Home Diensten Digital marketing Social media marketing
Let’s collab

Online succes? Social media marketing uitbesteden!

Het lijkt bijna alsof mensen niet bestaan als ze ontbreken op sociale media. Hier vind je dus makkelijk en heel gericht nieuwe klanten. Ga jij je social media uitbesteden aan Crossmedia House, dan boor je in ieder geval heel nieuwe omzetbronnen aan. Met aantoonbaar succes van ons als jouw social media marketingbedrijf!
Social media marketing en vindbaarheid website verbeteren en vergroten of vindbaarheid website vergroten

This is how we do it

Wat het succes is van sociale media? Dat we de mening van mensen om ons heen belangrijk vinden. Iemand uit je omgeving ziet iets online, reageert erop of stuurt het door. Psychologisch werkt dat als een magneet. Hieronder ontdek je meer over de succesfactoren en hoe je hierop handig inspeelt.

Reliable: what others say

‘Als hij het zegt, zal het wel goed zijn’. Zo werkt het online. Wij zorgen dat die ‘hij’ (of ‘zij’ of ‘het’ ) dat vaker gaat zeggen. Hoe? Door zelf vaker via die kanalen van je te laten horen.

The right time

Bij social mediacampagnes draait alles om timing. Jouw bericht op de juiste plek, op het juiste moment. Midden in de nacht tref je in Nederland weinig publiek – dat is een open deur. Maar welk moment past wél goed bij jouw publiek? Wij weten het óf ontdekken het snel, samen met jou.

The right place

Wat is de plek waar jouw publiek zit? Zakelijk is dat misschien wel LinkedIn, Twitter en/of YouTube. Mik je meer op particuliere consumenten? Dan hangt het sterk van de leeftijd en interesses van je mogelijke klanten af. Wij zoeken het voor je uit dankzij campagnes die we controleren en bijsturen.

Ons proces

Strategie bepalen

Het eerste wat we samen doen? Bekijken wie jouw doelgroep is en op welke sociale media die zit. Van Tiktok tot Twitter. Van Pinterest tot Instagram. Van YouTube tot Snapchat. Van Clubhouse tot Tumbler. En van LinkedIn tot Facebook. Samen beslissen we waar inzet loont.

Een social media campagne ontwikkelen

Op basis van de strategie ontwikkelen we een Social media marketing campagne; de plekken, de momenten én de boodschap die je wilt laten zien, zetten we in een plan. Bijvoorbeeld 3 maanden via 2 kanalen eraan werken dat 35% van de bezoekers klant wordt. Hierbij gebruiken we krachtige beelden.

Jaarkalender opstellen

Droom niet alleen van grote dingen, maak ze waar! Een groot, ver doel kan zó ver weg lijken, dat je er niet aan denkt om te beginnen. Maar elk groot doel begint met de eerste stap. En elke volgende stap brengt je dichterbij. Daarom stellen we graag een jaarplan voor je op met alle stappen uitgestippeld.

Verbeteren & rapporteren

Wat leveren sociale media jou op? Dat bewaken we doorlopend voor je. En hierin sturen we steeds bij. Het bewijs? Elke maand krijg je een rapport. Zo zie je ook zelf de vooruitgang. Nou ja, die merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen, aanvragen, mailtjes of belletjes.

Digital marketing social media uitbesteden

Waarom social media marketing uitbesteden aan Crossmedia House?

Als je sociale media gaat uitbesteden aan ons, kom je verder. Hoe dat zit? Als social media marketeer weten we heel goed wat we doen.

Daarnaast werken we als klein kantoor samen met vaste partners die extra kennis en handjes inbrengen. Zo zijn we samen groot. Hierdoor betaal je alleen wat je nodig hebt, in plaats van standaard allerlei dure kantoren en niet-ingezette collega’s meeberekend te krijgen.

Dat noemen we collaborative creations. En dat betekent voor jou:

 • Eerlijk zakendoen
 • Duidelijk weten waar je aan toe bent (wat doen we, wat kost het)
 • Een doelgerichte aanpak die we bewijzen
 • En vooral: direct succes als je begint met social media uitbesteden

Welke sociale media?

Marketing inzetten loont hier! Met de juiste keuzes bereik je het juiste publiek en de juiste doelen. Dat heet SMM marketing: social media marketing.

Welke hulp wil jij?

 • Jouw sociale media opzetten
 • Berichten schrijven (posts/content) & plaatsen
 • Via jaarplan werken aan doelen
 • Training beheer & onderhoud voor jou/je medewerkers
 • Gerichte sociale mediacampagnes met advertenties
 • Doelen instellen op leeftijd, geslacht en interesse (targeting)

Wat levert het op?

 • Hogere plek in Google (ranking)
 • Meer naamsbekendheid (exposure)
 • Meer bezoekers
 • Meer mogelijke klanten (zie ook b2b lead generatie)
 • Meer trouwe volgers
 • Meer gehaalde doelen (conversies)
 • Meer interactie/binding met (nieuwe) klanten

Start nu met scoren

Ga vandaag nog je social media uitbesteden. En ontdek morgen al wat het jou brengt.

Brochure aanvragen

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Check all the options and start your succes now!

Akad Demirdag

Digital Marketeer - Director

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan