Home Bedrijfslogo laten maken
Let’s collab

Bedrijfslogo laten maken? Think big

Wist je dat kleuren psychologische invloed hebben op je aanstaande klanten? Ga je dus een bedrijfslogo laten maken, dan is het slim om hierbij stil te staan. Óf je schakelt een partner in die dat standaard al doet. Bij Crossmedia House zit je dan helemaal goed.
Merkcreatie en logo design

Professioneel logo laten maken dat aansluit bij jouw klant

Wij houden rekening met alles wat effect heeft op je aanstaande klanten; en dat is meer dan je denkt! Je logo krijgt bij ons bovendien een uitstraling van nu, klaar voor gebruik online én in drukwerk. Dus, daag jij jezelf en ons uit voor een goeddoordacht logo?

Alleen logo? Of complete huisstijl laten maken?

Wil je het echt goed aanpakken? Dan ga je een stap verder dan alleen een beeldmerk. Want welke lettertypes horen bij je organisatie? Wanneer en waar gebruik je welke hoofdkleuren? En hoe ga je om met het verschil tussen online en offline? Een complete huisstijl laten ontwerpen is de oplossing. Wij gaan er standaard voor en denken met je mee.

Ons Proces

Strategy brainstorm

In een briefingsgesprek nemen we met je door: wie is jouw organisatie en wat wil je organisatie uitstralen? En welk publiek past daarbij? Samen zetten we het op een rij. Het vormt onze houvast als we je huisstijl ontwerpen. Van logo en lettertype tot kleuren, vormen, foto’s en filmpjes. So: who are you?

Huisstijl ontwikkelen

Het beeld dat jij als organisatie wilt neerzetten, begint met je huisstijl. Toch gaat het een stap verder dan dat. Het is je hele corporate identity: je uitstraling, je imago en de boodschap die je uitdraagt. Wij vertalen dat feilloos naar een eigentijds design via een conceptvoorstel. Waar nodig houden we daarna een finetune-ronde.

Let’s fit in

Bij akkoord op het voorstel krijg je bestanden waarin we je huisstijl doorontwikkelden voor verschillende uitingen. Jij kiest welke. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, briefpapier en powerpoints. Of aan billboards of fraaie gevelreclame op je pand. Een huisstijl laten ontwerpen gaat bij ons dus veel verder.

Hold on: styleguide

Als je huisstijl stáát, wil je ook dat je die overal consequent gebruikt. Met de juiste kleuren. De juiste vormen. De juiste beelden. De juiste lettertypes, regelafstand en koppen. Dat wordt kinderspel dankzij onze styleguide. In dit handboek vind je alle richtlijnen om overal en altijd de juiste en de zélfde uitstraling vast te houden.

SEO in Apeldoorn

Why you wanna work with us

Waarom in zee gaan met ons voor jou de beste move is? Wat dacht je van 15 jaar kennis en ervaring in reclamewerk dat tot je beschikking staat. En van duidelijke tariefafspraken vooraf, zonder kleine lettertjes. Of van samenwerking met flexibele partners (collaborative creations), waardoor we alle extra kennis in huis hebben die je in de toekomst eventueel nodig hebt, zonder dat je hier vooraf aan meebetaalt. And there’s more:

Dit levert onze inzet je op

  • Uniforme uitstraling, altijd & overal
  • Professionele vormgeving
  • Sterker imago
  • Duidelijk herkenbare identiteit
  • Opstap naar een eigen merk

Meet our extra’s

Als je eenmaal een logo en huisstijl hebt, wil je die ook slim inzetten, toch? Helpen we je bij! Want naast corporate identity’s en logo’s ontwerpen, zijn we expert in elke vorm van marketing die je nodig hebt: van papieren reclamecampagnes en e-mailmarketing tot zoekmachine-optimalisatie. Crossmediaal dus. Dát is de manier om blijvend succes te creëren voor jouw business.

Build an community

Past het bij jouw plannen om het nóg grootser aan te pakken? Dan scheppen we samen met jou een complete community, zoals Apple dat deed. Hiervoor ontwikkelen we een eigen merk. Check hier wat het je brengt, je eigen merkcreatie.

Ready om je logo te laten maken door ons?

Wil jij meer weten over onze hulp? Je businesssucces vergroten en via Crossmedia je nieuwe logo laten maken? Vul dan hieronder je gegevens in en zet de eerste stap: download our marvelous offer.

Plan een afspraak

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Roy Monteiro

Designer

roy monteiro
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan