Home Blog Ontdek iDEAL 2.0: De toekomst van online betalen
Let’s collab
10 SEO tips voor magento webshop en Website als slimme investering
  • 4 mrt 11:55
  • 2 min.
  • Development
akad demirdag
Akad Demirdag

Ontdek iDEAL 2.0: De toekomst van online betalen

In deze blog gaan we dieper in op iDEAL 2.0, een innovatieve ontwikkeling die het online betalingslandschap gaat veranderen. We verkennen de nieuwe functies, voordelen, en hoe iDEAL 2.0 het winkelen voor consumenten en de verkoop voor e-commerce bedrijven revolutionair zal veranderen.

iDEAL 2.0: Een nieuwe dimensie in betalingsgemak

iDEAL 2.0 is niet zomaar een update; het is een complete herdefiniëring van online betalen. Consumenten kunnen nu een profiel aanmaken waarin betaalvoorkeuren en gegevens zoals bezorg- en e-mailadres worden opgeslagen. Deze informatie wordt automatisch ingevuld tijdens het betaalproces, wat leidt tot een soepele en efficiënte transactie, terwijl de gegevens veilig gedeeld worden met de webshop.

de nieuwe ideal 2.0

De innovatieve functies van iDEAL 2.0

DEAL 2.0 introduceert een reeks nieuwe functies om het betaalproces te vereenvoudigen:

iDEAL QR: Klanten kunnen rechtstreeks betalen via hun bankapp door een QR-code te scannen, ideaal voor desktopgebruikers.
iDEAL Checkout: Deze functie stelt klanten in staat hun bezorggegevens te delen via iDEAL, waardoor het invullen van gegevens of het aanmaken van een account bij de webshop overbodig wordt.
iDEAL Snel betalen: Klanten ervaren een snellere afhandeling van de betaling doordat hun favoriete bank automatisch wordt geselecteerd op basis van hun voorkeuren.

De toekomst van iDEAL 2.0

Met plannen om one-click payments, terugkerende betalingen en Buy Now, Pay Later-opties toe te voegen, is iDEAL 2.0 klaar om zich aan te passen aan de dynamische markt en het veranderende betaallandschap. De introductie van iDEAL 2.0 is al begonnen, met een gefaseerde uitrol van nieuwe functies door 2023 en 2024.

iDEAL 2.0 voor E-commerce bedrijven

Voor e-commerce bedrijven is het essentieel om de betaalmethoden aan te bieden die klanten prefereren. Met iDEAL als de meest gebruikte betaalmethode in Nederland, is integratie van iDEAL 2.0 een must. Dit platform biedt niet alleen de vertrouwde iDEAL-betalingsmethode maar verhoogt ook de conversie door het betaalproces te vereenvoudigen en te versnellen.

ideal 2.0 voor ecommerce

iDEAL staat bekend als een betrouwbare, veilige en eenvoudige betaaloptie voor Nederlandse online shoppers. De introductie van iDEAL 2.0 voegt daar een nieuwe dimensie van gemak en efficiëntie aan toe.

Betere conversie en klanttevredenheid met iDEAL 2.0

Waarom is iDEAL 2.0 vooral voor webshops zinvol?

Hogere Conversie: Door frictie in de checkout te verminderen, helpt iDEAL 2.0 je conversie te verhogen. Klanten kunnen snel en gemakkelijk betalen via iDEAL QR, iDEAL Snel betalen, en iDEAL Checkout.

Betere Customer Experience: iDEAL 2.0 maakt het betalingsproces niet alleen sneller maar ook flexibeler, met plannen voor nieuwe betaalmethoden zoals terugkerende betalingen en Buy Now, Pay Later.

Stap ook over naar iDEAL 2.0

De introductie van iDEAL 2.0 markeert een belangrijk moment voor zowel consumenten als e-commerce bedrijven. Door gebruik te maken van de nieuwe functies en voordelen van iDEAL 2.0, kunnen bedrijven hun verkoop verhogen en een superieure winkelervaring bieden. Ben je klaar om de stap te maken naar de toekomst van online betalen? Als partner van MOLLIE integreren wij onze webshops snel en eenvoudig met iDEAL 2.0. Crossmedia House helpt je graag verder. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

akad demirdag

Akad Demirdag

Digital Marketeer - Director

Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan