Home Diensten Design Merkcreatie
Let’s collab

Mooie en sterke merkcreatie & brand development

Een simpel logo laten ontwerpen? Dat is niet zo moeilijk. Maar werken aan merkcreatie waarbij je huisstijl laat zien waar je voor staat? Dat is andere koek. En laat Crossmedia House die ‘koek’ nou bakken! Sterker nog, als je ervoor kiest een professioneel logo te ontwerpen via ons, krijg je er onze crossmediale denktank bij. Dat leidt tot sterke brand development en ideeën die jouw merk op papier én online tot leven wekken. Check it out!
Merkcreatie en logo design

Jouw merkcreatie, jouw brand development

Merkcreatie gaat over het zorgvuldig opbouwen van merken met respect voor privacy, omdat dit de integriteit en het vertrouwen in wat het merk vertegenwoordigt, versterkt.

En het Engelse woord ‘brand’ betekent: merk. Een merk ontwikkelen gaat veel verder dan het design, de kleur en vorm van een logo. Het betekent je merk, je uitstraling overal versterken. En altijd op dezelfde manier. Een logo is daarom bij ons eerst als een ‘ruwe diamant’. En die slijpen we fijn tot een briljant merk dat overal schittert.

Hoe ver ga jij?

Bij merkcreatie voor een multinational komt meer kijken dan het brand development bij eenvoudige webshop ontwikkeling. Toch wil je in beide gevallen weten waar je aan toe bent. Daarom vind je bij ons logo-ontwikkeling in pakketvorm. Jij kiest wat je nodig hebt en hoe ver je wilt gaan. Wij voeren het daarna uit voor een vast tarief. Prettig. Duidelijk.

Ons proces

Inventarisatie

Wie is je publiek en welke sfeer zoek je? Vertel het in het briefingsgesprek. De keuze voor kleuren, lettertypes, lijnenspel en/of icoontjes – wij zetten het in voor dát beeld. Duurzame uitstraling nodig? Dan liggen aardse tinten als groen en bruin voor de hand. Laten zien dat je de goedkoopste bent? Dan passen felle kleuren beter.

Conceptvoorstel

Dankzij het briefingsgesprek hebben wij de handvatten om jouw beeld tot leven te wekken. Daarom krijg je van ons een logo-ontwerp én een conceptvoorstel hoe je het toepast. Wil je iets aanpassen? Een andere kleurvariant proberen? We stylen en vijlen de eerste opzet eventueel voor je bij.

Logo en huisstijl laten ontwerpen

Een logo is één ding, een huisstijl is hoe je de uitstraling overal doorvoert. Want misschien wil je auto’s met belettering in jouw stijl. Of visitekaartjes. Of verkoopmappen. Na akkoord op het concept ontwikkelen we je huisstijl zó dat je precies weet hoe de uitstraling wordt op de items van jouw keus.

Huisstijlhandboek

Welke exacte kleuren zitten er in je logo? Welke vormen, icoontjes, beelden en illustraties passen hierbij? Dat vind je allemaal terug in het huisstijlhandboek dat je na afloop gratis van ons krijgt. Net als het precieze lettertype. Zo heb jij alles bij de hand voor een uniforme uitstraling. Dát noemen we nou merkcreatie!

roy maakt koffie op kantoor

Why you wanna work with us

Meer succes door meer verbinding tussen media - dat is waar Crossmedia House voor staat. Je vindt op dit gebied dan ook een schat aan ervaring bij ons; ervaring van onze eigen, kleine expertteam én van het grote partnerteam om ons heen. Zo heb je altijd de juiste kennis binnen bereik, zonder dat je betaalt voor grote kantoren en overbodige (kantoor)medewerkers.

Samen zijn we sterk in het marketingcommunicatie-proces van creatie, realisatie, sturing én optimalisatie. Doel? Jouw organisatie te laten groeien in omzet en naamsbekendheid door inzet binnen alle media, crossmediaal dus. Daar zit jouw winst. En dat bewijzen we je, want ons resultaat is meetbaar.

Wat levert het je op?

  • Meer omzet
  • Merkversterking
  • (Product)branding
  • Beter onderscheid van concullega’s
  • Meer herkenbaarheid & merkloyaliteit
  • Juiste doelgroep aanspreken & aantrekken

Professioneel logo laten ontwerpen?

Als je merkcreatie wilt die verder gaat dan een logo laten ontwerpen, download dan hieronder onze brochure. Wedden dat we je verrassen met nieuwe mogelijkheden?

Yes, tell me more about brand development

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Op zoek naar een professioneel logo?

Roy Monteiro

Designer

roy monteiro
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan