Home Blog Bioscoopreclame in Twente
Let’s collab
ChatGPT en SEO
  • 18 nov 16:08
  • 2 min.
  • Blogs
akad demirdag
Akad Demirdag

Bioscoopreclame in Twente

Het is een donkere kamer. Het gefluister van het publiek verstomt. De lichten dimmen. Het grote scherm voor je licht op, en daar verschijnt jouw merk, groots en meeslepend, voor een volle zaal aandachtige kijkers. Ja, bioscoopreclame heeft iets magisch, iets dat andere vormen van adverteren simpelweg niet hebben. En nu, lieve lezers, brengen we bij Crossmedia House deze magie naar Enschede 😉

De charme van bioscoopreclame

Bioscoopreclame onderscheidt zich van andere vormen van adverteren. Waar bij televisie of radio de kijker of luisteraar snel afgeleid kan raken, of zelfs de reclame kan overslaan, is de bioscoop een plek van aandacht en focus. In de bioscoop ben je echt even ‘weg’ van de buitenwereld. Je duikt in de wereld van film, en in die wereld heeft jouw advertentie alle aandacht. Groot, helder en met een geluidskwaliteit waar je U tegen zegt. Het is een ervaring op zich en de impact van jouw boodschap is dan ook veel intenser.

Hoe vaak gaan we naar de bios?

Ondanks de groei van streamingdiensten, gaan Nederlanders nog steeds graag naar de bioscoop. Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde Nederlander zo’n 3 keer per jaar een bezoekje brengt aan de cinema. Het bereik van filmtheaters steeg in 2022 van 9% naar 13% Daarmee lag het bereik vrijwel weer op hetzelfde niveau als in 2019 het laatste jaar voor de coronacrisis (toen 14%). In 2022 waren er 25 mln bioscoopbezoeken in Nederland waarvan 52% man en 48% vrouw.

In Enschede, met een gezellige en bruisende centrum, diverse festivals én een gloednieuwe bioscoop, ligt dit aantal zelfs hoger. En elke keer dat men gaat, worden ze dus blootgesteld aan bioscoopreclames, jouw reclame!

bioscoopreclame geeft impact

Een mooie toevoeging voor lokale zichtbaarheid

Voor lokale ondernemers in Enschede biedt bioscoopreclame een unieke kans. Het is een manier om je merk of dienst in de spotlight te zetten, voor een publiek dat specifiek uit de regio komt. Een publiek dat daarna nog gaat napraten over de film en de reclames. Zeker met de nieuwe flexibele en kortlopende reclamemogelijkheden die Crossmedia House nu aanbiedt, wordt het een laagdrempelige manier om jouw merk groots te presenteren.

bioscoopreclame enschede bij Vue

De nieuwste bioscoop in Twente

Vue Enschede heeft na een lange aankondiging eindelijk haar deuren geopend op 12 december 2022. De bioscoop telt 9 zalen met in totaal 669 luxe stoelen. En met luxe bedoelen we ook écht luxe – elektrisch verstelbare fauteuils waarin je gerust een dutje kunt doen. Het is een state of the art bioscoop waar films in de nieuwste technieken op het grote doek worden getoond. Een aanrader dus voor een gezellig avondje uit!

Bereik in één keer veel mensen

Het mooie van een bioscoop is dat het bioscooppubliek enorm divers is. Of het nu gaat om kinderen, ouderen of alles daar tussenin: miljoenen mensen bezoeken jaarlijks de bios. Mensen met allerlei functies uit commerciële bedrijven, sociale organisaties of juist nog studerend. Dat betekent dat je zichtbaar bent voor een brede, gemixte doelgroep. En het mooie is dat de de trend is dat het aantal bezoeken naar de bioscoop aan het toenemen is. Zo vind je meer cijfers en trends in de de bioscoopmonitor 2022 van het NVPI.

Een geweldige eindejaarsafsluiting

Heb je interesse om jezelf en je bedrijf op het grote doek te zien? Maak dan een afspraak voor een aanbod op maat. Door onze samenwerking met bioscoop exploitanten kunnen wij kortlopende bioscoopreclame inzetten al vanaf €299,- per maand. Je reclame zal dan getoond worden in de 3 mooiste zalen – zaal: 5+8+9. Benieuwd naar de mogelijkheden of hulp nodig bij de opmaak van je advertentie? Neem dan gauw contact met ons op!

Bekijk de bioscoop reclame van Homi Makelaars Twente

akad demirdag

Akad Demirdag

Digital Marketeer - Director

Let’s collab
Plan een gesprekGratis SEO scan