Home Diensten Digital marketing
Let’s collab

Digital marketing
uitbesteden

Boost jouw bedrijf met een kloppende digital marketing strategie. We plannen, begeleiden en analyseren doorlopend. Zodat jij altijd het optimale rendement haalt uit je investeringen.
marketing online

Ons proces

Strategie

De eerste stap is het bepalen van de strategie. Wie is de doelgroep, waar zijn ze het meest actief en focus je op B2B, B2C of wellicht beide? Belangrijke vragen die de basis zullen vormen van budget, looptijd en welke middelen het meest effectief zijn om in te zetten.

Budget

Met het juiste budget behalen wij resultaten die vanuit de doelstellingen zijn bepaald. Dit is volledig afhankelijk van de strategie, je wensen en het tijdspad. Wij zullen je daarom adviseren wat een goed budget is om het gewenste resultaat te bereiken.

Uitvoering

In de uitvoering zetten we de lijntjes uit om het beoogde resultaat te behalen. Dit kan adverteren zijn, SEO, social media marketing, E-mail marketing of juist een mix van alles.

Meten = weten

Door continu te meten zijn we altijd op de hoogte van wat er gebeurd. Door tijdig te sturen en te adviseren behalen we online rendement. Zien we kansen om campagnes beter te laten presteren? Dan trekken we aan de bel.

Nieuwe digital marketing ontwikkelingen omarmen

Bij digital agency Crossmedia House houden we nauwlettende de nieuwste ontwikkelingen in de gaten en blijven we up-to-date met algoritme updates van Google, nieuwe marketing kanalen, verbeterde tools en meer! Door nog efficiënter te werken en betere mogelijkheden te benutten behalen we betere resultaten en zijn we jouw concurrentie altijd voor.

Waarom uitbesteden?

Er zijn verschillende redenen waarom je kan kiezen om digitale marketing inspanningen uit te besteden:

 • Expertise: Digitale marketing is een voortdurend veranderende vak, en een bureau die hierin is gespecialiseerd, heeft waarschijnlijk meer kennis en ervaring dan een intern team.
 • Kosteneffectiviteit: het uitbesteden van digitale marketing kan jou op de lange termijn geld besparen, omdat je niet hoeven te investeren in het aannemen en opleiden van een team.
 • Schaalbaarheid: een extern bureau kan gemakkelijk op- of afschalen, afhankelijk van jouw wensen, waardoor je flexibeler kunt zijn en kan inspelen op veranderingen in de markt.
 • Focus: Door digitale marketing uit te besteden, kun je focus blijven houden op kernactiviteiten, terwijl de marketing aan de experts wordt overgelaten.
 • Tijdbesparend: het uitbesteden van digitale marketingtaken kan extra tijd vrijmaken, zodat je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf.

De voordelen

Digitale marketing als onderdeel van de algemene marketingstrategie heeft veel voordelen:

 • Bereik: Met digitale marketing kun je een groter publiek bereiken via verschillende online kanalen, zoals sociale media, e-mail en zoekmachines.
 • Meetbaar: Digitale marketingcampagnes kunnen eenvoudig worden gemeten, waardoor je kan zien wat werkt en wat niet, en kun je vervolgens bijsturen.
 • Targeting: Met digitale marketing kun je richten op specifieke demografische gegevens, zoals leeftijd, geslacht, locatie en interesses.
 • Betrokkenheid: Digitale marketingkanalen zoals sociale media en e-mail maakt het mogelijk om potentiële klanten te communiceren en in contact te komen, relaties op te bouwen en loyaliteit op te bouwen.
 • Hogere ROI: Digitale marketingcampagnes kunnen in realtime worden verfijnd, en dit zorgt voor een betere Return on Investment (ROI) in vergelijking met traditionele kanalen.
 • Personalisatie: Personalisatie van de klantervaring kan worden bereikt met digitale marketing, aangezien gegevens worden verzameld om elke klant een op maat gemaakte ervaring te bieden.
Digital marketing social media uitbesteden

Stefan Katalanc

Digital Marketeer - Director

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan