Home Diensten Development Website laten maken
Let’s collab

Maatwerk website ontwikkeling: Professionele website laten maken?

Een professionele website op maat laten maken? Ontdek het met website ontwikkeling van Crossmedia House. Je krijgt dan een partij die met je meedenkt, 15 jaar ervaring inzet én Google Partner is. En dat betekent? Meer succes voor én met jouw website. Samen laten we het web voor je werken.
Website ontwikkeling header

This is how we do it

Als je een zakelijke website wilt laten maken, doe je het liever in één keer goed, toch? Mooi, want wij denken aan alles. Alles om ervoor te zorgen dat jouw site werkt als een magneet. Check hieronder wat je hiervoor bij ons krijgt.

Meteen hoger in Google

Wij werken volgens de regels van Google. Denk bijvoorbeeld aan hoe snel de pagina’s laden, hoe het menu in elkaar zit en waar de pagina’s in je site hangen. Hierdoor komen je pagina’s ook snel hoger in Google (ranking). Voor meer succes koppelen we ook meteen Google Maps en je sociale media. That’s all in the game.

Makkelijk in gebruik

Wil je zelf snel iets kunnen aanpassen in je nieuwe website? Deze laten maken in Magento of WordPress heeft als voordeel dat ontwikkelaars wereldwijd makkelijk de website kunnen bijwerken. Het CMS van WordPress is eenvoudig en gebruikersvriendelijk, dat lijkt op Microsoft Word. Hierdoor vind jij snel je weg in het webbeheer. Zo voeg je eenvoudig zelf nieuwtjes, foto’s en pagina’s toe. Liever uitbesteden? Dan doen wij dit voor je. Liever aan de slag met een webwinkel? Ga voor onze webshop ontwikkeling.

Ons proces

Trendy design

Het klinkt bijna te logisch voor woorden. Toch benoemen we graag dat je een aantrekkelijk design krijgt, als je door ons een zakelijke website wilt laten maken. In jouw huisstijl. Of misschien wel in een nieuw ontwikkelde look en feel die past bij een heel nieuw publiek voor jouw organisatie…?

Technisch maatwerk

Misschien heb je speciale wensen als het gaat om de pagina-indeling. Je wilt bijvoorbeeld terugkerende tekstblokken op alle pagina’s. Of bijzondere formulieren. Extra beveiliging. Verschillende call-to-actionknoppen (het moment om publiek in actie te laten komen). You name it, we take care of it.

Responsive; ideaal voor elk scherm

Een website laten bouwen betekent bij ons eigenlijk: 3x webontwikkeling. Want als wij klaar zijn, heb je een site die er anders uit ziet op een smartphone, tablet en pc. Waarom? Omdat de schermen verschillen in grootte. En dus heeft dat invloed op de indeling van je webpagina. Regelen we!

Technisch verbeteren

Kies je ervoor een Magento of Wordpress website te laten maken door ons? Dan weet je één ding zeker: als je die opgeleverd krijgt, is alles getest. Tot op de kleinste details. Van knoppen en menu tot Google-functies, downloads, pop-upschermen en meer. Zodra die live gaat, kun jij ermee schitteren.

Website laten bouwen

Voorbeeld website laten maken: leverancier-winkelier-consument

Op deze pagina vind je voorbeelden van klantcases waarin we met succes webontwikkeling toepasten. Eentje lichten we er hier uit: een badkamerbedrijf wilde dat consumenten online een berekening konden maken van de kosten voor hun nieuwe badkamer. Hiervoor gaven we de leveranciers een login. Die zien hierdoor nu wie welke badkamerwensen heeft. Hierdoor hebben de consumenten binnen 24 uur een offerte van de leverancier. Zo laten we het web slim voor je werken.

Wat is webontwikkeling?

Een website of webshop laten bouwen heet in de wereld van het internet ook wel webontwikkeling. Dus de technische kant (achter de schermen) en de zichtbare buitenkant vallen hieronder.

Welke hulp wil jij?

 • Ontwerp en ontwikkeling op maat
 • WordPress webbeheer (CMS)
 • Webdesign aangepast voor elk scherm (responsive)
 • Geoptimaliseerd voor Google (SEO)
 • 100% snelle website conform Google Pagespeed
 • Betrouwbare hosting
 • Koppeling met Google Maps, Social media en Nieuwsbriefsystemen
 • Versleutelde verzending van gegevens (SSL-certificaat)
 • Techniek die werkt bij elke browser (volgens standaard W3C)

Wat levert het je op?

 • Aantrekkingskracht voor Google
 • Aantrekkingskracht voor bezoekers
 • Makkelijk zelf bij te houden (tijdwinst!)
 • Veilige interactie met (mogelijke) relaties
 • Simpel uit te breiden met wereldwijd gebruikte modules (plug-ins) en maatwerk

Wil je er meer uit halen? Combineer dit dan met onze conversie optimalisatie (meer kliks, meer omzet). Én ga je SEO uitbesteden; zoekmachine optimalisatie om je website beter vindbaar te maken.

Voorbeeld: koppelen met Afas

Als je een webshop hebt, zit er een schat aan gegevens in je online winkel. Een relatie van ons had daarnaast ook zijn eigen boekhoud- en voorraadsoftware in Afas. Dankzij onze webdevelopment koppelden we beide systemen aan elkaar. Resultaat? Nóg meer big data. En vooral: veel meer kansen om verbanden te leggen, conclusies te trekken én hierop in te springen. Dát is nou de winnend webontwikkeling van Crossmedia House.

Professionele website laten maken?

crazyegg
WordPress website ontwikkeling
google partner
Google Analytics

Niek Heerink

Developer

Niek heerink
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan