Home Diensten Kennisdeling
Let’s collab

Online marketing
training

Omdat de wereld van (online) marketing continu in ontwikkeling is, is het soms lastig om bij te blijven. Daarom delen we graag onze kennis met workshops en trainingen bij jou op locatie.
Online marketing training

Ons proces

De basis leggen voor succes

De trainingen bij Crossmedia House geven je een handvat in hoe nuttige tools zoals Google Analytics, Ads en Google Search console werken én hoe je ze zelf kunt gaan gebruiken binnen je bedrijf.

Google Analytics

Met onze Google Analytics training leer je hoe je deze installeert op je website of webshop, hoe je eenvoudige dashboards inricht voor jezelf én leer je doelen in te stellen - duur 1 dag

Google Ads

Wil je starten met adverteren in Google? Dan is onze Google Ads training een must. Je leert hoe je een campagne moet gaan opbouwen, waarom de kwaliteit zo belangrijk is en ontdekt hoe je met minder budget tóch boven je concurrent kunt komen in Google ;-) - duur 2 dagen

SEO training

Tijdens onze SEO training leer je alle ins- en outs hoe je een website organisch kunt optimaliseren zodat je beter gevonden wordt op relevantie keywords zonder dat je daarvoor hoeft te betalen - duur 2 dagen

Internet marketing training voor het vergroten van jouw online traffic

De ontwikkelingen op het gebied van online marketing gaan razendsnel. We snappen heel goed dat het bijbenen van deze ontwikkelen je te snel gaan en je niet goed weet waar je moet beginnen. Met een training bij Crossmedia House ben je meteen op de hoogte en kun je na een training direct je vaardigheden toepassen in de praktijk.

Vormen van online marketing training

Een online marketing training kan op verschillende manieren worden gegeven. Bij Crossmedia house kun je terecht voor een persoonlijke training of een klassikale training:

  • Persoonlijke training: sommige bedrijven hebben de voorkeur om een persoonlijke training te geven, door ons in te huren om naar hun kantoor te komen.
  • Klasikaal: een opstelling met een klaslokaal kan een effectieve manier zijn om werknemers te trainen in online marketing. Met deze optie kunnen werknemers in realtime leren van een trainer en communiceren met hun collega's.

Over het algemeen hangt het meest effectieve trainingsprogramma af van de grootte van het bedrijf, het budget en de leerstijlen van de werknemers.

Kennisdeling Online marketing

Akad Demirdag

Digital Marketeer - Director

Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan