Home SEO bureau
Let’s collab

Erkend SEO marketing bedrijf en optimalisatie bureau met succesgarantie

Je bent op zoek naar meer traffic voor je website maar je krijgt het nog niet voor elkaar. Dat is begrijpelijk wanneer je hier wat minder in thuis bent. Onze zoekmachine marketeers zijn dé experts en gecertificeerde Google marketeers met 15 jaar ervaring. SEO uitbesteden aan Crossmedia House is dé oplossing.
Online adverteren

Optimalisatie door een SEO bedrijf

Hoe komt het toch dat sommige bedrijven altijd zo hoog staan in Google en jij niet? Wat is er nodig om dat ook voor elkaar te krijgen zodat je meer bezoekers naar je website trekt. Dé basis voor meer conversie zoals bestellingen, mail contact en offerte aanvragen.

Een hoge positie in de organische zoekresultaten van Google heeft alles te maken met een gerichte SEO marketing strategie.

Keyword en SEO marketing strategie

SEO staat voor search engine optimization. In Nederland richten we ons eerder als SEO bureau op Google optimalisatie, omdat Google de absolute marktleider is met een marktaandeel van >93%. Je wil daarom hoog scoren in Google om daarmee de juiste traffic te genereren.

Hierbij zijn twee vragen van belang. Allereerst, op welke zoektermen moet ik vindbaar zijn in Google? En als eenmaal de zoektermen zijn bepaald, hoe zorg ik ervoor dat ik goed wordt gevonden? Voordat wij aan de slag gaan met SEO voeren wij een keyword analyse uit om te kunnen zien waar potentiële klanten naar op zoek zijn en hoe vaak.

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

SEO bureau

Waarom kiezen voor SEO bedrijf Crossmedia House?

Bedrijven kiezen voor SEO bij Crossmedia House omdat wij bedrijven volledig ontzorgen en al het werk uit handen nemen. SEO wordt bij Crossmedia House uitbesteed zonder dat je hier nog extra werk aan hebt.

Als ondernemer heb je simpelweg geen tijd om zelf zoekmachine optimalisatie uit te voeren en wellicht ook niet de juiste kennis. Begrijpelijk. Je zoekt daarom een SEO bureau om jouw doelen te bereiken. Hoe klinkt volledige ontzorging, geen vaste contracten en gegarandeerd resultaat? We worden aanbevolen door 120 bedrijven.

Naast de web optimalisatie en het opbouwen van een goede linkstructuur, zorgen we ook dat de website technisch zo goed mogelijk Google vriendelijk wordt gemaakt. Denk aan een snelle pagina laadtijd, mobiel vriendelijke pagina's en een juiste werking op meerdere webbrowsers.

Welke hulp wil jij?

  • Gratis SEO-scan
  • Samen strategie opzetten
  • Paginaverbetering (on-pageoptimalisatie), van laadsnelheid tot meer/betere webtekst (contentoptimalisatie)
  • Verbetering buiten je site (off-pageoptimalisatie), zoals via linkbuilding
  • Technische weboptimalisatie
  • Professionele SEO-tools

What are they searching for?

Na onze gratis SEO scan krijg je advies hoe je de gesignaleerde kansen verzilvert. Door bijvoorbeeld op te sporen waar jouw mogelijke klanten op zoeken: de zoektermen (keywords). En door zoektermen te onderscheiden waarop nog weinig concurrenten gevonden worden.

SEO bureau nodig? Onze SEO scan maakt jou niche markt zichtbaar

Vraag een gratis SEO scan aan en kom achter waardevolle informatie om gevonden te worden in Google!

Vraag hier je gratis SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Op zoek naar een échte SEO bureau?

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Offerte aanvragenPlan een gesprek