Home Diensten Digital marketing SEO pakketten
Let’s collab

SEO-pakketten: slim bekeken

Hoe profiteer je van optimalisatie voor jouw website, terwijl je wel grip houdt op de kosten? Simpel: kies voor een van de SEO-pakketten van Crossmedia House. Dan weet je wat je krijgt en voorkom je verrassingen achteraf. Sowieso zit je bij ons als officiële Google Partner goed; gegarandeerd waar voor je geld.
team crossmedia house

Waarom kiezen voor SEO?

Als je meer naamsbekendheid wilt. Meer offerteaanvragen. Meer nieuwe klanten. Meer verkoop via je webshop. Andere markten wilt aanboren. Kortom, als je beter wilt scoren, dán is SEO iets voor jou. Want via zoekoptimalisatie/SEO krijg je meer conversie. Of, in gewone taal: webbezoekers die worden omgetoverd in betrokken of kopende relaties.

Waarom diverse SEO pakketten?

Dat jouw site of webshop beter presteert in Google, zodat je aanstaande klanten die makkelijk vinden – dat staat centraal in alle pakketten. De verschillen? Die zitten in 3 dingen: 1) hoe eenvoudig of uitgebreid je platform is. 2) welke doelen je hebt. 3) hoeveel moeite je wilt laten doen. Want het kan altijd beter. Aan jou de vraag of je dat aankunt en -durft met deze SEO pakketten

3 keuzes: basis, business of pro

Welk pakket past bij jou? Maak hieronder je keus en vind verderop de details van de pakketten.

 

Basic: bij ‘normale’ site

Heb je een ‘normale’ website met diensten? En wil je meer naamsbekendheid, contacten en offerteaanvragen? Dan zit je met pakket Basic goed.

 

Business: bij corporate site & webshop

Heeft je corporate website veel pagina’s en diensten? Of ben je voor je webshop al bezig met SEO en wil je extra hulp? Als je doel meer bezoekers, downloads, clicks, offerteaanvragen of bestellingen is, kies dan voor pakket Business.

 

Pro: bij 100% SEO webshop

Wil je voor je webshop alles op het gebied van SEO uit de kast laten trekken? Alles doen voor conversie/online verkoop? Dan ga je natuurlijk voor pakket Pro.

SEO basic pakket bij Crossmedia House
 • Analyse en rapportage
 • On page optimalisatie
 • Technische optimalisatie
 • 5 links per maand
SEO Business pakket bij Crossmedia House

SEO Business

Download flyer
 • Analyse en rapportage
 • On page optimalisatie
 • Technische optimalisatie
 • 10 links per maand
 • 1 artikel per maand
SEO Pro pakket bij Crossmedia House
 • Analyse en rapportage
 • On page optimalisatie
 • Technische optimalisatie
 • 20 links per maand
 • 2 artikelen per maand
 • Content schrijven en optimaliseren

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

stefan beheert Google Ads - Online marketing in Enschede

Waarom ben je beter af met Crossmedia House voor jouw SEO-pakket?

Wij zijn Google Partner. Al sinds Google bestaat zijn wij thuis in de spelregels om websites beter vindbaar te maken. Eén van de belangrijkste regels? Dat er regelmatig ‘iets’ op je website gebeurt. Want elke nacht speurt Google het wereldwijde web af. Blijft jouw website nacht in, nacht uit hetzelfde, dan komt Google niet meer zo vaak langs. Mag jij raden wat de gevolgen daarvan zijn …

Wij doen er dus alles aan om op de juiste manier onder de aandacht van Google te blijven. Een manier waarbij we vooral ook je gewenste doelgroep voor ogen houden. En dat zit allemaal in deze SEO pakketten. Hiervoor hebben we een legertje partners klaarstaan. Partners waardoor we álle kennis ‘in huis’ hebben die nodig is, zónder dat je meebetaalt aan vaste medewerkers. Dat noemen we nou collaborative creations.

Waarom een SEO-pakket?

 • Duidelijk werken aan doelen
 • Precies weten wat je uitbesteedt en mag verwachten (en waar je ons dus op kunt aanspreken)
 • Alle resultaten op een rij
 • Grip op vooruitgang
 • Handige houvast voor verbeterpunten
 • Exact inzicht in de kosten per maand
 • Verrassingen voorkomen
 • Strategisch SEO-pakketten voor je laten werken

Bewezen succes

Onze SEO pakketten zijn speciaal ontworpen om de vindbaarheid van jouw website in de zoekresultaten van Google te verbeteren. Met een combinatie van technieken, waaronder optimalisatie voor lokale zoekopdrachten en het gebruik van Google Search Console, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf beter zichtbaar wordt op het internet. Elk SEO pakket wordt op maat gemaakt, rekening houdend met de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf. We voeren maandelijks grondig onderzoek uit naar jouw posities in de zoekresultaten en passen onze strategieën aan om de concurrentie voor te blijven. Met onze SEO pakketten ben je verzekerd van een goede zichtbaarheid in zoekmachines, wat direct kan leiden tot meer verkeer naar jouw website en, uiteindelijk, tot groei van je bedrijf

Time to kick some ass? Ask for your free SEO scan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Vragen over SEO pakketten? Neem gerust contact op!

Stefan Katalanc

Digital Marketeer - Director

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan