Home Diensten Kennisdeling SEO training
Let’s collab

SEO-cursus laat klanten jóu vinden

Klanten die ‘vanzelf’ bij je komen - je weet dat je in zoekmachines die kans hebt. Je grijpt ‘m alleen nog niet. Omdat je nog te druk bent met andere dingen. En omdat jouw kennis nog net een zetje nodig heeft. Doe daarom de SEO cursus van Crossmedia House. Het zetje dat jij nodig hebt, zodat klanten jóu vinden in plaats van andersom!
Zoekmachine optimalisatie training header

Jouw situatie centraal

Wat onze training zo sterk maakt? Jouw organisatie staat centraal. Dus alle kennis die je krijgt, leggen we uit voor jóuw organisatie. En alle oefeningen die je vervolgens doet, werk je dus ook meteen uit voor je eigen organisatie.

Leren van pro’s

Al sinds Google bestaat volgen wij de SEO-spelregels. Logisch dat we dan ook al jaren officieel Google-partner zijn. Je leert dus als een pro van een pro. Google verandert die spelregels trouwens nogal eens. Bij ons weet je zeker dat je de nieuwste kennis krijgt om te scoren.

Voor jou als je …

Deze training in ‘online beter gevonden worden’ is voor jou als je zelf een website of een webshop beheert. En als je minder bezig wilt zijn met koude acquisitie en meer klanten wilt aantrekken vanachter je bureau.

Ons proces

Dit is hoe jij het laat werken

Zoekmachines helpen mensen om te vinden wat ze zoeken. En jij wilt graag tussen die zoekresultaten gevonden worden. In Google wordt dat appelje-eitje met onze SEO-kennis; kennis over hoe je webteksten schrijft én je de techniek achter je site in orde maakt. Je leert hier hoe je per pagina hoger komt in de gratis (organische) zoekresultaten.

Dit is inhoud van de SEO cursus

In 2 dagen (of 4 dagdelen, naar keus) leer je:

  • Technische kant: achter de schermen
  • Linkbuilding: lijntje van externe site naar jouw site
  • On-page-optimalisatie: inhoud/content verbeteren
  • Eerste kennismaking met Google Analytics

Dit is je resultaat

Na de training denk je als een zoekmachine. Je weet aan welke spreekwoordelijke knoppen je moet draaien om met een pagina een hogere plek in Google te bereiken (ranking). En je redt je prima met draaien aan die knoppen, terwijl je óók de mens voor ogen houdt die deze pagina te zien krijgt. Na de cursus is het feest: dan krijg je je certificaat.

Kennisdeling Online marketing

Wat je verder nodig hebt

Het mooie van deze training? Je hebt eigenlijk niets nodig om mee te kunnen doen; dus geen verstand van software of andere technische ingewikkeldheden. Nou ja, niets …? De drive om te scoren is wel handig.

Wat je investeert

Voor de 2 trainingsdagen – of naar wens 4 dagdelen – investeer je slechts €1.095 per persoon (exclusief btw). Daar zit alles bij in: van je trainingsmateriaal en naslagwerk tot je koffie en thee. En als je de SEO-training in 2 dagen doet, krijg je ook de lunch van ons cadeau. Je vindt bij ons dus voeding voor je geest én je lichaam.

Wat je nóg verder brengt: next level

Eén van de spelregels van Google om hoger te komen met een pagina? Dat je ook advertenties plaatst. Volg na de SEO-cursus daarom ook onze SEA-cursus.

Search engine optimization: your way to succes

Wie wil je bereiken? Als je dat voor ogen hebt, weet je dankzij deze training ook beter wat daarvoor nodig is. Want jouw publiek zoekt op internet. En dat doet zij in zoekmachines, search engines.

Google is de grootste en belangrijkste zoekmachine in Nederland. Optimaliseer je jouw web(shop)pagina’s goed voor Google, dan vind je publiek jou beter. Dát is nou SEO: search engine optimization.

Wij helpen je daarmee dankzij deze SEO-cursus. Dát is nou typisch wat we bedoelen met collaborative creations: samen verder komen.

Create succes now: register here for your SEO-training

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Klaar om jouw kennis te vergroten?

Stefan Katalanc

Digital Marketeer - Director

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan