Home Blog Digitale subsidie mogelijkheden in 2024
Let’s collab
GDPR alternatief op Google Analytics
  • 9 jan 09:48
  • 1 min.
  • Digital marketing
akad demirdag
Akad Demirdag

Digitale subsidie mogelijkheden in 2024

Welkom in  2024, waar de digitale revolutie niet langer een verre toekomstdroom is, maar een essentiële realiteit voor elk bedrijf. Bij Crossmedia House begrijpen we de ongekende mogelijkheden die deze tijd biedt voor bedrijven die de digitale sprong willen wagen. In samenwerking met Profect Consultancy openen we nieuwe deuren voor bedrijven die hun digitalisering willen optimaliseren.

Subsidies vanuit de RVO: Een steun in de rug voor digitalisering

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) speelt een cruciale rol in deze transformatie. Met subsidies die digitalisering stimuleren, zoals het verbeteren van websitebeveiliging, het optimaliseren van IT-omgevingen, of het starten van een webshop, biedt de RVO een waardevolle ondersteuning voor ondernemingen die klaar zijn om de volgende stap te zetten.

Crossmedia House & Profect: Partners in digitalisering

Bij Crossmedia House combineren we onze expertise in SEO, SEA, webdesign en e-commerce met de subsidiebegeleidingsexpertise van Profect Consultancy. Deze unieke samenwerking heeft al vele klanten succesvol geholpen met het verkrijgen van subsidies. Onze gezamenlijke aanpak garandeert niet alleen een gestroomlijnde aanpak, maar ook een soepele transactie door de soms complexe wereld van subsidies.

subsidie advies voor digitalisering

Een drempel om zelf een subsidie aan te vragen

Het verkrijgen van subsidies vereist een bepaalde mate van digitale authenticatie, en hier komt eHerkenning niveau 2 om de hoek kijken. eHerkenning is een onmisbaar instrument voor bedrijven die subsidies willen aanvragen. Het zorgt voor een veilige en erkende manier van digitale identificatie, cruciaal voor het succesvol indienen van subsidieaanvragen. Omdat onze subsidie partner eHerkenning niveau 2 bezit kunnen wij subsidies snel en tijdig indienen via mijn.rvo.nl. Dit kan bepalend zijn voor het succes van een subsidieaanvraag.

Blik op de toekomst: Jouw bedrijf digitaal transformeren

2024 biedt ongekende kansen voor bedrijven die digitaal willen innoveren. Of het nu gaat om het beveiligen van online aanwezigheid, het upgraden van de IT-infrastructuur, of het lanceren van een dynamische webshop, Crossmedia House en Profect Consultancy staan klaar om jouw digitale wensen te realiseren.

Wacht niet langer om deel uit te maken van deze digitale evolutie. Neem vandaag nog contact op met Crossmedia House of Profect Consultancy, en laat ons je helpen de volledige potentie van jouw onderneming te ontgrendelen met de ondersteuning van de RVO-subsidies.

Vraag alvast een offerte aan!

Timing is key bij het aanvragen van een subsidie. Zijn je plannen dus al concreet op het gebied van SEO, SEA, online vindbaarheid of web ontwikkeling? Vraag dan alvast een offerte aan zodat je deze alvast van ons hebt. Deze is namelijk altijd vereist voor het indien van een subsidie.

Wil je direct weten wanneer de eerstvolgende subsidie beschikbaar komt? Abonneer dan op onze nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte!

akad demirdag

Akad Demirdag

Digital Marketeer - Director

Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan