Home Diensten Kennisdeling SEO seminar
Let’s collab

Slimmer scoren dankzij SEO seminar

Een website of webshop verbeteren voor de zoekmachines (zoekmachineoptimalisatie) – wil jij nu wel eens weten of dat wat voor jou is? Ontdekken hoe het écht zit? Kom dan naar het gratis SEO seminar van Crossmedia House; jouw opstap naar online succes met je webwinkel of online platform. Je betaalt alleen de lunch.
SEO seminar voor MKB

Basics in ’n notendop

Met dit seminar leer je de basics. Zo krijg je voeling met zoekmachine optimalisatie. En met jouw mogelijkheden.

Leren van pro’s

Al vóór Crossmedia House geboren was, waren onze mensen er als eerste bij om de SEO-spelregels van Google te doorgronden. Sinds het ontstaan van Google veranderde er trouwens heel veel. Gelukkig maar, want de regels uit de beginjaren waren nogal ‘fraudegevoelig’, zullen we maar zeggen. In ieder geval zijn wij inmiddels al jaren officieel Google-partner. We wijden je dan ook in de belangrijkste geheimen van deze zoekmachine in.

Voor jou als je …

Deze SEO-workshop is ideaal voor jou als je nog weinig weet van wat zoekmachineoptimalisatie inhoudt. En vooral als je wilt ontdekken of dit voor jouw webwinkel of online platform dé manier wordt om soepeltjes te scoren. (Pssst… we kunnen je nu alvast verklappen: dat is zo!)

Ons proces

Dit is hoe wij het laten werken

Veel SEO-experts en webbouwers doen nogal geheimzinnig over zoekmachineoptimalisatie; ze zien het als verdienmodel om jou geld uit de zak te kloppen. Wij werken anders. Delen liever onze kennis, om samen sterker te worden. Wij zien je dan ook liever als partner, dan als klant. Dat merk je bij alles wat we voor je doen én laten …

Programma SEO seminar

  • 13.00 u. Ontvangt met koffie/thee en smakelijke lunch
  • 13.30 u. Uitleg over SEO:
  • - Wat betekent SEO nu en in de toekomst?
    - Hoe zet je SEO zelf in voor je site/shop?
    - Wat levert inzet van tools als SEO je op?

  • 16.00 u. Afsluiting met netwerkborrel

Dit is je resultaat

Na dit SEO seminar snap je het nut van zoekmachineoptimalisatie. Je weet waar kansen en valkuilen liggen. En je ontdekt vooral wat je hebt te winnen als je SEO goed inzet.

Deze kennis geeft je een mooie start van én voorsprong bij onze
SEO-cursus, SEA-cursus en Google Analytics-cursus.

zoekmachine optimalisatie seminar

Wat je verder nodig hebt

Je hebt helemaal niets nodig om deze workshop te volgen. Nou ja, eventueel een laptop, tablet of de klassieke pen en papier voor je eigen aantekeningen. Verdere kennis van webtechniek of andere ingewikkeldheden zijn overbodig.

Wat je investeert

Je investeert alleen een halve dag tijd én € 10,- exclusief btw, voor de kosten van de lunch. Verder is het seminar zelf helemaal gratis. Want wij vinden samenwerking belangrijk en investeren daarom graag in jouw mogelijkheden en toekomst.

Wat je nóg verder brengt

Absolute aanrader na deze workshop is dat je een verdiepende training volgt om je website of –shop online beter gevonden te laten worden. Zoals een SEO-cursus, SEA-cursus of en Google Analytics-cursus. Want de basiskennis is leuk, maar daarna begint het echte werk. Ook daar helpen we je mee.

Search engine optimization: the holy grail for your site

Hoe beweegt jouw doelgroep zich online? Wat doen deze mensen, waar blijven ze en waar zijn ze zó weer weg? Crossmedia helpt dit mysterie voor jou ontrafelen via SEO. Het opent ongekende mogelijkheden en laat je vergezichten zien die jij heel snel dichterbij kunt brengen.

Regelmatig houden we deze laagdrempelige SEO-workshop. Zo brengen we je up to date met de nieuwste inzichten. Vraag ons naar de eerstvolgende datum en schuif aan. Dát is nou typisch wat we bedoelen met collaborative creations: samen verder komen.

Start your knowlegde: register here for your SEO-webinar

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Zie ik je bij onze volgende seminar?

Akad Demirdag

Digital Marketeer - Director

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan