Home Diensten Development
Let’s collab

Webdevelopment
in verfijnde
techniek

Webdevelopment bij Crossmedia House is een cruciaal onderdeel van het creëren van een effectieve online aanwezigheid. Het ontwikkelen van websites is meer dan alleen het bouwen van een digitaal visitekaartje; het gaat om het vormgeven van een interactieve ervaring die klanten aanspreekt en betrekt. Onze codemasters zetten ieder idee om in soepel werkende websites. Een gebruiksvriendelijke online ervaring op ieder device. Of het nu gaat om een converterende website, een technisch platform of een slimme shop. Haal alles eruit met webdevelopment op maat.
website ontwikkeling

Ons proces

Briefing

Welke wensen heb je allemaal voor je website? Welke functionaliteiten wil je graag terugzien? Of het nu gaat om bijzondere formulieren, product presentaties, een configurator, koppelingen met andere software of call to action. Alle details worden besproken en meegenomen in het proces.

Webdesign

De eerste stap in het proces is ervoor zorgen dat jouw website de uitstraling krijgt die het verdiend. Alles klopt conform huisstijl zoals kleuren, vormen en lettertypes van je logo. Of misschien wel in een nieuw ontwikkelde look en feel die past bij een heel nieuw publiek voor jouw bedrijf…?

Webdevelopment op maat

Exact ontwikkeld zoals ontworpen! Zodanig technisch ontwikkeld dat de website altijd en op ieder apparaat optimaal en snel werkt. En van de structuur/paginavolgorde en werkende links tot beveiliging.

Testen en opleveren

Kies je voor een website van Crossmedia House? Dan krijg je één zekerheid: als je die opgeleverd krijgt, is alles getest en werkt het perfect. Tot op de kleinste details. Van knoppen en menu tot Google-functies, downloads, formulieren en meer.

Vervolgmarketing

Bij Crossmedia House benadrukken we het belang van een naadloze integratie van design en functionaliteit. Onze expertise in webdevelopment omvat het gebruik van geavanceerde tools en technologieën om ervoor te zorgen dat je website niet alleen goed uitziet, maar ook optimaal presteert. We houden rekening met belangrijke aspecten zoals laadsnelheid, SEO, mobiele responsiviteit en privacy waarborging van gebruikersdata.

De nieuwste webdevelopment technieken

Bij Crossmedia House houden we nauwlettende de nieuwste ontwikkelingen in de gaten en blijven we up-to-date met nieuwe HTML en CSS technieken en volgen we blockchain technologie op de voet. We blijven continu doorontwikkelen per project en komen steeds weer tot betere en efficiëntere oplossingen. Daarom ben je verzekerd van een marketingbureau dat altijd meegaat met de tijd om jouw het voordeel te bieden op je concurrentie.

Perfecte synergie

Ons team van ontwikkelaars en ontwerpers werkt nauw samen met klanten om hun visie en doelen om te zetten in een dynamische en gebruiksvriendelijke website. Wij geloven dat elke klant uniek is, en daarom passen we onze benadering aan om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een eenvoudige blog of een complexe e-commerce site wilt, bij ons ben je aan het juiste adres.

Jouw gemak & voordeel

Heb jij ook zo’n hekel aan verrassingen achteraf? Wij ook. Daarom weet je bij ons vooraf waar je aan te bent en wat je van ons krijgt. Offerte akkoord? Dan staat dat vast. Geen meerwerk of extra kosten achteraf, want afspraak is afspraak. Wel zo prettig!

Wat krijg je?

  • Ontwerp en ontwikkeling op maat
  • Wordpress beheer (CMS)
  • Webdesign aangepast voor elk scherm (responsive)
  • Geoptimaliseerd voor Google (SEO)
  • 100% snelle website conform Google Pagespeed
  • Betrouwbare en snelle hosting
  • Koppeling met Google Maps, Social media en Nieuwsbriefsystemen
  • Versleutelde verzending van gegevens (SSL-certificaat)
  • Techniek die werkt bij elke browser (volgens standaard W3C)

Maak een afspraak

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jouw visie kunnen vertalen naar een website die jouw bedrijf op de beste manier vertegenwoordigt. Lees meer over onze aanpak op onze blog of LinkedIn pagina, en ontdek hoe we samen kunnen werken aan het ontwikkelen van de website die perfect past bij jouw bedrijf.

Webdevelopment

Niek Heerink

Developer

Niek heerink
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan