Home Website hoger in Google
Let’s collab

Met je website hoger scoren in Google? Now you can!

Met je website hoger in Google uitkomen – dat wil iedereen wel. Toch is er maar weinig plek aan de top. Hoe bereik jij nou dat jij daar wél komt? Jouw ticket naar succes: Crossmedia House, dé expert met 10+ jaar ervaring en een eerlijk verhaal.
Team crossmedia house digital agency

Je hebt ons gevonden want wij willen óók graag hoger in Google

Om te beginnen: hoe kwam je op deze pagina terecht? Als dat via Google is, heb je hierbij het bewijs dat we weten hoe het werkt 🙂 Gelukkig is er meer bewijs om je te overtuigen. Zo hebben we het Google Partner-certificaat. En vooral: we volgen alle ‘bewegingen’ van deze zoekmachine al sinds die steeds iets nieuws verzint om te beoordelen of een website hoog in Google thuishoort.

Welke veranderingen de zoekmachine ook doorvoert, wij kennen ze én zorgen dat jouw website of online winkel meeverandert en gevonden wordt.

Ons proces

SEO scan cadeau

Is er in jouw website nou echt wat te verbeteren? En zo ja, wat dan precies? Dat bewijzen we je aan de hand van ons motto “show, don’t tell”. Daarom krijg je van ons eerst een SEO scan cadeau. Die laat precies zien wat er al goed gaat in je website en waar je kansen laat liggen.

SEO strategie opzetten

Hoever wil je gaan voor je goals? En welke investering past daar voor jouw organisatie bij? Samen nemen we jouw mogelijkheden door. Je kiest daarbij tussen deze SEO pakketten, met succesgarantie.

Betere pagina’s & links

Hoe snel laadt je pagina? Zitten er misschien te grote foto’s in die vertragen? En valt er nog iets te verbeteren aan de inhoud door inzet van zoekwoorden en koppen? Dit noemen we on page content optimalisatie. Ook proberen we links op andere sites te krijgen naar de jouwe: linkbuilding.

Technisch verbeteren

Hoe zit de structuur van je site in elkaar? Vaak blijkt hier voor Google het nodige in te verbeteren; hierdoor snapt haar zoekrobot beter wat waar staat. Ook op andere technische vlakken lopen we je hele website langs. Zoals dode links, omschrijving in Google (metatags) en hergebruikte teksten.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle verbeteringen aan je site op? Verandert het gedrag van je bezoekers? Ontstaan er nieuwe kansen? Dat bewaken we doorlopend voor je. Het resultaat, de vooruitgang, zie je elke maand in een rapport. Nou ja, die vooruitgang merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen of belletjes.

Crossmediale Marketing en communicatie

Tip voor jouw website hoog in Google

Een van de acties die meehelpen om met je website hoger te komen in Google? Linkbuilding. Wij kennen en beheersen dit kunstje. Tegelijkertijd: je hebt méér nodig dan een goede kwaliteit linkjes. Hieronder een greep uit alle acties en tools die je hiervoor nodig hebt. Met al deze punten en meer helpen wij je.

Zoekwoorden gebruiken

Op welke woorden zoeken jouw potentiële klanten? Wij ontdekken het haarfijn en zetten die kennis vervolgens in via zoekmachine optimalisatie (SEO).

Adwords-campagnes inzetten

Google houdt een beetje meer van je als je hem (of haar … ) ook een beetje geld gunt. Dus, zet jij naast SEO-pagina’s ook online advertenties in? Dan kom je weer een treetje hoger op de ranglijst.

Monitoren

Het aloude gezegd ‘meten is weten’ geldt ook zeker voor dit onderwerp. Want zoekgedrag verandert. Of misschien trek je met een bepaald zoekwoord vooral particulieren, terwijl je juist alleen bedrijven wilt. Door goed te bewaken hoe je pagina’s het in Google doen, hebben we de feiten om op te sturen.

Dus … ook jouw website hoger in Google laten scoren?

Van loze beloftes houden we niet. Liever laten we je met onze aanpak erváren hoe jouw website echt hoog in Google een plek bereikt. De beste manier om die te ontdekken? Vraag om een gratis SEO scan.

Vraag hier je gratis SEO scan aan

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan