Home Diensten Development Website optimalisatie
Let’s collab

Jouw succes met slimme website & webshop optimalisatie

Wil je online meer klanten of omzet halen met jouw website of webshop? Website optimalisatie van Crossmedia House is dan de oplossing voor jou, wij zijn dé expert die alles uit de kast haalt voor jouw businesssucces.
Responsive website ontwikkeling

Waarom je website laten optimaliseren?

Technische aanpassingen, linkbuilding, zoekwoorden gebruiken, Adwords inzetten, monitoren – weet jij wat er allemaal moet gebeuren voor optimalisatie? En waar? En wanneer? Wij wel. Als expert hebben wij dan ook de kennis én doen wij het werk voor je. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen? Wachten op de telefoontjes, bestellingen, offerteaanvragen of andere gewenste acties die mensen na een bezoek aan jouw site of shop ondernemen.

Verschil tussen website en webshop optimalisatie

Of je nou jouw website of shop gaat optimaliseren, in beide gevallen gaat het om een pakket aan zogeheten SEO-maatregelen. Alleen verschilt de uitvoering van het pakket in de praktijk, omdat je publiek mogelijk op andere plekken zit. Of andere prikkels nodig heeft. We know the tricks and show you the moves.

Ons proces

Trendy design

Het klinkt bijna te logisch voor woorden. Toch benoemen we graag dat je een aantrekkelijk design krijgt, als je door ons een zakelijke website wilt laten maken. In jouw huisstijl. Of misschien wel in een nieuw ontwikkelde look en feel die past bij een heel nieuw publiek voor jouw organisatie…?

Technisch maatwerk

Misschien heb je speciale wensen als het gaat om de pagina-indeling. Je wilt bijvoorbeeld terugkerende tekstblokken op alle pagina’s. Of bijzondere formulieren. Extra beveiliging. Verschillende call-to-actionknoppen (het moment om publiek in actie te laten komen). You name it, we take care of it.

Responsive; ideaal voor elk scherm

Een website laten bouwen betekent bij ons eigenlijk: 3x webontwikkeling. Want als wij klaar zijn, heb je een site die er anders uit ziet op een smartphone, tablet en pc. Waarom? Omdat de schermen verschillen in grootte. En dus heeft dat invloed op de indeling van je webpagina. Regelen we!

Technisch verbeteren

Kies je ervoor een Magento of Wordpress website te laten maken door ons? Dan weet je één ding zeker: als je die opgeleverd krijgt, is alles getest. Tot op de kleinste details. Van knoppen en menu tot Google-functies, downloads, pop-upschermen en meer. Zodra die live gaat, kun jij ermee schitteren.

developer niek achter het scherm

Go for the best

Met ons haal je alles eruit wat erin zit. Hoe je dat zo zeker weet? Dat ontdek je hieronder.

Google partner

We roepen niet alleen dat we verstand hebben van optimalisatie, we bewíjzen het ook. Met het Google Partner-certificaat. Jouw garantie dat je goed werk geleverd krijgt.

10+ jaar ervaring

Hoger in Google komen is hot. Menig pas gestarte internetcowboy roept dan ook dat ‘ie het voor jou kan regelen. En wij? Al vanaf het moment dat Google bestaat, volgen we alle ins en outs. En bewíjzen we klanten dat we het écht voor ze laten werken. Check out our cases.

Van goedkoop naar kwaliteit

Áls je al de juiste kennis hebt, denk je misschien dat je goedkoper uit bent als je het zelf doet. Maar heb je ook tijd om die kennis bij te houden? En jezelf erop te beoordelen? Want je laat juist geld líggen als je een paar kneepjes mist. Wij weten ze feilloos te vinden en zorgen dat álle seinen op groen staan voor jouw site of shop.

Snel starten met jouw website optimalisatie?

Je weet nu wat de voordelen en het gemak zijn voor online platforms. Ontdekken wat er specifiek te winnen valt met website optimalisatie? Laat gratis en vrijblijvend een SEO scan doen.

Start optimizing!

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Niek Heerink

Developer

Niek heerink
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan