Home Online marketing bureau
Let’s collab

Online marketing uitbesteden aan hét internet marketing bureau

Wij zijn het full service online en offline marketing bureau uit Overijssel met diepgaande kennis, expertise en 15 jaar ervaring.
Antoonbaar resultaat bij crossmedia house

De kracht van de crossmediale aanpak

Onze crossmediale aanpak zorgt ervoor dat je profiteert van online en offline marketing uitingen om meer rendement te behalen. Ons team is gespecialiseerd in webdesign, webshop ontwikkeling, grafisch ontwerp, social media marketing, zoekmachine marketing en e-mail marketing. Alle belangrijke online marketing instrumenten die nodig zijn om succes te behalen.

Online marketing steeds belangrijker

Dankzij een succesvolle mix van offline en online diensten behalen we mooie resultaten voor diverse opdrachtgevers. In toenemende mate heeft online marketing in dit proces een steeds grotere rol. Dit heeft te maken met de enorme groei van het internet én de bereikbaarheid ervan voor een steeds groter groep mensen. Ook heeft de corona pandemie een enorme boost gegeven aan online business wereldwijd. Tijd om Crossmedia House in te zetten voor jouw bedrijf!

Een internet marketing bureau met heldere communicatie

Crossmedia House werkt op een gestructureerde en heldere wijze. Dit komt tot uiting in het feit dat al onze opdrachtgevers één contactpersoon hebben om miscommunicatie te voorkomen. Ons team is constant bezig om jouw doelstellingen op het internet te realiseren. In onze filosofie vormt een heldere en transparante samenwerking de basis van succes. Wij houden altijd intensief contact met onze opdrachtgevers om tijdig en adequaat in te grijpen.

Waarom internet marketing uitbesteden loont

Onze passie is niet alleen ons werk, maar ook het tevreden stellen van onze opdrachtgevers. Als volwaardig internetbureau zijn wij de experts die je begeleiden naar online succes en dankzij het gebruik van professionele tools kunnen wij resultaat leveren waar anderen het juist laten afhaken. Door slim in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, maar ook door goed naar concurrenten te kijken, creëren wij een voorsprong waar je op de langere termijn profijt van blijft houden. Als online marketing bureau hebben we hier al meer dan 10 jaar ervaring in.

Het vinden van geschikt personeel is een kostbaar en lang traject. Waarom zoeken als je direct al kunt profiteren van onze expertise? Bovendien zal het je verbazen wat het ‘kost’ om ons in te schakelen ten opzichte van medewerkers. Bang dat we niet betrokken genoeg zijn? Lees dan onze klantervaringen op Google.

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

Internet marketing bureau

Een internet of online marketing bureau met succesgarantie

Om nauwkeurig bij te houden hoe het gaat met de resultaten , sturen wij onze klanten iedere maand een rapportage met bijvoorbeeld omzetresultaten, bezoekersverloop en de huidige keyword posities in Google.

Voor ons is dit weer informatie zodat we tijdig sturing kunnen geven aan onze optimalisatie werkzaamheden. Ons aanpak is uniek, omdat wij jou als ondernemer niet gaan opzadelen met rapportages of 'huiswerk'.

Wij ontzorgen volledig en werken vanuit onze werkplak nauwkeurig aan al onze projecten. Op regelmatig basis sparren wij graag met elkaar, zodat we weer nuttige feedback ontvangen waar we wat aan aan hebben om invulling van je website of webshop te verbeteren.

Wat krijg je met online marketing uitbesteden?

  • Gratis SEO-scan
  • Samen strategie opzetten
  • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
  • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
  • Technische weboptimalisatie
  • Professionele SEO-tools

What are they searching for?

Na onze gratis SEO scan krijg je advies hoe je de gesignaleerde kansen verzilvert. Door bijvoorbeeld op te sporen waar jouw mogelijke klanten op zoeken: de zoektermen (keywords). En door zoektermen te onderscheiden waarop nog weinig concurrenten gevonden worden.

Internet marketing bureau nodig? Vraag een gratis scan aan!

Vraag een gratis SEO scan aan en kom achter waardevolle informatie om gevonden te worden in Google!

Vraag hier je gratis SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Online marketing bureau inschakelen? Neem vandaag nog contact op!

Akad Demirdag

Eigenaar

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan