Home WordPress website laten maken
Let’s collab

Maatwerk Wordpress website laten maken of bouwen?

Producten verkopen, offertes scoren, overspoeld worden door telefoontjes – wat wil jij bereiken met jouw webplatform? Eén ding is zeker: ga je bij ons een Wordpress website laten maken, dan haal je je doel beslist. Dát is de belofte van Crossmedia House.
Antoonbaar resultaat bij crossmedia house

Wat is WordPress?

Bij Crossmedia House begrijpen we hoe belangrijk het is om te beginnen met het juiste fundament voor jouw online aanwezigheid. Als je overweegt om een nieuwe website te laten maken, is WordPress een uitstekende keuze. Meer dan een derde van alle websites op het internet is gebouwd met WordPress, wat het een super populair en betrouwbaar CMS systeem maakt. Het laten maken van een WordPress website biedt je de mogelijkheid om precies die functionaliteiten te gebruiken die geschikt zijn voor jouw bedrijf. Van eenvoudige blogs tot uitgebreide webshops met WooCommerce, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Jouw website wordt dan ook volledig op maat gemaakt, rekening houdend met jouw wensen en de behoeften van jouw bezoekers.

WordPress is een zogeheten open source webbouwprogramma. Wat dat inhoudt? Dat over de hele wereld webbouwers vanuit deze basis een website kunnen maken. En de software simpel kunnen aanpassen om het een eigen tintje te geven. Of nieuwe functies. Of meer onderscheid. Bij Crossmedia House zijn we al 15 jaar expert in deze ‘programmeertechniek’.

Waarom je website laten maken in WordPress?

Omdat het programma open is, ben je nooit meer afhankelijk van je webbouwer. Wil je dus switchen? Dan kan een ander er makkelijk mee verder. Wat ook zo handig is: elke digibeet kan de website in deze techniek bijhouden. Nieuws plaatsen, foto toevoegen, pagina inpassen – ook jij kunt het hierin prima zelf. Scheelt je een hoop kosten, omdat je ons of iemand anders als webbouwer niet overal bij nodig hebt.

Nog een reden om WordPress website te laten bouwen

Over de hele wereld ontwikkelden allerlei programmeurs extra stukjes software om te combineren met deze techniek. Plug-ins heten ze. En ze maken het makkelijker om speciale functies aan je site of shop te hangen die niet in de basistechniek zitten. Wij zijn er helemaal in thuis en tweaken je online platform hiermee. We kunnen daarom ook maatwerk bieden zoals het bouwen van:

Ons proces

Trendy design

Het klinkt bijna te logisch voor woorden. Toch benoemen we graag dat je een aantrekkelijk design krijgt, als je door ons een zakelijke website wilt laten maken. In jouw huisstijl. Of misschien wel in een nieuw ontwikkelde look en feel die past bij een heel nieuw publiek voor jouw organisatie…?

Technisch maatwerk

Misschien heb je speciale wensen als het gaat om de pagina-indeling. Je wilt bijvoorbeeld terugkerende tekstblokken op alle pagina’s. Of bijzondere formulieren. Extra beveiliging. Verschillende call-to-actionknoppen (het moment om publiek in actie te laten komen). You name it, we take care of it.

Responsive; ideaal voor elk scherm

Een website laten bouwen betekent bij ons eigenlijk: 3x webontwikkeling. Want als wij klaar zijn, heb je een site die er anders uit ziet op een smartphone, tablet en pc. Waarom? Omdat de schermen verschillen in grootte. En dus heeft dat invloed op de indeling van je webpagina. Regelen we!

Technisch verbeteren

Kies je ervoor een Magento of Wordpress website te laten maken door ons? Dan weet je één ding zeker: als je die opgeleverd krijgt, is alles getest. Tot op de kleinste details. Van knoppen en menu tot Google-functies, downloads, pop-upschermen en meer. Zodra die live gaat, kun jij ermee schitteren.

Magento of WooCommerce webshop laten maken of bouwen

Sleutel tot succes

Als je écht een klapper van je online store of website wilt maken, vraagt dat trouwens nog wel wat extra inspanningen. Van gevonden worden door zoekmachines tot analyses instellen en bezoekersgedrag monitoren. Wij zijn er in thuis en hielpen al talloze anderen hiermee. Kijk maar eens in onze portfolio.

Collaborative creations

Alle kennis die we niet zelf hebben, zit bij partners die met ons verbonden zijn. Je betaalt hiervoor alleen als je ze inzet.

Eerlijk tarief

Kleine lettertjes bij offertes vinden wij een slechte zaak. Daarom krijg je bij ons altijd een duidelijk tarief. Dáár doen we het voor; ook als blijkt dat dit wat extra tijd en inspanning van ons vraagt.

Crossmediaal

Succes betekent niet een paar dingen goed doen, maar álle detaíls goed doen. Daarom pakken wij een website voor jou crossmediaal aan; van techniek tot strategie en design. Alleen zo krijg én houd je een sterke shop of site.

Snel inzetbaar

Binnen het WordPress platform zijn er tal van professionele ontwerpen en tools beschikbaar, zodat jouw website niet alleen goed werkt, maar er ook mooi uitziet. Of je nu kiest voor een standaard ontwerp of een professioneel op maat gemaakt ontwerp, wij zorgen ervoor dat het allemaal mogelijk is. Een aantal van onze klanten zijn zelfs begonnen met het schrijven van berichten en content op de dag dat hun website live ging, dankzij de gebruiksvriendelijkheid van het WordPress systeem.

Geschikt voor groot & klein

Geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven, is het geen verrassing dat WordPress websites vaak de voorkeur hebben van bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe online identiteit. Van het kiezen van het juiste ontwerp, tot het vullen van de website met teksten en andere content, tot het regelen van hosting en onderhoud, Crossmedia House helpt je bij elke stap in het proces. En met het gemak waarmee je berichten kunt plaatsen en updates kunt maken, is het net alsof je met een professionele team werkt zonder de grote kosten.

Ready? Ga nu jouw Wordpress website laten maken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen over het laten maken van een WordPress website? Neem contact met ons op en bekijk enkele voorbeelden van websites die we eerder hebben gemaakt. Laat ons jou helpen om een website te maken die niet alleen functioneel en professioneel is, maar waar je ook echt tevreden mee bent.

Vul het formulier in

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Niek Heerink

Developer

Niek heerink
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan