Home Facebook marketing
Let’s collab

Facebook marketing en content uitbesteden

Facebook is één van de grootste social media platformen voor jong en oud. Ook jouw klant maakt gebruik van Facebook. Hoogste tijd om deze ideale mogelijkheid te gebruiken om in contact te komen met jouw klanten. Dankzij content marketing en Facebook Ads weten we jouw klant te bereiken, te overtuigen en te converteren. Wil je weten hoe?
Social media marketing

Facebook marketing campagne

Direct onder de aandacht komen bij jou potentiële klanten op Facebook kan eenvoudig gerealiseerd worden met Facebook ads. Een sterk en effectieve manier om zeer gericht te adverteren.

Wij zetten een effectieve Facebook Ads campagne op en zorgen voor een maandelijks optimalisatie. Het doel is om de resultaten continu te verbeteren. Afhankelijk van jou doel zorgen wij voor een optimale conversie, zoals bijvoorbeeld:

 • Meer volgers
 • Meer bezoekers naar de website
 • Meer bestellingen of aanvragen
 • Meer sollicitaties

In het proces denken wij voor je na over de banners, advertentie teksten en remarketing met bijbehorende landingspagina’s. Dit om een zo hoge mogelijke conversie te halen.

Facebook content uitbesteden

Voor veel bedrijven is het een uitdaging om tijd vrij te maken voor hun Facebook pagina. Je wil natuurlijk continu aanwezig zijn en blijven zodat jouw trouwe volgers ook regelmatig op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen, promoties en nieuws over jouw bedrijf. Op die manier bereik je klanten loyaliteit. Vaak ontbreekt het aan tijd door de waan van de dag.

Wees gerust! Gelukkig kun je Facebook content creatie ook uitbesteden aan ons! Wij nemen het beheer over, zorgen voor posts en reageren ook actief voor jou op vragen van jouw volgers.

Ons proces

Strategie bepalen

Op basis van de strategie ontwikkelen we Facebook Ads campagnes; de plekken, de momenten én de boodschap die je wilt laten zien, zetten we in een plan. Bijvoorbeeld 3 maanden dat 35% van de bezoekers klant wordt. Hierbij gebruiken we krachtige beelden.

Facebook campagnes ontwikkelen

Het ontwerpen en ontwikkelen van de verschillende Facebook Ads campagnes. Volledig van ontwerp tot het schrijven van de advertentie teksten.

Jaarkalender opstellen

Droom niet alleen van grote dingen, maak ze waar! Een groot, ver doel kan zó ver weg lijken, dat je er niet aan denkt om te beginnen. Maar elk groot doel begint met de eerste stap. En elke volgende stap brengt je dichterbij. Daarom stellen we graag een jaarplan voor je op met alle stappen uitgestippeld.

Verbeteren & rapporteren

Wat levert Facebook marketing jou op? Dat bewaken we doorlopend voor je. En hierin sturen we steeds bij. Het bewijs? Elke maand krijg je een rapport. Zo zie je ook zelf de vooruitgang. Nou ja, die merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen, aanvragen, mailtjes of belletjes.

Facebook marketing

Waarom kies je voor Facebook marketing bij Crossmedia House?

Als je sociale media zoals Facebook gaat uitbesteden aan ons, kies je voor concreet resultaat. Hoe dat zit? Als social media marketeer weten we heel goed wat we doen.

Daarnaast werken we als klein kantoor samen met vaste partners die extra kennis en handjes inbrengen. Zo zijn we samen groot. Hierdoor betaal je alleen wat je nodig hebt, in plaats van standaard allerlei dure kantoren en niet-ingezette collega’s meeberekend te krijgen.

Dat noemen we collaborative creations. En dat betekent voor jou:

 • Eerlijk zakendoen ✔
 • Duidelijk weten waar je aan toe bent (wat doen we, wat kost het) ✔
 • Een doelgerichte aanpak die we bewijzen ✔
 • Direct succes als je begint met social media uitbesteden ✔

Wat levert het op?

 • Meer naamsbekendheid (exposure)
 • Een grotere bereik van je berichten
 • Meer mogelijke klanten (zie ook b2b lead generatie)
 • Meer trouwe volgers
 • Meer gehaalde doelen (conversies)
 • Meer interactie/binding met (nieuwe) klanten

Sneller je doelgroep bereiken

Bij het adverteren op Facebook is het belangrijk om te weten wie jouw doelgroep is en hoe je deze het beste kunt bereiken. Onze specialisten analyseren jouw bedrijf en doelgroep om de meest effectieve strategie te bepalen. We kijken naar zaken als leeftijd, locatie, interesses en online gedrag om advertenties te creëren die echt resoneren met jouw doelgroep. Daarnaast optimaliseren we continu de campagnes om maximale resultaten te behalen, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde tools zoals de Facebook Pixel voor het volgen en analyseren van gebruikersgegevens. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van Facebook marketing voor jouw organisatie te bespreken en laat ons jou helpen het maximale rendement uit jouw investering te halen.

Start nu met scoren

Facebook marketing uitbesteden kan jouw bedrijf helpen om effectief contact te maken met jouw doelgroep. Met meer dan 10 miljoen actieve gebruikers in Nederland alleen, biedt Facebook een enorm platform om jouw producten of diensten te promoten. Door middel van het opzetten van doelgerichte Facebook advertenties kun je niet alleen jouw zichtbaarheid vergroten, maar ook daadwerkelijk leads en verkopen genereren. Of je nu kiest voor afbeeldingen, video's, of interactieve posts, Facebook adverteren biedt diverse mogelijkheden om jouw boodschap op het juiste moment bij de juiste mensen te krijgen. Met onze specialistische kennis en ervaring kunnen wij je helpen om een succesvolle Facebook advertentiecampagne op te zetten die rekening houdt met jouw specifieke doelstellingen en budget.

Brochure aanvragen

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Check all the options and start your succes now!

Akad Demirdag

Eigenaar

akad demirdag
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan