Home Diensten Kennisdeling SEA training
Let’s collab

SEA cursus: voor online succes

Met een beetje moeite en budget zorgen dat je via internet nieuwe klanten aantrekt? Jij krijgt het voor elkaar als je de SEA-cursus van Crossmedia House volgt. Want wij delen graag onze kennis om jouw business tot een succes te maken. Dus meld je aan en maak van je campagne met Adwords via deze training een klantenmagneet.
SEA training

Jouw situatie centraal

Je gaat blij worden van deze SEA-training. Want je organisatie staat bij alles wat we je leren centraal. Dus ook in de oefeningen. Wil je de volgende dag al aan de slag met alles wat je ontdekte? Onze belofte: dat je zelfs tíjdens de training er al mee aan de slag gaat. Snel genoeg?

Leren van pro’s

Veel mensen roepen dat ze SEA-expert zijn. Hoe je weet dat wij dat ook écht zijn? Door 2 dingen: allereerst volgen we de SEA-spelregels van Google al sinds de zoekmachine bestaat. En daarnaast, belangrijker nog: we zijn officieel Google-partner. Je leert het dus van de master zelf. Hoeveel meer zekerheid wil je hebben…

Voor jou als je …

Deze actieve cursus is perfect voor jou als je een webshop of website beheert. En als je zonder veel moeite online meer nieuwe klanten wilt. Tip: volg eerst onze SEO-cursus. Dan snap je al hoe Google ‘denkt’.

Ons proces

Dit is hoe jij het laat werken

Je raakt vertrouwd met een stukje software van Google waarmee je zoekwoorden opspoort. In de advertentie-campagnes die je tijdens de SEA-training opzet, ontdek je bovendien alles over: advertentiegroepen, advertentieteksten schrijven en strategie toepassen.
Als jij weet hoe Google naar je site of shop kijkt, ligt de weg naar invloed hierop open.

Dit is de cursusinhoud

In 2 dagen (of 4 dagdelen, naar keus) leer je:

  • omgaan met de Google tekst- en techniekspelregels
  • Google Ads campagne opzetten en inrichten
  • interessante zoekwoorden (keywords) vinden, meten en gebruiken
  • werken aan een goede biedstrategie
  • de Adwords quality score beïnvloeden

Dit is je resultaat

Na de Google Adwords-training snap je wat allemaal invloed heeft op een goede plek in Google (de ranking). Met die kennis maak je met gemak een Google Ads campagne. Ook weet je hoe je de score hiervan finetunet. En hoe je het hoogste rendement haalt uit je marketingbudget.

Naast die ‘beloning’ krijg je een deelnamecertificaat.

Grafisch design

Wat je verder nodig hebt

Voor deze SEA-training heb je eigenlijk maar twee dingen nodig: gezond verstand en motivatie om alles uit je marketing te halen. Ingewikkeld is het namelijk niet. Je moet alleen nét even weten hoe het werkt.

Wat je investeert

Of je nu kiest voor 2 hele trainingsdagen of 4 dagdelen, je investeert slechts €1.095 per persoon (exclusief btw). Voor dat tarief krijg je alles: van drankjes en cursusmateriaal tot naslagwerk. Inclusief de lunch, als je de SEA-cursus in 2 dagen volgt.

Search Engine Advertising: achieve what you aim for

Je leert het meeste van een Adwords-training als je zelf aan de slag gaat. Daarbij vragen we je keuzes die je maakt voor een bepaalde strategie, een bepaald doel, uit te leggen. We helpen je daarbij de zoekresultaten te begrijpen. Hierdoor ga je je advertentiecampagne verbeteren en meer werken vanuit meetbare doelen.

Deze training geeft je een krachtig instrument voor je site of shop om online beter gevonden te worden. Vanuit onze ervaring delen we daarbij de voordelen, de nadelen en de valkuilen van jouw strategiekeuze.

Wij helpen je dus aan alle kanten tijdens deze SEA-cursus. Dát is nou typisch wat we bedoelen met collaborative creations: verder komen door samen te werken. Alles voor jouw winstgevende campagne.

Let them find yóu: register here for your SEA-training

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Klaar om jouw kennis te vergroten?

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan