Home Diensten Development Website optimalisatie
Let’s collab

Website en webshop Optimalisatie: Haal het maximale uit jouw online aanwezigheid

Wil jij jouw website of webshop naar een hoger niveau tillen en meer klanten en omzet genereren? Bij Crossmedia House bieden wij geavanceerde website optimalisatie en webshop optimalisatie, waardoor jouw online business succes gegarandeerd wordt.
Responsive website webshop ontwikkeling en optimalisatie

Waarom zou je jouw website laten optimaliseren?

Bij Crossmedia House zijn onze developers ware specialisten in webshop- en website-optimalisatie. Op een duidelijke en natuurlijke manier zorgen zij ervoor dat jouw website optimaal presteert en beter gevonden wordt in zoekmachines. Ze houden rekening met een aantal belangrijke factoren, waaronder zoekwoorden, gebruiksvriendelijkheid en techniek, om een strategie te bepalen die de vindbaarheid van jouw website maximaliseert.

Vanuit het perspectief van jouw bedrijf gaan onze developers aan de slag om een gebruiksvriendelijke en betere website neer te zetten. Ze geven waardevolle tips over het schrijven van teksten, structuur en afbeeldingen. Daarbij analyseren ze de resultaten en gebruiken ze tools om de conversies te verbeteren. Mobiele optimalisatie is daarbij ook een belangrijk onderdeel om ervoor te zorgen dat jouw website hoog scoort op de mobiele zoekresultatenpagina’s.

Website optimalisatie omvat een breed scala aan technische aanpassingen, linkbuilding, slim gebruik van zoekwoorden, en het inzetten van Google Ads, en nog veel meer. Begrijp jij echter welke stappen er precies nodig zijn voor een succesvolle optimalisatie? Wij hebben de expertise en nemen al het werk voor jou uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen, is wachten op de telefoontjes, bestellingen, offerte aanvragen, en andere gewenste acties die bezoekers na een bezoek aan jouw website of webshop ondernemen.

Het verschil tussen website en webshop optimalisatie

Of je nu jouw website wilt optimaliseren, beide vereisen een pakket aan SEO-maatregelen. Toch verschilt de uitvoering in de praktijk, omdat jouw doelpubliek mogelijk op verschillende plaatsen actief is en verschillende prikkels nodig heeft om actie te ondernemen. Bij Crossmedia House zijn we bekend met de trucs en laten we je graag zien welke stappen je moet nemen om jouw doelgroep te bereiken.

Een goede contentstrategie en het gebruik van relevante zoekwoorden zijn daarbij cruciaal om gevonden te worden in zoekmachines. Onze developers gebruiken tools om te bepalen welke zoekwoorden het beste werken voor jouw bedrijf, en zorgen ervoor dat deze op een natuurlijke manier in de teksten worden verwerkt. Daarnaast werken ze aan het verbeteren van de interne en externe links, waardoor de autoriteit van jouw website toeneemt.

Het optimaliseren van de URL-structuur en het gebruiken van alt-tags bij afbeeldingen zijn ook belangrijke factoren die onze developers in overweging nemen. Ze analyseren voordat ze aan de slag gaan de huidige staat van jouw website en nemen daarnaast ook de concurrentie en het internetlandschap in overweging.

Investeer in jouw online succes met Crossmedia House

Kies voor Crossmedia House en investeer in het maximaliseren van jouw online aanwezigheid. Ons team van experts staat klaar om jouw website te optimaliseren en zo het maximale rendement uit jouw online inspanningen te halen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het behalen van online succes.

Bereik hogere zoekmachine posities

Met website optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google wordt weergegeven. Door de juiste zoekwoorden te targeten, relevante en boeiende inhoud te creëren en technische optimalisaties toe te passen, vergroten we de kans dat jouw website wordt opgemerkt door potentiële klanten die actief op zoek zijn naar producten of diensten die jij aanbiedt.

Verbeter de gebruikerservaring

Een belangrijk aspect van website optimalisatie is het creëren van een uitstekende gebruikerservaring. Een gebruiksvriendelijke en intuïtieve website zorgt ervoor dat bezoekers langer blijven en gemakkelijker kunnen vinden wat ze zoeken. Door de navigatiestructuur te optimaliseren, de inhoud goed te structureren en snelle laadtijden te garanderen, zorgen we ervoor dat bezoekers tevreden zijn en sneller geneigd zijn om actie te ondernemen.

Ons proces

Trendy design

Het klinkt bijna te logisch voor woorden. Toch benoemen we graag dat je een aantrekkelijk design krijgt, als je door ons een zakelijke website wilt laten maken. In jouw huisstijl. Of misschien wel in een nieuw ontwikkelde look en feel die past bij een heel nieuw publiek voor jouw organisatie…?

Technisch maatwerk

Misschien heb je speciale wensen als het gaat om de pagina-indeling. Je wilt bijvoorbeeld terugkerende tekstblokken op alle pagina’s. Of bijzondere formulieren. Extra beveiliging. Verschillende call-to-actionknoppen (het moment om publiek in actie te laten komen). You name it, we take care of it.

Responsive; ideaal voor elk scherm

Een website laten bouwen betekent bij ons eigenlijk: 3x webontwikkeling. Want als wij klaar zijn, heb je een site die er anders uit ziet op een smartphone, tablet en pc. Waarom? Omdat de schermen verschillen in grootte. En dus heeft dat invloed op de indeling van je webpagina. Regelen we!

Technisch verbeteren

Kies je ervoor een Magento of Wordpress website te laten maken door ons? Dan weet je één ding zeker: als je die opgeleverd krijgt, is alles getest. Tot op de kleinste details. Van knoppen en menu tot Google-functies, downloads, pop-upschermen en meer. Zodra die live gaat, kun jij ermee schitteren.

Magento of WooCommerce webshop laten maken of bouwen

Go for the best

Bij Crossmedia House staat de bezoeker altijd centraal. Onze developers zorgen ervoor dat jouw website goed werkt op alle type apparaten, zodat de bezoeker een optimale ervaring heeft. Ze denken vanuit het perspectief van de bezoeker en zorgen voor een duidelijke structuur van de pagina's, zodat de bezoeker gemakkelijk vindt wat hij zoekt. Met ons haal je alles eruit wat erin zit. Hoe je dat zo zeker weet? Dat ontdek je hieronder.

Google partner

We roepen niet alleen dat we verstand hebben van optimalisatie, we bewíjzen het ook. Met het Google Partner-certificaat. Jouw garantie dat je goed werk geleverd krijgt.

10+ jaar ervaring

Hoger in Google komen is hot. Menig pas gestarte internetcowboy roept dan ook dat ‘ie het voor jou kan regelen. En wij? Al vanaf het moment dat Google bestaat, volgen we alle ins en outs. En bewíjzen we klanten dat we het écht voor ze laten werken. Check out our cases.

Van goedkoop naar kwaliteit

Áls je al de juiste kennis hebt, denk je misschien dat je goedkoper uit bent als je het zelf doet. Maar heb je ook tijd om die kennis bij te houden? En jezelf erop te beoordelen? Want je laat juist geld líggen als je een paar kneepjes mist. Wij weten ze feilloos te vinden en zorgen dat álle seinen op groen staan voor jouw site of shop.

Kortom, onze optimalisatie specialisten zijn steeds bezig met het verbeteren van jouw online aanwezigheid. Ze analyseren, optimaliseren en creëren waarde voor jouw website, zodat jij jouw doelen kunt bereiken. Geen vraag is te gek voor hen en ze staan altijd klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen op het internet. Twijfel dus niet langer en laat onze developers aan de slag gaan om jouw website beter gevonden te laten worden door zoekmachines en meer conversies te genereren! Neem nu contact op en zie wat Crossmedia House voor jou kan betekenen.

Snel starten met jouw website optimalisatie?

Je weet nu wat de voordelen en het gemak zijn voor online platforms. Ontdekken wat er specifiek te winnen valt met website optimalisatie? Laat gratis en vrijblijvend een SEO scan doen.

Start optimizing!

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Niek Heerink

Developer

Niek heerink
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan