Home Diensten Design
Let’s collab

Great design
and branding

Bij Crossmedia House gaat design verder dan coole vormgeving. Want een écht goed ontwerp is in de eerste plaats ook functioneel. Design zorgt dat we jouw (potentiële) klant de beste gebruikerservaring bieden. En natuurlijk zorgen we ervoor dat het eindresultaat er ook nog eens fantastisch uitziet ;-)
Online en offline Grafisch design

Ons proces

Briefing

Tijdens een eerste briefing nemen we samen door wie jouw organisatie is en wat je wil uitstralen. Welke doelgroep wil je aanspreken en waar zijn ze gevoelig voor? Samen zetten we het allemaal op een rij. Het vormt onze houvast om voor jou aan de slag te gaan. Van logo en huisstijl tot content en complete campagnes.

Conceptvoorstel

Dankzij het briefingsgesprek hebben wij de handvatten om jouw beeld tot leven te wekken. Daarom krijg je van ons een concept design om te bepalen of het design aan alle verwachtingen voldoet. Wil je iets aanpassen? We stylen en vijlen de eerste opzet eventueel voor je bij.

Design & create

Het concept voorstel slijpen we verder door tot een concreet design. We zetten graag dat stapje extra om nog verder te gaan in de professionele uitstraling van jouw bedrijf. Wij vertalen dat feilloos naar een eigentijds design. Waar nodig houden we daarna een final finetune-ronde.

Realisatie en oplevering

Is het design akkoord? Dan ontvang je van ons alle nodige bestanden om jouw design online te publiceren, te laten drukken door een drukkerij of te gebruiken bij interne communicatie. Zódanig dat het precies past bij jouw huisstijl en uitstraling.

Dazzling design by Crossmedia House

Alleen het beste is goed genoeg. Zo heb je altijd de juiste kennis binnen handbereik, zonder dat je betaalt voor grote kantoren en overbodige (kantoor)medewerkers. Hiervoor werken we nauw samen met jou én met kennispartners; collaborative creations noemen we dat. Je betaalt daarbij alleen wat je nodig hebt. Zonder verrassingen achteraf.

Dankzij onze jarenlange ervaring in offline én online marketing, weet je zeker dat je succes bereikt. Dat bewijzen we zelfs!

Wat levert het je op?

  • Design op maat
  • Herkenbaarheid
  • Uniformiteit on- & offline
  • Resultaat volgens huisstijlhandboek
Grafisch design

Roy Monteiro

Designer

roy monteiro
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan