Home Diensten Design Huisstijl
Let’s collab

Huisstijl laten ontwerpen en ontwikkelen

Wil je een nieuw bedrijf in de markt zetten? Of een switch in de uitstraling? Met de keus voor een eigentijdse look en feel beslis je welk publiek je aantrekt. Wat hiervoor nodig is? Een huisstijl ontwerpen door experts. Crossmedia House dus. Want wij wekken jouw imago tot leven én laten je bedrijf scoren. Hoe? Door verder te denken en je uitstraling op papier te versterken met de online kansen via onder meer webdesign. Crossmediaal is onze taal!
Huisstijl ontwerp

Wat zegt je corporate identity?

Je corporate identity is de identiteit van je bedrijf. En die geeft de professionaliteit van je organisatie al prijs. Hierdoor trek jij publiek aan dat zich thuis voelt bij dit imago. Denk bijvoorbeeld aan Apple, dat een heel eigen community heeft; een community van mensen die het beste willen en prijs daarbij nauwelijks laten meewegen. Dus … wat vind jij belangrijk bij een huisstijl?

Beken kleur (maar welke dan…?)

Ken jij de betekenis van kleuren? Of eigenlijk: ken jij de kleurenpsychologie? Felle kleuren trekken flink de aandacht. Dat ‘schreeuwende’ zegt vaak ook: ik ben goedkoop. Blauw straalt daarentegen vertrouwen uit en komt veel voor in de IT, terwijl je met roze al gauw kiest voor kalmte en zorgzaamheid. En dat aardetinten goed passen bij een duurzame of ecologische sfeer, wist je vast zelf wel. We denken graag met je mee wat bij jouw organisatie past.

Ons proces

Strategy brainstorm

In een briefingsgesprek nemen we met je door: wie is jouw organisatie en wat wil je organisatie uitstralen? En welk publiek past daarbij? Samen zetten we het op een rij. Het vormt onze houvast als we je huisstijl ontwerpen. Van logo en lettertype tot kleuren, vormen, foto’s en filmpjes. So: who are you?

Huisstijl ontwerpen

Het beeld dat jij als organisatie wilt neerzetten, begint met je huisstijl. Toch gaat het een stap verder dan dat. Het is je hele corporate identity: je uitstraling, je imago en de boodschap die je uitdraagt. Wij vertalen dat feilloos naar een eigentijds design via een conceptvoorstel. Waar nodig houden we daarna een finetune-ronde.

Let’s fit in

Bij akkoord op het voorstel krijg je bestanden waarin we je huisstijl doorontwikkelden voor verschillende uitingen. Jij kiest welke. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, briefpapier en powerpoints. Of aan billboards of fraaie gevelreclame op je pand. Een huisstijl laten ontwerpen gaat bij ons dus veel verder.

Hold on: styleguide

Als je huisstijl stáát, wil je ook dat je die overal consequent gebruikt. Met de juiste kleuren. De juiste vormen. De juiste beelden. De juiste lettertypes, regelafstand en koppen. Dat wordt kinderspel dankzij onze styleguide. In dit handboek vind je alle richtlijnen om overal en altijd de juiste en de zélfde uitstraling vast te houden.

Marketing en communicatie en lokale seo

Waarom jouw huisstijl laten ontwerpen door ons?

Er zijn veel redenen om je huisstijl ontwikkeling aan ons uit te besteden. Allereerst omdat we al jaren expert zijn. En alles op alles zetten om jouw organisatie te versterken. Daarom denken we ook zo met je mee: van merkcreatie tot papieren reclamecampagnes en van e-mailmarketing tot zoekmachine-optimalisatie. Crossmediaal. Zo bereiken we aantoonbaar meer succes voor jouw business.

Daarnaast betaal je bij ons minder én staat je prijs ook altijd vast; zonder addertjes onder het gras. En we hebben een heel blik aan partners voor je klaarstaan voor specialistischer zaken; collaborative creations noemen we dat. Zo profiteer je altijd van de juiste kennis voor een eerlijk tarief.

Wat levert het je op?

  • Sterker imago
  • Heldere identiteit
  • Professionele vormgeving
  • Bedrijfsnaam als merk vermarkt
  • Uniforme uitstraling, overal
  • Styleguide

De essentie van jouw merk

Bij Crossmedia House begrijpen we dat het ontwerpen van een huisstijl cruciaal is voor de uitstraling van jouw bedrijf. Ons creatieve team gaat aan de slag met het ontwerpen van een huisstijl die niet alleen een goede eerste indruk geeft, maar ook de essentie van jouw merk weerspiegelt. Van het creëren van een logo tot het uitwerken van een complete visuele identiteit, onze deskundige ontwerpers werken met een oog voor detail en een passie voor creativiteit. Met een professioneel ontworpen huisstijl door Crossmedia House, ben je verzekerd van een unieke en herkenbare presentatie van jouw bedrijf.

Huisstijl laten maken?

Ben jij dus klaar voor een huisstijl die voor jou gaat werken? Download dan hieronder ons aanbod.

Start styling. Start growing

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Roy Monteiro

Designer

roy monteiro
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan