Home Diensten Digital marketing Linkbuilding uitbesteden
Let’s collab

Linkbuilding uitbesteden aan dé SEO specialist

Zelf doen of laten doen – het is de eeuwige keus als het gaat om alle activiteiten die buiten je core business vallen. Twijfel je of linkbuilden uitbesteden voor jouw organisatie een slimme zet is? Ontdek dan op deze pagina alle ins en outs om je keus makkelijker te maken.
Social media marketing en vindbaarheid website verbeteren en vergroten of vindbaarheid website vergroten

Wat is linkbuilding?

Letterlijk vertaald betekent linkbuilding linkopbouw. Wikipedia omschrijft linkbuilding als een manier waarmee je op pagina’s buiten je eigen website een linkje krijgt naar jouw website. Het nut hiervan? Zorgen dat Google je wat leuker vindt dankzij deze zogeheten backlinks of inlinks (gebaseerd op passende zoekwoorden). En als Google je wat leuker vindt, stijg je in zijn waarde en dus ook in de resultaten van de zoekmachine.

Een belangrijk onderdeel van SEO

Linkbuilding is (ja, nog steeds) een cruciaal onderdeel van SEO en het uitbesteden van linkbuilding kan het verschil maken voor de online zichtbaarheid van je website. Waarom linkbuilding uitbesteden? Omdat het creëren van kwalitatieve backlinks van hoge kwaliteit een gespecialiseerde techniek is die expertise vereist. Met onze linkbuilding strategieën richten we ons niet alleen op het verkrijgen van een groot aantal links, maar vooral op de kwaliteit en relevantie van deze links. Dit betekent dat we backlinks creëren van betrouwbare, autoritatieve websites die natuurlijk overkomen in de ogen van zoekmachines zoals Google.

Zelf doen: goedkoper, maar waarom toch linkbuilding uitbesteden aan een bureau?

Jij kent je bedrijf en klanten het beste, toch? Dan ben jij toch ook de aangewezen persoon om op de juiste plekken linkjes te krijgen? Scheelt ook meteen in de kosten. Nou, dat valt te bezien. Dat ontdek je hieronder bij het succes van linkbuilding uitbesteden.

Het uitbesteden van linkbuilding bij Crossmedia House betekent dat je profiteert van onze jarenlange ervaring en kennis op dit gebied. We weten precies hoe we links moeten plaatsen die niet alleen voldoen aan de richtlijnen van Google, maar ook daadwerkelijk bijdragen aan een hogere positie in de zoekresultaten. Dit is van essentieel belang, omdat links van hoge kwaliteit een directe impact hebben op de vindbaarheid en autoriteit van jouw website.

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

Online marketing training

Linkbuilding uitbesteden: meer succes

Als online marketingbureau kennen wij bij Crossmedia House het klappen van de link-zweep. Check hieronder ook jouw andere redenen om je linkbuilden uit te besteden.

Méér dan linkbuilding: SEO

Linkjes krijgen is geen doel op zich; voor blijvend effect hoort het onderdeel te zijn van je totale online marketingaanpak, je SEO dus. Als online expert hebben we een doordacht zoekmachine optimalisatiepakket op maat klaarstaan voor jouw succes.

Focus op je backlinkprofiel

Als je zelf kwalitatief goede links wilt verzamelen en bijhouden, kost je dat tijd. Veel tijd (=geld). De kans is groot dat deze opbouw van linkjes in je vele werk al gauw ondergesneeuwd raakt. Bij ons is het juiste onderdeel van de core business en heeft het dus topprioriteit. Altijd. En wij beloven: je investering verdien je hierin verdien je beslist terug.

Ook kun je rekenen op een zorgvuldig opgebouwd linkprofiel dat ervoor zorgt dat jouw website hoger scoort in de zoekresultaten. Dit leidt niet alleen tot meer verkeer naar je site, maar verhoogt ook de algemene online autoriteit van jouw merk. Met onze aanpak zorgen we ervoor dat jouw website zich kan onderscheiden van de concurrentie, waardoor je een voorsprong krijgt in de steeds veranderende wereld van online marketing.

Ask the linkbuilding specialist

Wij weten precies aan welke knoppen we moeten draaien voor jouw succes. Én we weten het onmiddellijk als er iets verandert aan die knoppen. Dan draaien we waar nodig even wat harder. Of juist de andere kant op. En zeg nou zelf, als jij al deze kennis zou willen bijhouden, begon je wel linkbuilding bureau, toch?

Dus: linkbuilding uitbesteden? Doen!

Twijfel je nog? Vraag dan nu de gratis SEO scan aan. Ontdek je meteen onze werkwijze.  

Besteed je linkbuilding uit

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Akad Demirdag

Digital Marketeer - Director

Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan