Home Nieuwe website laten maken
Let’s collab

Nieuwe website op maat laten maken of bouwen?

Een nieuwe website in elkaar zetten is tegenwoordig kinderspel. Denk aan allerlei gratis programma’s zoals Wordpress waarmee je dit prima zelf kunt. Maar … een nieuwe website (laten) maken is toch geen doel op zich? Meestal wil je er iets mee bereiken. Dát vraagt om een goede marketingmix van strategie en design. En laat dat nou precies de doordachte formule van Crossmedia House zijn. Zo wordt je website geen tijdverdrijf of kostenpost, maar een slimme investering die meehelpt aan je bedrijfssucces.
Responsive website webshop ontwikkeling en optimalisatie

Wel of niet een nieuwe website op maat laten laten?

Elke website is uniek; of je nu gestandaardiseerde sjablonen gebruikt of niet. Dankzij jouw eigen beelden en grafische elementen, ziet het er al heel anders uit dan bij je buurman m/v. Maar ook dát is geen doel op zich. Het gaat erom wat jouw doelgroep triggert. En dat is precies wat wij boven water krijgen en waarnaar we vervolgens handelen. Op die manier is bij ons dus elke website maatwerk en goed doordacht.

Hoe vaak kies je voor een nieuwe website?

Hoe vaak moet je nou een website vernieuwen? En dan ook écht een nieuwe website met een compleet nieuw design en met de laatste functionaliteiten. Tegenwoordig mag een website om de 3 à 4 jaar vernieuwd worden gezien de vele nieuwe technische ontwikkelingen en nieuwe trends in design.

Een website kan ook langer meegaan afhankelijk van het huidige design, functionaliteiten en de markt waar je in zit. Het is daarom altijd goed om na 4 jaar weer eens in gesprek te gaan om te bekijken of de website vernieuwd kan worden. Tijdens een brainstormsessie kom je er al snel achter wat de juiste actie is.

Ons proces

Trendy design

Het klinkt bijna te logisch voor woorden. Toch benoemen we graag dat je een aantrekkelijk design krijgt, als je door ons een zakelijke website wilt laten maken. In jouw huisstijl. Of misschien wel in een nieuw ontwikkelde look en feel die past bij een heel nieuw publiek voor jouw organisatie…?

Technisch maatwerk

Misschien heb je speciale wensen als het gaat om de pagina-indeling. Je wilt bijvoorbeeld terugkerende tekstblokken op alle pagina’s. Of bijzondere formulieren. Extra beveiliging. Verschillende call-to-actionknoppen (het moment om publiek in actie te laten komen). You name it, we take care of it.

Responsive; ideaal voor elk scherm

Een website laten bouwen betekent bij ons eigenlijk: 3x webontwikkeling. Want als wij klaar zijn, heb je een site die er anders uit ziet op een smartphone, tablet en pc. Waarom? Omdat de schermen verschillen in grootte. En dus heeft dat invloed op de indeling van je webpagina. Regelen we!

Technisch verbeteren

Kies je ervoor een Magento of Wordpress website te laten maken door ons? Dan weet je één ding zeker: als je die opgeleverd krijgt, is alles getest. Tot op de kleinste details. Van knoppen en menu tot Google-functies, downloads, pop-upschermen en meer. Zodra die live gaat, kun jij ermee schitteren.

Magento of WooCommerce webshop laten maken of bouwen

We make it work

Je online platform kan nóg zo mooi zijn, maar als niemand ‘m weet te vinden, is het weggegooid geld. Dat geldt ook als je site of online store webbezoekers niet in beweging brengt. Daarom is een sterke strategie het allerbelangrijkste als je ervoor kiest een website te laten bouwen. Check hier hoe we het voor jou laten werken.

Vooraf testen & checken

Om precies te weten hoe jouw publiek zich gedraagt, doen we eventueel onderzoek. A/B testen om te ontdekken welke homepage bijvoorbeeld beter werkt. En tests zoals eyetracking, mouseflowtracking en heatmaps om te volgen waar mensen naar kijken en met hun muis naartoe bewegen. Zo hoef je nooit meer te twijfelen wat beter werkt.

Heads, buttons & more

Op basis van onderzoeken kiezen we strategische plekken voor afbeeldingen, call-to-actionknoppen en koppen. Zo stimuleer je bezoekers te doen wat jij van ze verwacht. Elk plekje of elke verandering kan effect hebben. We know the moves.

Analyses

Als je site eenmaal live is, houden we voor je bij of elke pagina je iets oplevert. Dankzij een stukje techniek in je site of shop volgen we precies hoeveel webpagina’s mensen bij je aanklikken, hoe lang ze op de pagina blijven en of ze daarna in actie komen. Waar nodig adviseren we je om pagina’s aan te passen.

Nieuwe professionele website laten bouwen? Let’s do it!

Wanna know more? Bel ons voor een gratis kennismaking of vraag hieronder meteen een offerte aan als je overtuigd bent van jouw succes wanneer je door ons een nieuwe website wilt laten maken.

Vul het formulier in

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Niek Heerink

Developer

Niek heerink
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan