Home Zoekmachine marketing bureau
Let’s collab

Gecertificeerd zoekmachine marketing (optimalisatie) bureau

Je bent op zoek naar meer traffic voor je website maar je krijgt het nog niet voor elkaar. Dat is begrijpelijk wanneer je hier wat minder in thuis bent. Onze zoekmachine marketeers zijn dé experts en gecertificeerde Google marketeers met 15 jaar ervaring. SEO uitbesteden aan zoekmachine marketing bureau Crossmedia House, is dé oplossing.
Online adverteren

Hét zoekmachine optimalisatie bureau met succesgarantie

Als zoekmachine optimalisatie specialisten maken wij succes meetbaar met betere vindbaarheid in Google. Dat doen we met aantoonbaar resultaat. Dankzij onze kennis en 15 jaar ervaring brengen we ieder project tot een succes. Hoe kunnen we dit? Vooraf onderzoeken we eerst of er potentie is om beter gevonden te worden en of we succes kunnen behalen. Van daaruit geven wij vrijblijvend advies.

Het doel is de hoogst mogelijke vindbaarheid waardoor je als bedrijf je omzet vergroot. Wil je weten waar jij staat? Vraag een SEO scan aan!

Ready, set go!

Is de conclusie dat we met zoekmachine optimalisatie kunnen zorgen dat jouw website beter vindbaar gemaakt kan worden? Dan gaan we hier invulling aan gegeven en verzorgen voor het hele proces voor jouw website of webshop. Na verloop van tijd zul je merken dat je steeds beter gevonden wordt en meer bezoekers krijgt, dus ook meer klanten.

Meten is weten

Om nauwkeurig bij te houden hoe het gaat met de vindbaarheid, sturen wij maandelijks een rapportage van onze werkzaamheden en de resultaten. Dankzij Google Analytics heb je constant inzage in het aantal bezoekers op de website en hun gedrag. Zo kun je eenvoudig bijhouden met welke zoektermen je minder goed of juist heel goed scoort.

Ons aanpak is uniek, omdat wij jou als ondernemer volledig willen ontzorgen met eigen copy writers, bloggers en linkbuilders. Met maandelijkse zoekmachine optimalisatie houden we constant de concurrentie in de gaten en sturen we op het verhogen van bezoekers en conversie.

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

SEO bureau

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan hét bureau uit Hengelo?

Spreekt onze aanpak aan en wil je graag aan de slag gaan met Zoekmachine optimalisatie? Als service bieden wij iedere geïnteresseerde een gratis SEO optimalisatie scan aan. Dit geef je direct een inzage in bezoekersgedrag van jouw doelgroep en of je wel of niet goed gevonden wordt. Bekijk meer online marketing diensten op onze website en bekijk of wij als online marketing bureau een meerwaarde kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Welke hulp wil jij?

  • Gratis SEO-scan
  • Samen strategie opzetten
  • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
  • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
  • Technische weboptimalisatie
  • Professionele SEO-tools

What are they searching for?

Na onze gratis SEO scan krijg je advies hoe je de gesignaleerde kansen verzilvert. Door bijvoorbeeld op te sporen waar jouw mogelijke klanten op zoeken: de zoektermen (keywords). En door zoektermen te onderscheiden waarop nog weinig concurrenten gevonden worden.

Zoekmachine marketing? Vraag een gratis SEO scan aan

Vraag een gratis SEO scan aan en kom achter waardevolle informatie om gevonden te worden in Google!

Vraag hier je gratis SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Op zoek naar een échte zoekmachine marketing bureau?

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan