Huisstijl laten ontwerpen

Huisstijl is de identiteit van jouw bedrijf. Het zijn alle uitingen die bepalen hoe jouw organisatie overkomt bij het publiek. Naast gedrag en communicatie, draait het hierbij voor een belangrijk deel om uiterlijke kenmerken. Als professioneel en betrouwbaar bedrijf zorg je met een eenduidige huisstijl dat je dit imago bevestigt. Ook jouw huisstijl laten maken?

Huisstijl guideline ontwikkelen en bedrijfsmiddelen

De basis om een eenduidige huisstijl te ontwikkelen vormt een goed bedrijfslogo en afgeleiden daarvan. Denk daarbij aan een logo voor bedrijfsonderdelen, productnamen en huismerken. Wil je een positieve uitstraling bereiken met deze uiterlijke kenmerken, kies dan voor Crossmedia House. Wij vertalen de kernwaarden van je bedrijf in een sterk logo en eenduidige huisstijl.

Bij oplevering van jouw huisstijl, ontvang je van ons een style guide ( guidelines ), huisstijl elementen en afgeleide bedrijfsmiddelen.

Corporate identity op maat

De visuele identiteit van jouw organisatie bestaat uit meer dan een logo. Het gaat ook over het eenduidig uitdragen van kleurgebruik, lettertypes, filmpjes en foto’s. Crossmedia House helpt je bij de ontwikkeling van een optimale huisstijl. De volgende onderdelen komen daarbij aan bod.

  • Strategie (wie zijn we en wat willen we uitstralen)
  • Ontwerp (design, visuele uitstraling)
  • Implementatie (huisstijl eenduidig laten ontwerpen en doorvoeren op alle dragers)
  • Management (consequent blijven uitdragen van de huisstijl)
  • Evaluatie (bijstellen van de huisstijl op een veranderende identiteit)