Home Adwords campagne uitbesteden
Let’s collab

Google Adwords campagne beheer uitbesteden

Direct scoren in Google en jouw omzet verhogen! Dat is het doel. Adverteren via Google Adswords helpt dan, maar hoe? De oplossing: Google Adwords uitbesteden aan Crossmedia House. Spreek je doel en je budget af, dan krijg je van ons duidelijke resultaten. En weet je zeker dat je grip houdt op de kosten. Deal?
Zoekmachine adverteren sea en conversie optimalisatie en lokale seo

Resultaatgerichte Adwords campagne

Bij Crossmedia House ontwikkelen wij resultaatgerichte Google Adwords campagnes voor diverse klanten. Dat doen wij met gerichte campagnes om producten en diensten te promoten bij de juiste doelgroep. Met de juiste strategie zorgen voor meer bestelling, aanvragen, rendement, bezoekers en inschrijvingen. We houden rekening met de laagste klikprijzen en het hoogste doelrendement. Dankzij jarenlange ervaring kunnen we jou adviseren over de beste aanpak.

Google Adwords beheer

Heb je al een Google Adwords campagne en wil je het beheer graag uitbesteden? Of wil je gelijk bij de ontwikkeling van een nieuwe campagne, het beheer laten verzorgen door een professional? Bij Crossmedia House ben je verzekerd van jarenlange ervaring in het vak en antoonbaar resultaat. Door een nauwe samenwerking samen met onze Google Ads specialist en maandelijkse rapportages blijven we jou project continu optimaliseren. Het uitbesteden van het beheer van jouw Google Adwords account, resultaat in meer tijd voor andere werkzaamheden mét meer resultaat.

120 euro cadeau

Crossmedia House is een gecertificeerd Google Partner en daarom mogen wij onze klanten extra advertentiebudget aanbieden t.w.v € 120,-. Een mooi bedrag om mee te beginnen met adverteren en om te ervaren welke resultaten wij voor jou kunnen behalen met Google.

Graag bereiken we meer potentiële klanten voor jouw bedrag op korte termijn en dat tegen de laagste kosten. Én dat met als doel om meer conversie uit je website en/of webshop te halen.

Ons Proces

Van briefing naar plan

Wat zou jij willen bereiken? Dat nemen we eerst door. Jíj geeft duidelijke én haalbare doelen op. Dus niet: dat je meer webbezoekers krijgt. Wel: dat je beste productpagina binnen 3 maanden dubbel zo veel bezoekers trekt. En wíj noemen de strategie waarmee je dit bereikt en waarop je ons afrekent!

Adwords campagne + verbeteren

De strategie zetten we om in een Google Ads-campagne. Vanaf de start verbeteren we die campagne doorlopend. Want het is een boeiende zoektocht om de juiste mensen te vinden en te verleiden. Wat werkt? Wat kan anders? We optimaliseren je advertenties doorlopend voor jouw beste score.

Bewaken & rapporteren

Wat leveren alle Google Ads en verbeteringen hierin jou op? Dat bewaken we doorlopend voor je. Hiervoor krijg je ook elke maand een rapport. Zo zie je ook zelf de vooruitgang. Nou ja, die merk je sowieso wel aan meer kliks, bestellingen, offerteaanvragen, belletjes of elk ander doel dat je hebt.

Google Shopping

Heb je een webshop? Dan is er naast zoekmachine adverteren nóg een prachtige kans voor meer bekendheid én meer omzet: Google Shopping. Niks droge tekst of geklungel met woorden, gewoon jouw productaanbod in beeld. En het leuke? Net als bij een Google Ads campagne zien mensen je product en kost het je niets als zij niet klikken! Ready? Set… Go!

stefan op zijn werkplek

Ask the Google Adwords Partner and specialist.

Je weet zeker dat je bij ons goed zit. Want wij zijn officieel Google Partner, Google Adwords Partner en gecertificeerd voor Google Shopping. Dat betekent dat we onze kennis bijhouden en altijd het beste voor jou eruit halen.

Wil jij ook handel halen uit beroemde internetplatforms zoals Bol.com of Beslist.nl? Dan helpen we je ook op deze en andere plekken met online adverteren.

Wat is SEA?

SEA is zoekmachine adverteren en wij maken daarbij gebruik van het advertentieplatform van Google. Advertenties die je hierin ziet, heten ook wel Google Adwords, afkorting van advertisement. Je ziet deze advertenties bovenaan en onderaan de SERP.

Welke hulp wil jij?

 • Zoekmachine-campagnes
 • Google Shopping (webwinkels)
 • Remarketing: eerder bezoek her-verleiden
 • Display advertising: advertentiebanners
 • Video advertising: promotievideo’s
 • Mobile app advertising: van sms-notificatie tot in-app video
 • Doelen instellen op locatie, apparaat en branche (targeting)
 • Kwaliteitsscore-optimalisatie

Wat krijg je dan?

 • Campagnes waarmee je doelen haalt
 • Gratis € 75 advertentietegoed
 • Directe doelgroepbenadering
 • Meteen online zichtbaarheid
 • Maximaal aantal clicks
 • Meer resultaat met minder inzet
 • Sturing op conversie

Naar wens versterken we dit met andere zoekmachine-oplossingen. Zie SEO uitbesteden en SEO pakketten.

Wij gaan met zoekmachine adverteren altijd verder voor jou

Achterover leunen en ‘ons ding’ doen? Dat ontbreekt sowieso bij ons. Want wij gaan altijd door voor het maximale resultaat met de nieuwste technieken en mogelijkheden. Alles om het succes voor jouw te realiseren. Meer weten?

Google Adwords Uitbesteden? Download onze brochure

crazyegg
channable
google partner
Google Analytics

Stefan Katalanc

Eigenaar

stefan katalanc
Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan