Home Diensten Digital marketing Lead generatie
Let’s collab

B2B lead generatie? Samen lukt ‘t!

Een contact (lead) ombuigen naar koop - natuurlijk wil je dat. Je stuurt hiervoor nieuwsbrieven, zit op de socials. Levert je moeite tóch te weinig op? En wil je hierin meer bereiken zonder extra inzet? Met Crossmedia House pak je b2b leadgeneratie slim aan. Wij laten je zien waar de juiste contacten zitten; jij kopt ze in.
Antoonbaar resultaat bij crossmedia house

This is how we do it

Heb jij talloze contacten/relaties, maar komt daar te weinig uit? Grote kans dat ze niet allemaal relevant zijn. Of dat het ‘hun moment’ nog niet is in de klantreis om zaken met je te doen. De oplossing? Dat je de juiste leads verzamelt en op cruciale momenten in hun klantreis van je laat horen.

Voorbeeld: scoren met gerichte b2b leadgeneratie

Stel: je wilt scharen verkopen aan kappers in je regio. Via LinkedIn selecteer je dan bijvoorbeeld eenvoudig je werkgebied en je doelgroep. Denk aan alle kappers in Overijssel. Hier maak je vervolgens een advertentie voor die alleen déze kappers zien. Dus zonder ruis precies bij de juiste mensen. Wie dán reageert, is een waardevolle lead!

Ontdek meer over deze manier van social media marketing en internet adverteren.

Welke hulp wil jij?

  • Leadgeneratietool inzetten
  • Leadinformatie omzetten naar geautomatiseerd rapport
  • Meest interessante leads op ’n presenteerblaadje krijgen
  • Leads automatisch doorsturen naar je sales team, call center of salespartner voor de opvolging

Slimme indeling rapport

Onze slimme leadgeneratietool levert je naar wens automatisch een rapport op; een rapport waarbij je in één overzicht ziet wat je meest interessante online marketing leads zijn.

Zo zet je sneller in op de juiste contacten. En zo verspil je geen tijd aan contacten waar je weinig aan hebt.

Ons proces

Strategie bepalen

Wat wil je bereiken? Als jíj concrete, haalbare doelen noemt, zorgen wíj dat je ze haalt. Hiervoor bepalen we samen de strategie. Wil je dus 20% meer verkoop van product A in 2 maanden tijd? Dan stellen wij voor met welke stappen je dit haalt. En we voeren de stappen uit.

Je klant opsporen

Niet elk contact is jouw doelgroep. Maar hoe weet je dat? Hiervoor hebben we een praktische leadgeneratie tool. Daarmee zie je welke bedrijven je website bezochten. Een tuincentrum in je webwinkel voor kappersproducten? Niet jouw publiek. Maar zie je kappers op je site? Dan wil je actie.

LinkedIn Ads maken

Leads genereren werkt het beste via sociale media die vooral bedrijven gebruiken. LinkedIn is daarvan het bekendste voorbeeld. We ontwikkelen LinkedIn Ads campagnes waarbij we je werkgebied en doelgroep selecteren. En de juiste beelden en tekst inzetten om te prikkelen.

Verbeteren & rapporteren

Wat leveren b2b leads je op? Dat bewaken we doorlopend voor je. En hierin sturen we steeds bij. Het bewijs? Elke maand krijg je een rapport. Zo zie je ook zelf de vooruitgang. Maar eigenlijk heb je die dan allang gemerkt aan het groeiende aantal kliks, bestellingen of belletjes.

roy maakt koffie op kantoor

Waarom Crossmedia House?

Al vanaf het moment dat Google ontstond, zitten wij online. In al die jaren deden we geweldige ontdekkingen; ontdekkingen waarmee we sneller zien waar jouw online kansen liggen.

Die kennis en ervaring combineren we met slimme samenwerkingen. Met partners die ons aanvullen en net zo gedreven zijn als wij. Resultaat? Je hebt altijd de beste en nieuwste kennis binnen handbereik en betaalt alleen wat je nodig hebt. Collaborative creations noemen we dat.

Dat dit werkt voor onder meer leadgeneratie? Dat bewijzen de reviews van onze klanten. Als enige reclamebureau in Nederland hebben wij dan ook al meer dan 100x 5 sterren in Google. Need we say more?

Wat is is het?

Een lead is een mogelijke klant. B2b staat voor business to business; zakelijke klanten dus. En generatie komt van genereren, dat zo veel betekent als: binnenhalen, bereiken. Leads genereren is dus hoe je nieuwe bedrijfscontacten binnenhaalt als mogelijke klant.

Wat levert het je op?

  • Ontdekken welke bedrijven je website bezoeken
  • Privacyproof werken aan nieuwe contacten (prospects)
  • Bestaande contacten versterken
  • Gerichter marketing inzetten voor de meest kansrijke contacten/leads
  • Meetbaar succes

Privacyproof leads?

Natuurlijk wil je werken volgens de privacywet AVG. Je kunt het je niet veroorloven om een proces en boete aan je broek te krijgen. Om van de reputatieschade nog maar te zwijgen. Gelukkig werken wij alleen met tools waarbij mensen toestemming geven voor het opslaan van contactgegevens.

Opvolging voor marketing

Wil je na het online leads genereren de contacten omzetten in cash? En heb je hiervoor een partij die je daarbij helpt? Dan sturen we ons rapport elke maand meteen naar de partij van jouw keus. Samen laten leads voor jou genereren!

Let’s lead you to those leads! Download de gratis guide.

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Stefan Katalanc

Digital Marketeer - Director

Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan