Home ECO FRY
Let’s collab
duurzaam frituurolie van ECO FRY

Binnenkort in alle horeca gelegenheden

ECO FRY

De boodschap van ECO FRY? Stap over op 100% ecologische frituurolie vrij van palmolie en vrij van schadelijke E-nummers.

Over de opdrachtgever: ECO FRY

ECO FRY is producent van frituurolie. Maar niet zomaar frituurolie, hoogwaardige 100% ecologische frituurolie vrij van palmolie en vrij van schadelijke E-nummers.

ECO FRY wil bijdragen aan duurzaam frituren in Europa. Alle horeca ondernemers kunnen bij ECO FRY duurzame frituurolie bestellen die garant staat voor perfecte en super knapperige snacks. Gebruikers van ECO FRY frituur olie zijn allemaal enthousiast en 1 voor 1 stappen ze over op ecologische frituurolie.

Samenwerking met groothandels

Steeds meer groothandels kiezen ervoor om ECO FRY op te nemen in hun assortiment. Partners als KING FOOD, Fontijn en UNIFRIT raden ECO FRY aan als hoogwaardige frituurolie bij hun klanten.

duurzaam frituurolie van ECO FRY

Hoe hebben wij geholpen?

Na onderzoek hebben wij voor ECO FRY een nieuw logo en de huisstijl mogen vernieuwen. Afgestemd op de wensen van de klant, met een sterke focus op een ecologisch karakter. Er is gekozen voor het gebruiken van frisse kleuren zoals groen en geel, deze kleuren staan symbool voor duurzaamheid en gemak. Daarnaast hebben we de gehele website vernieuwd met een strak design en een klantenportal om direct bestellingen te kunnen plaatsen.

 

frituurolie online bestellen voor horeca

Resultaat: gemak in online bestellen voor de horeca

Om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de klanten, is de shop omgeving ingebouwd in de nieuwe website. De prijzen van de producten zijn transparant en zijn direct online te bestellen met iDeal, EPS en Sofort banking voor Duitsland. Maar natuurlijk kan er ook op rekening worden besteld. Hierdoor kunnen alle klanten, met grote en kleine omzet, bestellingen plaatsen.

Affiliate systeem:

Hoe maak je een nieuw product zo snel mogelijk bekend in het hele land? Door te werken met een affiliate programma. Dankzij een affiliate uitbreiding in het systeem krijgt elke verkoper van ECO FRY zijn of haar eigen verkoop url. Bestellen via deze url geeft meteen de juiste commissie aan de verkoper. Super handig en de klant heeft er geen omkijken naar!

Koppeling Facebook shop:

Als ondernemer naast je webshop ook je producten op facebook plaatsen? Het kan! Dankzij een slimme koppeling kunnen we al je producten synchroniseren op je Facebook pagina. Zo kun je je producten ook op Facebook verkopen. Een extra kanaal waarmee je nog meer aandacht kunt geven aan je producten. ECO FRY heeft het! Jij binnenkort ook?

En dit vindt Sander Stronks

“Zeer tevreden over de samenwerking, absoluut een aanrader! Team ECOFRY”

Let’s collab
Offerte aanvragenPlan een gesprek