Home Diensten Design Print
Let’s collab

Klanten paai je met onze fraaie print media

Zijn drukken en printen nog wel van deze tijd? Ja! Juist omdat minder bedrijven hiervoor kiezen, val jij meer op met je mooie verkoopmap, boekwerk of folder. Immers, wie gooit er nou zomaar prachtig vormgegeven print media weg? Crossmedia House regelt al het drukwerk voor je. Van ontwerpen tot printen en bezorgen.
Online adverteren

Meer redenen om wél te drukken

Een verkoper die leaflets en andere papieren netjes in een mapje bij zich heeft, komt beter voorbereid over. Daarna papieren achterlaten betekent dat het gesprek nog lang wordt herinnerd. En in een tijd dat bijna de hele wereld online zit, blijft óók jouw papieren visitekaartje gewoon bij ons op het bureau liggen. Door al deze printvomen blijft je organisatie én je boodschap beter hangen. Letterlijk.

Van campagne naar print media

De mooiste basis voor jouw drukwerk? Slimme marketingcampagnes. Want op die manier staat je geprinte of gedrukte materiaal niet op zichzelf, maar is het een onderdeel van je aanpak om een doel te halen. Welk doel dat is? Dat bepaal jij natuurlijk zelf, eventueel met advies van ons.

So many options…

De mogelijkheden in print media zijn werkelijk eindeloos. Wij kennen ze en laten je graag onderscheidende vormen en varianten zien; varianten waardoor jouw brochure, verkoopmap of visitekaartje eerder blijft liggen en je boodschap beter blijft hangen. Van bijzondere vouw- en hechtmethodes tot fraaie laklagen. En wil je afgeleverd hebben op verschillende plekken? You got it!

Verrassende voorbeelden

Veel bedrijven kiezen nog altijd voor de klassieke folders: A4 gevouwen naar A5, dus met 1 vouw. Of A4, smal met 2 vouwen. Prima als u eenvoud wilt uitstralen of weinig tekst wilt plaatsen. Maar hebt u al eens gedacht aan een drieluik A5, dus een andere vorm waarbij u makkelijker een extra pagina ‘uitklapt’? Op deze manier hebt u net wat meer ruimte. Tegelijkertijd heeft het meer body en uitstraling dan zo’n smalle folder.

Ons proces

Wat heb jij nodig?

De belangrijkste stap bij print media: jouw doel, doelgroep en boodschap inventariseren. Op basis daarvan kiezen we samen welke druk- of printkwaliteit hierbij past. Vraagt de uitstraling van je bedrijf om visitekaartjes met mat- of glansaccenten? Werkt een catalogus met ringband voor je klanten beter? Wij adviseren je.

Prijs & kwaliteitscheck

In de drukwerkwereld zitten veel prijsvechters. Dat kan handig zijn als kwaliteit even niet het belangrijkste voor jou is. Ga je liever voor een doorlopend constante kwaliteit in kleur en papier? Dan betaal je iets meer en krijg je keiharde garanties. En niet goed, geld terug. Wij denken graag met je mee.

Vertrouwde partners

Zowel bij de ‘snelle drukwerkjongens’ als bij vertrouwde drukkers in de regio hebben we uitstekende contacten. Hierdoor krijg jij altijd een scherper tarief dan als je rechtstreeks print media inkoopt. Bovendien lopen deze partners een stapje harder voor ons als vertrouwde relatie. Dat geeft zekerheid!

Complete coördinatie

Welke papierkwaliteit, oplage of vorm je ook kiest, wij regelen alles voor je. Van prijs opvragen en aanleveren van het juiste bestand tot controleren van de drukkwaliteit. Zo weet je zeker dat je de juiste prijs-kwaliteitverhouding hebt en we het je zo makkelijk mogelijk maken. Child can do the laundry :-)

roy maakt koffie op kantoor

Why you wanna work with us

De prachtigste huisstijlen en grafische vormgeving verbleken letterlijk en figuurlijk als het drukwerk niet deugt. Daarom zoeken we voor jouw printmediasucces wat jij nodig hebt. Voor nog meer succes denken we bovendien crossmediaal met je mee; bijvoorbeeld over webdesign, zoekmachine optimalisatie en internet advertenties. It’s all about your succes!

Welke hulp wil jij?

  • Advies over papierkeuze en type druk
  • Standaard en maatwerkproducten
  • Bijzondere papierformaten/vormen
  • Levering uit voorraad op afroep
  • Last minute en 24-uurslevering
  • Drukwerkbemiddeling
  • Speciale afwerking

Wat brengt het je?

  • Kostenbesparing + gratis verzending
  • Topkwaliteit printmedia/drukwerk
  • Duurzaam, FSC-gekeurd papier

Nog steeds relevant

Print media speelt nog steeds een cruciale rol in het verspreiden van informatie en het promoten van producten, waarbij de nadruk ligt op tastbare materialen die een blijvende indruk achterlaten. Het is wel essentieel om zorgvuldig te werken met persoonlijke en gevoelige informatie, gezien het belang van privacy in alle communicatievormen. Of het nu gaat om het ontwerpen van flyers, het creëren van boeiende brochures, of het drukken van catalogi, de wereld van print media biedt diverse vacatures en carrièremogelijkheden voor professionals die gepassioneerd zijn over het creëren van fysiek materiaal dat echt impact maakt.

Doorpraten over print media?

Of je nu ‘veel voor weinig’ zoekt of topkwaliteit voor een eerlijke prijs, wij staan voor je klaar. Onze hulp bij print media, jouw succes.

Let’s talk about getting things done

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan