Home Diensten Design Grafische vormgeving
Let’s collab

Doordacht design met grafische ontwerp

Wil je ‘gewoon’ een billboard, website of andere grafische uiting hebben? Óf zoek je versterking van je identiteit? In dat laatste geval zit je bij Crossmedia House goed. Want wij denken verder dan de grafische vormgeving. Wij zien het grotere plaatje voor jou en zorgen dat elke uiting daaraan meehelpt. Zodat je er méér uit haalt dan ‘gewoon’ een billboard, website of andere uiting… Sounds nice?
Grafisch ontwerp

Welk grafisch ontwerp past wanneer?

Hoe onderscheid jij je organisatie? En bij wie dan? Welke verleiding werkt om jouw publiek te prikkelen en over de streep te trekken om zaken met je te doen? Telkens weer een hele uitdaging. Een uitdaging gelukkig waar Crossmedia House dagelijks aan werkt. Hierdoor schakelen we snel, om tot het beste design te komen voor jouw publiek en jouw moment. En voor een bedrag waar jij blij van wordt.

Zo versterk je grafisch design

Als je gaat voor een sterkere identiteit, weet je dat marketing breder is dan dat ene ontwerp. En dat je meer bereikt als je vanuit een campagne werkt; een campagne met de perfecte mix tussen communicatie op papier en via het wereldwijde web. Offline en online dus. Als expert helpen we je graag met het complete pakket. Zodat 1 + 1 niet 2, maar 3 wordt! Check hier alles over onze hulp bij jouw marketingcampagnes.

Ons proces

Briefingsgesprek

Elk ontwerp begint met een goed gesprek. Over doelen, doelgroepen én over je imago. Heb je daarnaast een brand book, styleguide of huisstijlhandboek? Dan vormt de mix van gesprek en boek onze houvast voor jouw uiting(en). Hiermee gaan wij aan de slag.

Concept design

Als wij de vertaalslag voor je maken naar een design, krijg je hiervoor eerst een concept van ons. Klopt dit met wat je in gedachten had? En met de afspraken met betrekking tot de doelen, doelgroep, imago en huisstijl? Waar nodig slijpen we met jouw feedback het ontwerp bij tot een fraai eindresultaat.

Drukwerk begeleiden

Gebruik je de ontwerpen vervolgens op drukwerk? Zoals visitekaartjes, briefpapier, billboards of verpakkingen? Of maak je het ontwerp tastbaar voor een beursstand of gevelreclame? Wij regelen al het printwerk en andere producties. Zodat jij alleen achterover hoeft te leunen.

Crossmediaal

De kracht van Crossmedia House is dat we vérder denken. Laat je bijvoorbeeld webdesign door ons ontwikkelen? Dan krijg je ook advies over hoe mensen je beter vinden in Google (SEO uitbesteden). En hoe je beter scoort via internet adverteren. Crossmediaal is onze taal.

SEO in Eindhoven

Why you wanna work with us

Work with the best. Dat is ons motto. Daarom vind je bij ons alle kennis die je nodig hebt: een deel in huis en een deel via het partnerteam om ons heen. Dat noemen we collaborative creations. Je betaalt daarbij alleen wat je nodig hebt. Tegen een vaste prijs. Zonder verrassingen.

En dankzij onze jarenlange ervaring in offline én online communicatie, weet je zeker dat je succes bereikt. Dat bewijzen we zelfs! Zo krijg je méér voor je marketingbudget. That’s how we do it!

Wat levert het je op?

 • Design op maat
 • Herkenbaarheid
 • Uniformiteit on- & offline
 • Resultaat volgens huisstijlhandboek

Voorbeelden

 • Flyer
 • Brochure
 • Offertemap
 • Beursstand
 • Verpakking
 • Bedrijfsfilmpje
 • Gevelbekleding
 • Online presentatie
 • (Buiten)reclame/billboard

Ga voor de top in grafische vormgeving

Word jij al blij van deze aanpak? Kun je nagaan hoe blij we je maken met het resultaat!

Choose now and start your succes!

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Neem contact op en daag ons uit!

Floris Koop

Designer

floris koop
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan