Home Diensten Digital marketing Online adverteren
Let’s collab

Snel omzet? Ga online adverteren op het internet!

Veel en vooral de juiste mensen bereiken betekent meer omzet krijgen. De manier waarop dat het snelst én met de laagste kosten gaat? Via online adverteren. Als je de basis goed legt, heb je er daarna geen omkijken meer naar en stromen de orders vanzelf binnen. Ontdek hier hoe Crossmedia House het voor je laat werken.
Online adverteren

Wat is internet adverteren?

Online adverteren betekent dat je banners of advertenties op (kansrijke) websites plaatst. Doel? Conversie, dus dat mensen belangstelling krijgen voor je product of dienst en daarom op je advertentie klikken. Ze komen dan op de plek waar jij wilt. Dáár stuur je ze verder naar jouw doel. Zoals product kopen, whitepaper downloaden, offerte aanvragen.

Hoe werkt dat?

Adverteren op het wereldwijde web heet ook wel display advertising (vanwege de banner) en programmatic advertising. Dat laatste werkt met software die alles automatisch voor je regelt en zelf ‘leert’ wat goed voor jou werkt.

Programmatic advertisement gebruikt onder meer de cookies die internetsurfers krijgen. Hierdoor ziet de software wat publiek op het internet doet (gedrag). Het programma analyseert dan wie voor jou interessant zijn. En doet vervolgens een bod op de digitale advertentieruimte. Heb jij het hoogste bod? Dan krijgen alleen díe mensen je banner op die plek te zien.

Klinkt ingewikkeld en tijdrovend? Ach, het gebeurt allemaal automatisch en in een oogwenk.

Samen ontdekken: waar adverteren?

Dankzij jarenlange praktijkervaring weten we welke websites goed werken bij online adverteren.

Dat zijn vooral Marktplaats, Bol.com en Beslist.nl. En daarnaast het winkel-advertentieplatform Google Shopping.

Samen kiezen: op meer plekken?

Elk site en ieder platform trekt eigen uniek publiek. Plaats je advertenties op verschillende websites, dan groeit je kans dus op een goede score. Natuurlijk houden wij via web analytics bij hoe mensen overal reageren op jouw banners. Zo slijpen we je advertentiecampagne bij tot je het beste eruit haalt.

Ons proces

Strategie bepalen

Geef ons door welke doelen jij wilt halen bij welke doelgroep. Dan zetten wij een strategie uit. Met de inhoud van advertenties, de frequentie van plaatsing, de digitale plekken en de momenten waarop de advertenties verschijnen bij jouw doelgroep. Op die manier werken we krachtig naar jouw doel toe.

Plekken kiezen

Online adverteren via:

  • Google Shopping
  • YouTube
  • Beslist.nl
  • Marktplaats (Admarkt)
  • Bol.com
  • Nu.nl
  • Combi van bovenstaande

Inhoud uitwerken

Met welke boodschap bereik je jouw publiek het best? En helpt een bepaalde volgorde van informatie daarbij? Op basis van dit en meer ontwikkelen we een advertentiecampagne op maat. Die zetten we in een bepaalde periode in. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen? Wachten tot het werkt! En dat is heel snel!

Verbeteren & doorgeven

Het mooie van online adverteren? Alles valt te meten. En met die schat aan informatie zien we ook verbeterkansen. Bijvoorbeeld omdat de ene advertentie beter werkt dan de andere. Dan is het een kwestie van aanpassen en finetunen. Jij blijft op de hoogte van alles dankzij een maandrapport.

online adverteren met Google Ads

Onze software voor online adverteren, jouw succes

Om snel te kiezen waar jouw banners goed werken, gebruiken we Channable. Via deze tool ‘zenden’ we je advertenties of andere marketing naar elk platform. Je betaalt simpel per klik. Beslis daarbij wat je per periode (zoals dag, week of maand) aan maximum wilt uitgeven en hou zo grip op de kosten.

Waarom online adverteren?

Deze vorm van adverteren levert je het snelste en meeste succes (rendement) op bij het publiek dat jij vooraf bepaalt. En dat tegen de laagste kosten en een budget dat je ook vooraf bepaalt. Al binnen een dag ga jij het verschil merken. En je hebt er totaal geen werk mee, want deze aanpak werkt compleet geautomatiseerd (zie hierboven bij ‘hoe werkt dat’).

Meer dan adverteren

Natuurlijk blijft het ‘klassieke’ Google Ads (uitbesteden of zelf doen) interessant. En als je publiek veel op sociale media zit, kies dan ook voor social media marketing. De kracht zit in de combi! Als je dit inzet samen met online adverteren kom je volop onder de aandacht bij je doelgroep. Deze mix van programmatic advertising is vooral interessant als jouw klanten particulieren, consumenten zijn.

Waarom adverteren via Crossmedia House voor jou werkt?

Als je online adverteren uitbesteedt aan ons, investeer je in een slimme strategie die je beslist meer oplevert dan dat die kost. Hoe dat komt? Omdat we heel goed weten wat we doen, waar we dat doen en waarom we dat doen. We bewijzen je het resultaat!

Daag ons uit!

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

The sky is the limit
We help you to reach it

Akad Demirdag

Digital Marketeer - Director

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan