Home Diensten Design Webdesign
Let’s collab

Presteer beter met professioneel webdesign

Een webontwerp maken? Tien jaar geleden deed het spreekwoordelijke neefje van de buurman dat. Gelukkig ben jij dat stadium ver voorbij. En weet je dat webdesign slechts een startpunt is; een startpunt voor online succes. Alleen kun je wel wat hulp gebruiken bij de uitvoering van zowel design áls strategie en meetbare prestaties. Gelukkig heb jij nu Crossmedia House gevonden. Wij zijn een kei, met de juiste papieren, en realiseren je presentatie online perfect.
webdesign

Clever thinking

Net als het spreekwoordelijke neefje zien we ook nog veel webdesign bureaus die nog werken met Photoshop. Een prima programma voor het ontwerp van een flyertje, maar … jij wilt een maatwerk webdesign. Dus interactie, snel schakelen en misschien wel animatie-effecten. Al deze mogelijkheden ontbreken hierin. Daarom werken wij met Adobe XD, dé standaard waar alle nieuwste snufjes wél in zitten als je een website wilt laten ontwerpen.

Jouw voordelen met onze aanpak

Waarom jij zo veel verder komt met het design in Adobe XD? Alles staat in de cloud, je krijgt een handige link voor toegang én je ziet wijzigingen meteen. Langskomen voor een bespreking? Dat is overbodig. That is our generation!

Ons proces

It all begins with … you

Voor de juiste start vinden wij een briefingsgesprek belangrijk. Hierin leren we graag jou en je wensen kennen. Net als je doelgroep en je doel. Heb je een styleguide waarin je huisstijl staat? Dan ontvangen we dit ook graag meteen. Dat is onze basis voor het design.

Sharing online design

Dankzij het briefingsgesprek hebben we de handvatten voor het ontwerp van jouw homepage. Hierin zie je dan ook de afgesproken uitgangspunten terug. Dit design krijg je via Adobe XD. Op die manier schakelen we snel en nemen we het ontwerp bijvoorbeeld makkelijk op afstand met je door. Let’s go digital!

Next generation pages

Na akkoord op de homepage geef je het startsein om ook de andere pagina’s van je website te laten ontwerpen. Van contactpagina tot producten- of dienstenoverzicht. En van invulformulier tot ‘over ons’. Zodra we het ontwerp realiseren, krijg je opnieuw een link om het meteen online onder de loep te nemen.

Ready for more?

Als je toe bent aan de volgende professionaliseringsstap denken we ook graag met je mee hoe jij je business laat groeien. Kies hiervoor bijvoorbeeld uit internet adverteren, SEO uitbesteden, social media uitbesteden of andere hulp. Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt voor slimme marketing met succes.

Webdesign

Why you wanna work with us

Wij waren er als een van de eerste bij toen Adobe XD beschikbaar kwam. Daarom profiteer jij van heel veel kennis en ervaring. En dat leidt tot een fraaier, webontwerp; een design dat klanten aantrekt als een magneet. Met een techniek die hen soepel door je site leidt.

Wat je daarbij verder van ons ontvangt? Een team van vernieuwende experts die met je meedenken. Over online én offline communicatie. Want crossmediaal is onze taal en jóuw garantie dat je marketing op alle fronten klopt én meewerkt aan je bedrijfssucces. Met dit team en jou werken we vanuit collaborative creations; samen creëren we het beste. Tegen een eerlijk en duidelijk tarief.

Wat is webdesign

Laat je niet afleiden door het woord design; dit lijkt alleen op de look en feel te slaan. Toch kan webdesign niet zonder de techniek. Dus de combinatie van die twee is wat je krijgt als je ervoor kiest een website te laten ontwerpen.

Go forward

Jij weet nu het verschil tussen gewoon en professioneel design . De vraag is dus niet meer óf je dit wilt, maar wannéér je hiermee wilt starten via een samenwerkende aanpak. Let’s collaborate.

Go for it and make your move forward

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Professioneel webdesign laten maken?

Roy Monteiro

Designer

Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan