Home Diensten Development Webshop laten maken
Let’s collab

Webshop laten bouwen met ontwikkeling op maat

Als je een webshop wilt laten maken, doe je het liever in één keer goed, toch? Mooi, want Crossmedia House denkt aan alles; alles om ervoor te zorgen dat jouw online winkel verandert in een (vol)automatisch saleskanon. Check hier hoe we onze jarenlange ervaring inzetten om dit voor je te laten werken.
Webshop ontwikkeling

Webshop laten ontwikkelen: This is how we do it

Wij doen je een belofte: met onze hulp gaan je omzet én winst echt stijgen. Maar … praatjes vullen geen gaatjes. Daarom vind je bij ons meetbaar succes! Dus als je hier je Magento of WooCommerce webshop wilt laten bouwen, beloven we én bewíjzen we het resultaat voor jou. Daarbij leveren we je ook nog eens meer op dan we je kosten. What more do you want?

Geen voorraad, wél productaanbod

Een magazijn vol producten? Dat past niet in deze tijd. Jij wilt flexibel ondernemen. De voorraad? Die ligt bij je leverancier. En die verzendt bestellingen anoniem of onder jouw naam rechtstreeks naar jouw klant. Dropshipping dus. Als je door ons je Magento of WooCommerce webshop wilt laten maken, koppelen wij jouw webshop aan de producten en voorraad van je leverancier. Zo profiteer je wel van de verkoop, zonder dat je de kosten van opslag hebt.

Pakketjes volgen

Moderne klanten willen liefst over een paar uur al geleverd hebben. Jij laat dus na bestelling zien hoe snel je levert. Hiervoor bouwen wij een handig track-and-tracesysteem in als je jouw Magento of WooCommerce webshop gaat laten maken door ons. Je online store koppelen we hiervoor aan je pakketdienst.

Alle betaaldiensten & boekhoudsoftware

Je webshop staat natuurlijk niet op zichzelf. Wie hierin iets bestelt, wil immers ook meteen betalen. En hoe handig zou het zijn als je de rekening en betaling meteen in je boekhoudpakket hebt? Wij zorgen dat alle koppelingen met elke gewenste betaaldienst of boekhoudsoftware in je webwinkel zit; van Afas tot Exact. Dat geldt eigenlijk voor álles wat je van een webshop mag verwachten.

Ons proces

Lust voor het oog

Het oog wil ook wat, zo luidt het spreekwoord. Dat is dus de eerste stap in ons proces: zorgen voor een uitstraling om door een ringetje te halen. In de kleuren, vormen en lettertypes van je logo. Of voor een nieuw publiek wellicht eens in een heel ander jasje? Vertel ons je idee of laat je verrassen.

Technisch verbeteren

De techniek achter je webshop, daar wil je niets mee van doen hebben. Wij zorgen ervoor dat alles achter de schermen klopt. Van laadsnelheid van foto’s en pagina’s tot de omschrijving van je webpagina’s in Google (metatags). En van de structuur/paginavolgorde en werkende links tot beveiliging.

Passend voor ieder scherm

Je wilt dat je webwinkel er goed uit ziet op een tablet, smartphone, laptop en desktop. Zorgen we voor! Dat betekent een aangepaste indeling van je pagina per beeldschermtype en -grootte. Op die manier maak je elke gebruiker blij en vindt iedereen makkelijk zijn of haar weg in je webwinkel.

Testen & opleveren

Kies je ervoor een Wordpress of Magento webshop te laten bouwen door ons? Dan mag je erop vertrouwen dat we elk onderdeel testen. Op elk niveau. Van inloggedeelte en contactformulier tot bestelknoppen, klanthistorie en downloads. Het enige wat jij nog hoeft te doen? Je klanten helpen!

website ontwikkeling

Dit is waarom wil je een webshop door ons wil laten bouwen

Het team van Crossmedia House heeft al 15 jaar de expertise op het gebied van internet, e-commerce en Google. We kennen de spelregels van Google dan ook op ons duimpje. Logisch, als Google Partner. Daarom zorgen we er naast een perfect werkende webwinkel óók voor dat je store online goed gevonden wordt. Voor ons een kleine moeite, voor jouw succes en een grote sprong vooruit!

En wist je dat we naar wens ook via traditionele communicatie meewerken aan jouw succes? Dat is typisch crossmediaal werken, tussen papieren en digitale mediakanalen. Niet voor niets heten we Crossmedia House! Check our design skills.

Magento webshop laten maken?

Magento is wat betreft kwaliteit en techniek het beste e-commerce platform ter wereld. En jíj kunt er zo maar mee werken. Met de enorm uitgebreide functies en mogelijkheden. Met toevoeging van je eigen wensen. En met het gemak om alles zelf te beheren.

WooCommerce webshop?

WooCommerce is de commerciële ‘poot’ van WordPress, een veelgebruikte webtechniek. Binnen die webtechniek is het niet 1 op 1 mogelijk om van een gewone site een webwinkel te maken. Met de extra module (plug-in) WooCommerce kan dat wel. Ideaal dus als je al een WordPress website hebt en nu ook online wilt starten met verkoop.

Welke hulp wil jij?

  • Verschillende betaalmogelijkheden inbouwen
  • Webdesign aanpassen voor elk scherm (responsive)
  • Versleuteld verzenden van gegevens (SSL-certificaat)
  • Techniek die werkt bij elke browser (volgens standaard W3C)
  • Snel bestelproces in 1 pagina (one step checkout)
  • Magento webbeheer (cms)
  • Bouw en ontwerp op maat

Nuttige extra’s?

Standaard krijg je bij ons ook:

  • Technisch verbeterd voor vindbaar in Google (SEO)
  • Betrouwbare Magento hosting
  • Maatwerkfuncties

Wil je ook een ‘gewone’ website? Combineer de opzet van jouw online store dan met onze webdevelopment.

Helpdesk: bellen & mailen

Erger jij je ook zo aan die softwaregiganten waar je bij problemen of vragen niemand te pakken krijgt? Of waar je dagen moet wachten op een ‘ticket’ en antwoord? Dan hebben we goed nieuws voor je. Als je Crossmedia House belt, krijg je direct een expert aan de lijn. En ook je vragen per mail beantwoorden we razendsnel. Jouw helpdesk paraat. Altijd.

Vraag om jouw conceptontwerp!

Overweeg jij een webshop? Wij zijn zó overtuigd van jouw succes met ons dat je een cadeau krijgt: een gratis en vrijblijvend conceptontwerp. Je ontvangt het bij een kennismaking. Weet je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. Nou ja, of groente, als je vegetariër bent.

Webshop laten ontwikkelen? Vraag offerte aan.

google partner
Google Analytics
woocommerce webshop
magento webshop

Niek Heerink

Developer

Niek heerink
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan