the way: register here for your Google Analytics-training

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Klaar om jouw kennis te vergroten?

Akad Demirdag

Digital Marketeer - Director

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan