Home WordPress webdesign
Let’s collab

Specialist in Wordpress webdesign

Met meer dan 10 jaar ervaring in maatwerk Wordpress ontwikkeling zit je bij ons altijd goed. Wordpress website laten maken?
Website ontwikkeling header

WordPress webdesign en ontwikkeling

Over WordPress heb je ongetwijfeld iets gehoord. En zo niet, dan geven we je graag een korte introductie.

WordPress is het meest gebruikte content management system (CMS) dat in het begin is bedacht als een handige systeem waarmee bloggers hun blogs kunnen delen op het internet via hun eigen website. Inmiddels zijn we alweer jaren verder en is het geëvolueerd tot een volwaardig CMS waarmee nagenoeg alles kan. Door de jaren heen zijn er door externe bedrijven en ontwikkelaars extensies ontwikkeld waarmee je zelfs een WordPress site kunt omtoveren tot een webwinkel (lees: WooCommerce).

Nieuwe website bij Crossmedia House

  • Altijd maatwerk design
  • Wij maken geen gebruik van gekochte thema’s
  • Volgens de laatste richtlijnen in HTML en CSS
  • Naadloze werking op alle moderne browsers en telefoons
  • Onderhoud en support door WordPress specialisten

‘WooCommerce, is dat wel veilig?’

Een veel gebruikte argument om niet te kiezen voor WordPress is omdat het onveilig of hack-gevoelig zou zijn, omdat het zoveel wordt gebruikt. Wij zien het helemaal anders.

Dagelijks werken er duizenden programmeurs om WordPress veilig en up-to-date te houden met updates en bugfixes. Er is nergens zoveel ondersteuning in CMS systemen als vanuit de WordPress community. De websites die wij bouwen zijn altijd geüpdatet en voorzien van veiligheidsmaatregelen zodat je nooit zorgen hoeft te maken of je website wel veilig is voor je bezoeker.

Lees ook onze blog hoe je een WordPress site zelf live zet.

 

Ons proces

Trendy Wordpress webdesign

Het klinkt bijna te logisch voor woorden. Toch noemen we graag dat je een aantrekkelijk design krijgt, als je door ons een zakelijke website wilt laten maken. In jouw huisstijl. Of misschien wel in een nieuw ontwikkelde look en feel die past bij een heel nieuw publiek voor jouw organisatie…?

Technisch maatwerk

Misschien heb je speciale wensen als het gaat om de pagina-indeling. Je wilt bijvoorbeeld terugkerende tekstblokken op alle pagina’s. Of bijzondere formulieren. Extra beveiliging. Verschillende call-to-actionknoppen (het moment om publiek in actie te laten komen). You name it, we take care of it.

Responsive; ideaal voor elk scherm

Een website laten bouwen betekent bij ons eigenlijk: 3x website ontwikkeling. Want als wij klaar zijn, heb je een site die er anders uit ziet op een smartphone, tablet en pc. Waarom? Omdat de schermen verschillen in grootte. En dus heeft dat invloed op de indeling van je webpagina. Regelen we!

Testen & opleveren

Kies je ervoor een Magento of Wordpress website te laten maken door ons? Dan weet je één ding zeker: als je die opgeleverd krijgt, is alles getest. Tot op de kleinste details. Van knoppen en menu tot Google-functies, downloads, pop-upschermen en meer. Zodra die live gaat, kun jij ermee schitteren.

Digital marketing social media uitbesteden

Leuk weetje: 43% van het internet gebruikt WordPress, van hobbyblogs tot de grootste nieuwssites online.

WordPress is dus groot, heel groot! Miljoenen mensen en honderd duizenden bedrijven maken gebruik van Wordpress. Het is ook hierom dat nagenoeg alle gerenommeerde CRM software, ERP systemen, Boekhoudpakketten, Betaalmiddelen, Postbedrijven en meer ondersteuning bieden voor een integratie met WordPress en WooCommerce.

Kies je voor WordPress ontwikkeling bij Crossmedia House, dan is alles mogelijk. En vanwege het opensource karakter kunnen wij ook maatwerk modules ontwikkelen die afgestemd zijn aan jouw specifieke wensen.

Website onderhoud en hosting

Heb je een bestaande WordPress website en zoek je een partner voor onderhoud, optimalisatie en hosting? Ook dan kun je bij ons terecht!

Maak nu een afspraak

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Niek Heerink

Developer

Niek heerink
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan