Home Diensten Digital marketing
Let’s collab

Digital marketing
uitbesteden

Boost jouw bedrijf met een kloppende digital marketing strategie. We plannen, begeleiden en analyseren doorlopend. Zodat jij altijd het optimale rendement haalt uit je investeringen.
marketing online

Ons proces

Strategie

De eerste stap is het bepalen van de strategie. Wie is de doelgroep, waar zijn ze het meest actief en focus je op B2B, B2C of wellicht beide? Belangrijke vragen die de basis zullen vormen van budget, looptijd en welke middelen het meest effectief zijn om in te zetten.

Budget

Met het juiste budget behalen wij resultaten die vanuit de doelstellingen zijn bepaald. Dit is volledig afhankelijk van de strategie, je wensen en het tijdspad. Wij zullen je daarom adviseren wat een goed budget is om het gewenste resultaat te bereiken.

Uitvoering

In de uitvoering zetten we de lijntjes uit om het beoogde resultaat te behalen. Dit kan adverteren zijn, SEO, social media marketing, E-mail marketing of juist een mix van alles.

Meten = weten

Door continu te meten zijn we altijd op de hoogte van wat er gebeurd. Door tijdig te sturen en te adviseren behalen we online rendement. Zien we kansen om campagnes beter te laten presteren? Dan trekken we aan de bel.

Nieuwe digital marketing ontwikkelingen omarmen

Bij digital agency Crossmedia House houden we nauwlettende de nieuwste ontwikkelingen in de gaten en blijven we up-to-date met algoritme updates van Google, nieuwe marketing kanalen, verbeterde tools en meer! Door nog efficiënter te werken en betere mogelijkheden te benutten behalen we betere resultaten en zijn we jouw concurrentie altijd voor.

Digital marketing social media uitbesteden

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan