Home Diensten Digital marketing Zoekmachine optimalisatie
Let’s collab

Zoekmachine optimalisatie (SEO) uitbesteden?

Zoekmachine optimalisatie loont. Daar ben je allang over uit. Logisch, iedereen doet ‘het’. Toch krijg je het zelf nog niet voor elkaar. Ook dat is logisch, als je hier wat minder in thuis bent. De oplossing? Zoekmachine optimalisatie overlaten aan dé expert met Google-certificaat en 15 jaar ervaring: Crossmedia House. Heel logisch.
Zoekmachine optimalisatie seo

SEO uitbesteden: wat & waarom?

Meer bezoekers naar je website trekken. En dan vooral bezoekers waar je wat aan hebt. Die doen wat jij voor ogen hebt; bestellen, bellen, mailen, offerte aanvragen. Dáár is SEO-marketing goed voor. SEO staat voor het Engelse search engine optimization. In gewone taal dus: zorgen dat je beter gevonden wordt in zoekmachines. Vaak in Google, de meest gebruikte zoekmachine ter wereld.

Zo ontdek je of je goed zit

Als je op zoek gaat naar mensen met verstand van SEO ben je het beste af bij een SEO bedrijf/zoekmachine marketing bureau. Maar pas op voor ‘cowboys’: ze beloven gouden bergen maar als ze dat SEO-paard bestijgen, gaat er maar één ding in galop: de rekening. In dat landschap hebben wij onze sporen verdiend en maken wij het verschil voor jou. Ontdek hieronder hoe.

Look around

Als gespecialiseerd zoekmachine optimalisatie bureau kunnen we uren praten over ons vak. Maar praatjes vullen geen gaatjes. Bewijzen hoe we het succes voor onze klanten, en ook graag voor jou, halen wél. Check hiervoor onze portfolio. Enneh… hoe kwam jij op deze webpagina? Via de zoekmachine …?

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

Zoekmachine optimalisatie strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

online adverteren met Google Ads

Discover the expert. And ask for proof.

Weet je hoe je óók ziet of je bij een betrouwbaar zoekmachine marketing bureau zit? Aan het Google Partner-certificaat.

Dit certificaat is hét bewijs dat het SEO bedrijf open en duidelijk aan resultaten werkt. Met eerlijke, haalbare doelen voor je marketing en communicatie. Met bewezen succesvolle technieken. Met een tarief zonder onaangename verrassingen. En laten wij nou dat Google Partner-certificaat hebben…

Tja, we werken er dan ook al vanaf de komst van Google aan om websites beter te laten vinden in de zoekmachine. Logisch dus om SEO uit te besteden aan de bewezen expert.

Welke hulp wil jij met zoekmachine optimalisatie?

 • Gratis SEO scan
 • Samen strategie opzetten
 • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
 • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
 • Technische weboptimalisatie
 • Professionele SEO-tools
 • Lokale SEO

Jouw gemak & voordeel

 • Al het SEO-werk uitbesteed
 • 100% volgens Google richtlijnen
 • Vakwerk van gecertificeerd Google partner
 • Maandelijks rapport voor inzicht in bezoekersgedrag en verbeterkansen
 • Geen opstartkosten
 • Geen vast contract

En vooral: meer bekendheid, meer klanten en meer omzet natuurlijk!

What are they searching for?

Na onze gratis SEO scan krijg je advies hoe je de gesignaleerde kansen verzilvert. Door bijvoorbeeld op te sporen waar jouw mogelijke klanten op zoeken: de zoektermen (keywords). En door zoektermen te onderscheiden waarop nog weinig concurrenten gevonden worden.

Aim for realistic goals

Wat wil je precies bereiken? Samen stippelen we op basis van onder meer de SEO scan en afgesproken zoektermen een slimme, haalbare strategie uit. Dat is jóuw manier om SEO uit te besteden met succesgarantie.

Ga dus je zoekmachine optimalisatie uitbesteden.

Nu weet je dus waarom zoekmachine optimalisatie (SEO) ook voor jou loont. Als jij ook hierin stappen wilt maken, is je eerste stap: hieronder de gratis SEO-scan aanvragen. We spreken je snel!

Vraag hier je gratis SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Op zoek naar een échte SEO specialist? Neem vandaag nog contact op!

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan