Home Expandior
Let’s collab
Expandio Header

Meer deelnemers & makkelijker verwerken

Expandior

Hoe kun je knallen en leads genereren voor je trainingsaanbod? En hoe maak je de workflow na aanmelding makkelijker? Hiervoor klop je aan bij Crossmedia House voor een oplossing met succes. Dat is precies wat Expandior deed.

Over de opdrachtgever: Expandior

Expandior creëert winnaars met de digitale transformatie van bedrijven. Bedrijven en professionals moesten zich de laatste jaren veel aanpassen om mee te gaan met de digitalere wereld. In deze datagedreven revolutie leidt Expandior data driven professionals op met het grootste aanbod in data-trainingen. Dankzij zijn data driven learning journey doorloopt een professional een compleet traject om klaargestoomd te worden voor de toekomst.

Website ontwikkeling Expandior

Uitdaging: trainingen ‘branden’ & aanmeldingen koppelen

Een unieke en slimme website maken waar deelnemers zich makkelijk inschrijven voor een training. En waarna het administratieve proces compleet geautomatiseerd doorloopt in AFAS. Met die vraag kwam Expandior bij ons.

Al gauw ontdekten we dat het trainingsaanbod nog wel een duidelijke branding mocht hebben. Immers, dat is de basis om trainingen te kunnen vermarkten.

Webdesign Expandior

Aanpak in fases: huisstijl, drukwerk & online

In de eerste fase bedachten we een uniek logo, met een huisstijl die technische professionals aanspreekt. De styling vertaalden we daarop dóór naar een gelikte website, online banners, opstart van social media-accounts en drukwerk. Aan de website voegden we bovendien een koppeling toe met AFAS.

De tweede fase draaide om online marketing. Daarbij werkten we vooral aan zoekmachine optimalisatie en LinkedIn-adverteren. Een slimme zet hierbij? De bezoekers op de website tracken. Zo konden we zien welke bedrijven de website van Expandior bezochten. Met dát inzicht plan je je salesactiviteiten immers een stuk makkelijker.

Social media marketing Expandior

Resultaat: trainingen vol, boekhouding op orde

Het aanbod van Expandior op het gebied van datatrainingen is nu duidelijk. Dankzij de koppeling met AFAS lopen bovendien de beschikbaarheid, trainingsdata, aantal deelnemers en facturatie nu handig via één punt. Én … de online marketing leverde Expandior nu veel meer deelnemers op voor de trainingen.

 

 

Wat zegt eigenaar Kevin Ouwerkerk

“Onze vaste partner voor online en offline marketing en websitebouw. De heren van Cross Media House weten wat ze doen en komen hun afspraken na, erg fijn om mee te werken.”

Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan